Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει απίστευτα χαρακτηριστικά και σαν τηλέφωνο είναι εκπληκτικο.

Κάποια μείον είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο, και ότι θα περίμενε κανείς κατιτις καλύτερο στις κάμερες, ειδικά στην εμπρόσθια και επίσης ότι έχει μη αποσπόμενη μπαταρία και το κλασικό στα Nexus, ότι δεν παίρνει δυστυχώς sd card.

Στα συν το Corning Gorilla Glass 3, η ανάλυση της οθόνης 1080 x 1920 pixels, 445 ppi (!!!), σου έρχεται με Κιτ-Κατ μανίσια και είναι φρέσκο πράγμα.

Αν έπαιρνε sd card (ή αν δε σε πειράζει) θα σου έλεγα αβλεπι - αν ψάχνεσαι σε αυτή τη τιμή δεν υπάρχει αντίπαλος (για μενα).

Δημοσ.

Αν και το G2 σε αυτή την τιμή έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι σκέτο κουκλί, το βαρίδι στο nexus 5 για εμένα είναι το software που πραγματικά μεταλλάσσει το τηλέφωνο και πιστεύω πως είναι αυτό που προσθέτει διαχρονικότητα με τα updates και την υποστήριξη από την ίδια την Google ή/και τους developers.

Οπότε αν είσαι από εμάς που την ψάχνουν περισσότερο με το software πας με κλειστά μάτια στο nexus 5. Αλλιώς... G2.

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, τα 335ε που ζητάνε για το nexus 5 είναι πολύ καλά αν συγκρίνεις τις τιμές που το δίνουν στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Βέβαια αν έχεις κάποια άκρη στην Αγγλία μπορείς να το προπαραγγείλεις από το carphonewarehouse με 290ε και δωρεάν μεταφορικά για Αγγλία.

Δημοσ.

Καλύτερες κάμερες και καλύτερη (αν και αυτή μη αποσπόμενη) μπαταρία έχει το g2.

Αλήθεια είναι αυτό.

Όπως και το ζήτημα software που αναφέρεις.

Για μένα εξακολουθεί να υπάρχει θέμα με την sd card.

Είναι όπως και να το κάνουμε πολύ χρήσιμο feature...

Δημοσ.

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=nexus+5'>https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=nexus+5</a></p>

<p>βασικά όντως αξίζει σα κινητό κιόλας;</p>

Δεν αξιζει ν'ανοιχθει θεμα και δεν υπαρχει καμια προσφορα.
Δημοσ.

Επισης.....8 αλκαλικες 2,40 http://www.e-shop.gr/product?id=ANA.PHI80551&sid=1

Είχα πάρει, πριν 2 χρόνια, τις ίδιες περίπου σε προσφορά των 32 από το Amazon με σχεδόν τα ίδια χρήματα και, αν δεν είχα αγοράσει την προηγούμενη βδομάδα τις Varta από το eshop, θα έπαιρνα αυτές.

Δημοσ.

<p>Ψαχνω για ηχεια για τηλεοραση οικονομικα, οχι για τρελες εντασεις, απλα ποιοτικοτερο ηχο.</p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.e-shop.gr/product?id=PER.570052'>http://www.e-shop.gr/product?id=PER.570052</a> αυτα τα εχει κανενας να μου πει αν αξιζουν?</p>

<p>Δεκτες και αλλες προτασεις...</p>

Αν ψαχνεις για κατι καλυτερα να το γραψεις στο διπλανο θεμα "ψαχνω για".

Αν ομως βρηκες κατι το οποιο δεν εισαι σιγουρος αν ειναι προσφορα και δεν ξερεις αν αξιζει ν'ανοιχθει θεμα τοτε αυτη ειναι η σωστη ενοτητα.

Δημοσ.

εισαι ο 1ος που ακουω να το λεει αυτο,

μεχρι τωρα μονο ασχημα λογια ακουγα για τα ΗΡ.

πολυ δυσκολο να βγαλεις ακρη τελικα για το ποια εταιρεια ειναι καλη και ποια οχι.

προφανως θα παιζει ρολο και το καθε μοντελο.

και το τι θα σου τυχει...

στο δια ταυτα, ειναι 700Ε για 15αρι 1366*768 (και χωρις λειτουργικο).

καλος ο i7 και η 8750 αλλα πρεπει οποιος το παρει να ειναι σιγουρος οτι θελει τετοια οθονη

αν το παίρνεις πανω στην κουβερτα να δεις ταινία και βαζεις το ποτηρι την κοκα κολα πανω στο Touchpad ναι δε θα στην χαρίσει θα χαλασει...

Εδω μιλάμε οτι όλα τα ΗΡ μου περνάνε επαγγελματικη χρήση, είναι ανοιχτά τουλάχιστον 350 ημέρες το χρόνο και ουδέποτε δε μου εχουν κανει κιχ...

Παρόλα αυτά επειδη ψιλοειμαι φαν της DELL εχω να πω οτι σε ένα DELL που εχουμε βαρεθηκαμε να το στέλνουμε αντιπροσωπεία (3 φορές μεσα στα 2 χρόνια) και 3 μηνες αφότου έληξε η εγγυηση ξαναεκαψε δίσκο που είχε αλλαχθεί εντός εγγυησης.

Καλη χρυση η DELL, γαμω τις εγγυησεις αλα εχει ρίξει ποιότητα και απόδοση (βλέπε επεξεργαστές U) ελέω εμπορικότητας και κέρδους...

ontopic τωρα το μονο φαουλ για μένα στο ΗΡ ειναι η μικρή του ανάλυση, θα περίμενε κανείς να ειναι FULLHD σε αυτα τα χρήματα και με αυτά τα χαρ/κα αλλα τι να κάνεις... Σαν αίσθηση πάντως ειναι πολυ άνετη και ομορφη η ματ για πολυωρη χρήση (καλυτερη απο μία κανονική οθονη lg 22 ips που εχω)

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρόλα αυτά επειδη ψιλοειμαι φαν της DELL εχω να πω οτι σε ένα DELL που εχουμε βαρεθηκαμε να το στέλνουμε αντιπροσωπεία (3 φορές μεσα στα 2 χρόνια) και 3 μηνες αφότου έληξε η εγγυηση ξαναεκαψε δίσκο που είχε αλλαχθεί εντός εγγυησης.

Καλη χρυση η DELL, γαμω τις εγγυησεις αλα εχει ρίξει ποιότητα και απόδοση (βλέπε επεξεργαστές U) ελέω εμπορικότητας και κέρδους...

ποιας σειράς? δεν πιστεύω να εννοείς κάνα Inspiron...

Δημοσ.

ποιας σειράς? δεν πιστεύω να εννοείς κάνα Inspiron...

ναι απο τα πρώτα inspiron με i3...

ομορφα, γρήγορα, στιβαρα (πολυ σημαντικό σε σχέση με τα σημερινα "φθηνα" που ειναι της πλακας) αλλα πολυ ζημιάρικα...

Δημοσ.

Καλύτερες κάμερες και καλύτερη (αν και αυτή μη αποσπόμενη) μπαταρία έχει το g2.

Αλήθεια είναι αυτό.

Όπως και το ζήτημα software που αναφέρεις.

Για μένα εξακολουθεί να υπάρχει θέμα με την sd card.

Είναι όπως και να το κάνουμε πολύ χρήσιμο feature...

Αν και το G2 σε αυτή την τιμή έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι σκέτο κουκλί, το βαρίδι στο nexus 5 για εμένα είναι το software που πραγματικά μεταλλάσσει το τηλέφωνο και πιστεύω πως είναι αυτό που προσθέτει διαχρονικότητα με τα updates και την υποστήριξη από την ίδια την Google ή/και τους developers.

Οπότε αν είσαι από εμάς που την ψάχνουν περισσότερο με το software πας με κλειστά μάτια στο nexus 5. Αλλιώς... G2.

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, τα 335ε που ζητάνε για το nexus 5 είναι πολύ καλά αν συγκρίνεις τις τιμές που το δίνουν στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Βέβαια αν έχεις κάποια άκρη στην Αγγλία μπορείς να το προπαραγγείλεις από το carphonewarehouse με 290ε και δωρεάν μεταφορικά για Αγγλία.

Έχει απίστευτα χαρακτηριστικά και σαν τηλέφωνο είναι εκπληκτικο.

Κάποια μείον είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο, και ότι θα περίμενε κανείς κατιτις καλύτερο στις κάμερες, ειδικά στην εμπρόσθια και επίσης ότι έχει μη αποσπόμενη μπαταρία και το κλασικό στα Nexus, ότι δεν παίρνει δυστυχώς sd card.

Στα συν το Corning Gorilla Glass 3, η ανάλυση της οθόνης 1080 x 1920 pixels, 445 ppi (!!!), σου έρχεται με Κιτ-Κατ μανίσια και είναι φρέσκο πράγμα.

Αν έπαιρνε sd card (ή αν δε σε πειράζει) θα σου έλεγα αβλεπι - αν ψάχνεσαι σε αυτή τη τιμή δεν υπάρχει αντίπαλος (για μενα).

εκεί εστίασα,στο ότι το android θα είναι το μανήσιο,χωρίς έξτρα μπλιμπλίκια..ή έστω αυτό κατάλαβα λόγω επόβλεψης google..sd ξέρω γω,τα 16gb μου φαίνονται οκ,θα κάνω διαχείριση χώρου,εδώ παίζω μπάλα με τα 400mb :P  Στα 32 ανεβένει σχεδόν 100€ πάνω η τιμή..

Αλλά πχ την φωτογραφία του θα την βγάλει;Τουλάχιστον που έψαξα,δείχνουν καλές,σε σχέση με το sony που χω..και τα δυο είναι στα 8mp..

Δεν έχω φωτογραφική,μιας και έχει χαλάσει,οπότε την θέση της την παίρνει το κινητό..Κυρίως με ενδιαφέρει να μην τρώει σκαλώματα το τηλέφωνο,μην πάω να στείλω μήνυμα και να κάνει 10ώρες να φορτώσει την εφαρμογή,ή να δέχομαι κλήση και να κολλάει..

με όσα sony είχα δεν είμαι ευχαριστημένος

Δημοσ.

Όσα nexus έχουν δει δεν κολλάνε με τίποτα.

Η φωτογραφική του είναι καλή αλλά δεν συγκρίνεται με τα τελευταία nokia πχ.

Μια χαρά όμως αν δεν την θες για κάτι εξαιρετικό σε χρήση.

Αν τα 16 σου φαίνονται αρκετα τότε ναι σου κάνει το κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ είχα κάποιες ενστάσεις για την μη επεκτάσιμη χωρητικότητα πριν πάρω το Nexus 7 (2013) αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να δημιουργηθεί πρόβλημα. Βέβαια αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό και εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο καθένας.

Όσο για την κάμερα είναι έτσι όπως τα λέει ο Federacion. Έχουμε ακόμα λίγο δρόμο ώστε οι φωτογραφικές των "φθηνών" κινητών να φτάσουν τις mid-range compacts.

Αν λοιπόν για εσένα είναι τόσο σημαντική η κάμερα μάλλον τα περισσότερα Android δεν σου κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Αν λοιπόν για εσένα είναι τόσο σημαντική η κάμερα μάλλον τα περισσότερα Android δεν σου κάνουν.

αυτό να λέγεται!δεν περιμένω ένα κινητό να αντικαταστήσει πλήρως μια φωτογραφική..Αλλά να βγάζω φώτος και να λεω,αααα ωραιά αυτή,και όχι πωωω κοίτα θόρυβο που έχει μέσα..

βασικά ας μην κολλάει το κινητό όταν το χρειάζομαι και τα άλλα έρχονται δεύτερα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λετε αξιζει?

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.304750&sid=1

http://www.skroutz.gr/s/4153271/Western-Digital-My-Cloud-4TB.html

Στα 30+ ευρω η διαφορα της τιμης σε σχεση με το skroutz.

Αν θεωρειται πως αξιζει και ειναι προσφορα ας ανοιξει οποιος θελει ενα θεμα ωστε να το δουνε και οσοι ενδιαφερονται.

Επεξ/σία από HERTHAN
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...