Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απάντηση είναι στο link που έδωσες:

(χμμμμ, το φόρουμ δεν με αφήνει να κάνω quote τη σελίδα!!! Γράφει "Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!")

Ναι, αυτό το ξέρω. Ρωτάω αν αξίζει η τιμή. Και με παραξενεύει γιατί δεν είχα ξαναδεί Dual Boot (Android και Windows) tablet. Επειδή ενδιαφέρομαι ΑΜΕΣΑ, υπάρχει και κάποια πιο φθηνή εναλλακτική ;;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ. Θα ήθελα να φτιάξω επαγγελματικές κάρτες και ψάχνω για προσφορές. Είδα σε ένα άλλο σημείο του forum (εδώ ή σε άλλο... δεν θυμάμαι :unsure:) για κάποιους που στέλνουνε δωρεάν αλλά έχει και το σήμα της εταιρείας που τις τυπώνει επάνω. Επειδή τις θέλω για σοβαρή δουλειά θα ήθελα κάτι ποιοτικό, οπότε κοιτάω και να είναι καλή η εταιρεία όσο γίνεται περισσότερο. Ένα λινκ που βρήκα από "σοβαρή" εταιρεία είναι αυτό: http://www.printnow.gr/el/p95/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82/product_info.html . Έχει δει κάποιος - ξέρει κάποιος να μου πει αν είναι καλές οι τιμές τους; Είναι πολλά 25 ευρώ για 500 κάρτες μιας όψης;

ναι φιλε πολλα ειναι εγω με 50 εβγαλα χιλιες διπλης οψης με 4 χρωματα και σε μεγαλη διασταση 9χ11 αν θυμαμαι καλα

Δημοσ.

Στο προτελευταίο feedback του πωλητή, γράφει «η παραγγελία ακυρώθηκε από τον πωλητή» και βαθμολογεί με 2 στα 5. Δεν γράφει βέβαια για ποιό προϊόν, αλλά μάλλον μας δίνει μια εικόνα ότι ο πωλητής δεν μασάει να ακυρώσει παραγγελία.

Δημοσ.

Καμία γνώμη γι αυτό? HP 450+BAG i7-4702MQ

edit: Το 12 μήνες με χαλάει προσωπικά...

το 12 μηνες αν το κυνηγησεις ελάχιστα ειναι 24... εθνικη και ευρωπαική νομοθεσία...

Εχω το  probook 4540s και ειναι πραγματικά όνειρο...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση οτι είναι παρα_εισαγωγή και γι'αυτο έχει 12 μήνες.....αλλά είναι δυνατό μηχάνημα.Το μόνο μείον του είναι ο ήχος.Δεν είναι  για multimedia γιατί η σειρά απευθύνεται στη business series.

Για τη εγγυηση ισχύει (συνήθως) 1 χρόνο απο τον πωλητή και ο 2ος απο την εταιρεία = σύνολο 2 χρόνια στην ευρωπαϊκη ένωση!

Δημοσ.

Έψαχνα ένα λαπτοπ με αυτά τα χαρακτηριστικά καιρό για επαγγελματική χρήση. Η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταγα για i7 αλλά για i5 γύρω στα 600...θα επικοινωνήσω να δω τι παίζει με την εγγύηση και βλέπουμε. 700 δεν σκάω πάντως με ένα χρόνο μόνο. ;)

Δημοσ.

Έψαχνα ένα λαπτοπ με αυτά τα χαρακτηριστικά καιρό για επαγγελματική χρήση. Η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταγα για i7 αλλά για i5 γύρω στα 600...θα επικοινωνήσω να δω τι παίζει με την εγγύηση και βλέπουμε. 700 δεν σκάω πάντως με ένα χρόνο μόνο. ;)

Ολα τα HP ειτε νομιμες εισαγωγες ειτε παρα-εισαγωωγές εχουν μονο 1 χρόνο εγγυηση θεωρητικά... τον 2ο χρόνο είτε θα επευθυνθείς στον πωλητή (εφόσον υπάρχει) ειδαλλως παραμάσχαλα την νομοθεσία, το συνηγορο του καταναλωτη στο πισω μερος του μυαλού σου και στην αντιπροσωπεία...

Επίσης τα probook εχουν παγκόσμα εγγυηση λογω "επαγγελματικης" σειράς οποτε δε τιθεται θεμα εισαγωγής...

Αν τυχόν χτυπα ξύλο μου βγει κάτι μετα τον 1ο χρόνο και δε με καλύψει απόλυτα το e-shop (Που εμενα μου παρέχει εκ των πραγμάτων 2ο χρόνο) θα το κυνηγησω στην αντιπροσωπεία...

τα προηγοούμενα 2 ΗΡ μου πάντως βγηκαν σκυλιά, δεν ελειψαν ουτε μια μερα απο την κατοχή μου!

απο θέμα κατασκευης πάντως βάζουν κατω σχεδόν τα πάντα, ειναι στα ίδια επίπεδα και καλυτερα απο dell 1200+€...

Δημοσ.

τα προηγοούμενα 2 ΗΡ μου πάντως βγηκαν σκυλιά, δεν ελειψαν ουτε μια μερα απο την κατοχή μου!

απο θέμα κατασκευης πάντως βάζουν κατω σχεδόν τα πάντα, ειναι στα ίδια επίπεδα και καλυτερα απο dell 1200+€...

εισαι ο 1ος που ακουω να το λεει αυτο,

μεχρι τωρα μονο ασχημα λογια ακουγα για τα ΗΡ.

πολυ δυσκολο να βγαλεις ακρη τελικα για το ποια εταιρεια ειναι καλη και ποια οχι.

προφανως θα παιζει ρολο και το καθε μοντελο.

και το τι θα σου τυχει...

στο δια ταυτα, ειναι 700Ε για 15αρι 1366*768 (και χωρις λειτουργικο).

καλος ο i7 και η 8750 αλλα πρεπει οποιος το παρει να ειναι σιγουρος οτι θελει τετοια οθονη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...