ostvarivanje Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ας γράψουμε πρώτα τί είναι το «αυτό», για να γλιτώνουμε τα κλικ οι υπόλοιποι. Με απλό copy+paste είναι: Tablet ACER ICONIA TAB W3-810 8.1'' 32GB WIFI WINDOWS 8 SILVER. Ας ξαναματαπούμε ότι βρίσκουμε το link κάνοντας δεξί κλικ στο προϊόν του newletter και αντιγραφή δεσμού, στην προκειμένη περίπτωση, voila: http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=140212shygu340644odarsk2xw Και επειδή τώρα θα πέσει και η κλασική ερώτηση «έβγαλε newsletter το e-shop?», ιδού: http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-140212.html Hint: επειδή και σε μένα το e-shop μέχρι να στείλει το newsletter, αυτό έχει ήδη γίνει oldletter, Τα τελευταία έξι ψηφία (140212) είναι η ημερομηνία σε μορφή ΕΕΜΜΗΗ (έτος, μήνας, ημέρα). Σε δυο εβδομάδες από τώρα, μπορείτε να πειραματιστείτε με 140226, 140227, 140228, που πιθανότατα θα σας οδηγήσουν στο επόμενο newsletter, όταν αυτό βγει. Εγώ πλέον έτσι κάνω. Συγγνώμη αλλά δεν ήξερα και δεν είχα διαβάσει εδώ μέσα τον τρόπο πώς γίνεται να εμφανίζεται το λινκ του newsletter. Και δηλαδή, με τον τρόπο που λες, κάθε μέρα να βάζουμε αυτά τα τελευταία ψηφία, μήπως και πετύχουμε κάποιο newsletter; Κάποιος καμία γνώμη για το αν αξίζει το συγκεκριμένο;
dobro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 η τιμή του είναι πολύ καλη, αλλά εχω μια ένσταση για την οθόνη ως προς τις γωνίες θέασης. αν το αγοράσεις θα χρειαστείς και τη βάση πληκτρολόγιο , για να σου κάνει πιο ευκολη τη χρήση με τα windows 8 (τα 8.1 που γράφει τα κατεβάζεις απο το store 3,63gb περίπου). Γούστα είναι αυτά και ο καθένας επιλέγει αυτό που θεωρεί πιο βολικό γι'αυτον. Προσωπικά όταν ακουω πλέον acer στρίβω και φευγω , μετα απο χρονια χρηστης στους φορητους τους ....
ostvarivanje Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Όταν λες γωνίες θέασης εννοείς από το πλάι; Για το πληκτρολόγιο, προφανώς εννοείς όταν θα το χρησιμοποιώ σε desktop mode και όχι σε metro ui. Το πληκτρολόγιο πωλείται χωριστά; Υπάρχει Ελλάδα; Βασικά έρχομαι από android συσκευές (nexus S, galaxy nexus, nexus 4, optimus g και Nexus 7) με custom roms κλπ. και λίγο φοβάμαι να πάω στα windows (βέβαια στον υπολογιστή windows 8.1 pro). Και κάτι τελευταίο: υπάρχει κανονικά service στην Ελλάδα για tablets ή στέλνεται έξω;
dobro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Χμ....μάλλον θα απογοητευτείς τότε.....δες και κρίνε
ostvarivanje Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον. Κάπου "κρύωσα" τώρα. Δεν το πολυβλέπω... Βασικά ανάμεσα σε Nexus 7 32gb (2013) και το tab της LG, αφού πέσουν από τα 250 και κάτω, και απλά σκέφτηκα μήπως έκανα την αλλαγή, αλλά μπα, δεν νομίζω. Όπως και να 'χει, ευχαριστώ και πάλι πολύ!
nnasi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτήσω κι εγώ. Θα ήθελα να φτιάξω επαγγελματικές κάρτες και ψάχνω για προσφορές. Είδα σε ένα άλλο σημείο του forum (εδώ ή σε άλλο... δεν θυμάμαι ) για κάποιους που στέλνουνε δωρεάν αλλά έχει και το σήμα της εταιρείας που τις τυπώνει επάνω. Επειδή τις θέλω για σοβαρή δουλειά θα ήθελα κάτι ποιοτικό, οπότε κοιτάω και να είναι καλή η εταιρεία όσο γίνεται περισσότερο. Ένα λινκ που βρήκα από "σοβαρή" εταιρεία είναι αυτό: http://www.printnow.gr/el/p95/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82/product_info.html . Έχει δει κάποιος - ξέρει κάποιος να μου πει αν είναι καλές οι τιμές τους; Είναι πολλά 25 ευρώ για 500 κάρτες μιας όψης;
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) και στις δωρεάν αν δώσεις κάτι βγαίνει το λογότυπο της εταιρείας. μπες σε εκείνο το νήμα, διάβασε λίγο και θα τα βρεις όλα.Μόλις μου ήρθε email από τη wind 10 GB με 19,90 + δώρο mifi με δωδεκάμηνη δέσμευσητο λινκ εδώΠάτησα απάντηση χωρίς να δω ότι το προηγούμενο μήνυμα είναι δικό μου και τώρα δεν ξέρω πως να τα ενώσω. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2014 από lefta_yparxoun fixed
Captain Nemo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 και στις δωρεάν αν δώσεις κάτι βγαίνει το λογότυπο της εταιρείας. μπες σε εκείνο το νήμα, διάβασε λίγο και θα τα βρεις όλα. Μόλις μου ήρθε email από τη wind 10 GB με 19,90 + δώρο mifi το λινκ εδώ Πάτησα απάντηση χωρίς να δω ότι το προηγούμενο μήνυμα είναι δικό μου και τώρα δεν ξέρω πως να τα ενώσω. Με τι δέσμευση; Μιας και δείχνεις να το εχεις ψαξει ειναι καλυτερο αυτό το μαραφετι απο κάποια ειδικη διανομή Linux όπως το backtrack; ;Όλα για την ίδια δουλειά είναι το Backtrack που αντικαταστάθηκε απο το Kali έχει περισσότερα εργαλεία και πιο πολλές χρήσεις και κοντά 4 gb μέγεθος είναι ολόκληρη διανομή όπως αναφέρεις και εσυ το άλλο είναι πολύ μικρότερο και πιο εξειδικευμένο μόνο για χρήση wifi οπότε αν ενδιαφέρεσαι μόνο για ασύρματη χρήση δες το xiaopan.
nnasi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 και στις δωρεάν αν δώσεις κάτι βγαίνει το λογότυπο της εταιρείας. μπες σε εκείνο το νήμα, διάβασε λίγο και θα τα βρεις όλα. Σε αύτο το site που κυκλοφορεί το print24 (το βρήκα τελικά που το είχα δει, όποιος θέλει του στέλνω link γιατί είναι από άλλο forum) μου έβγαλε τιμή 38 ευρώ+ΦΠΑ!!!!!! Δεν είναι απλά κάτι παραπάνω! Ενώ στο άλλο είναι 25 ευρώ για 500 κάρτες!!!! Απλά είναι τεράστια αυτή η διαφορά. Ευχαριστώ για την απάντηση όπως και νά'χει. Κανείς άλλος ρε μάγκες; Επίσης καμιά τεχνοτροπία που να είναι και φθηνή παράλληλα ξεχωριστή;;
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Η πετρούλα χθες λικνιζόταν για πάρτυ της... http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/featured/lg-42ln570s-smart.php αξίζει;
dobro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Η πετρούλα χθες λικνιζόταν για πάρτυ της... http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/featured/lg-42ln570s-smart.php αξίζει; η συγκεκριμένη εχει ξαναβγεί στα 389€ απο το mediamarkt, πριν αχίσει η lg να κατεβάζει τις τιμές της.Η περιγραφή της 570 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ας κουνιέται το πετρουλίνη .Καλό θα είναι να περιμένεις και τους ανταγωνιστές (μαγαζιά) , πως θα απαντήσουν στην προσφορά της ηλεκτρονικής.Ετσι μπορεί να γλιτώσεις κανενα ευρουλάκι.....και αν θέλεις πηγαινε και δες τη σε κανενα φυσικό μαγαζι(αν σου αρέσει το πανελ και τα χρώματα που βγάζει). 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Σε αύτο το site που κυκλοφορεί το print24 (το βρήκα τελικά που το είχα δει, όποιος θέλει του στέλνω link γιατί είναι από άλλο forum) μου έβγαλε τιμή 38 ευρώ+ΦΠΑ!!!!!! Δεν είναι απλά κάτι παραπάνω! Ενώ στο άλλο είναι 25 ευρώ για 500 κάρτες!!!! Απλά είναι τεράστια αυτή η διαφορά. Ευχαριστώ για την απάντηση όπως και νά'χει. Κανείς άλλος ρε μάγκες; Επίσης καμιά τεχνοτροπία που να είναι και φθηνή παράλληλα ξεχωριστή;; έχω παραγγείλει και από vistaprint κατά καιρούς με κουπόνια που έρχονταν σε παραγγελίες του Άμαζον αλλά χωρίς κουπόνι δεν συμφέρει
xouzel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Tablets/8-9_Android_Tablet_PC/Dual_OS_Windows_8.1_Compatible_Android_4.2_Tablet_Mate_-_Intel_Bay_Trail_1.6GHz_Quad_Core_CPU_2GB_RAM_10.1_Inch_Display/ Τι να λέει άραγε αυτό ;; Dual Boot ;;
noa113 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Η απάντηση είναι στο link που έδωσες: (χμμμμ, το φόρουμ δεν με αφήνει να κάνω quote τη σελίδα!!! Γράφει "Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!")
lefta_yparxoun Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Tablets/8-9_Android_Tablet_PC/Dual_OS_Windows_8.1_Compatible_Android_4.2_Tablet_Mate_-_Intel_Bay_Trail_1.6GHz_Quad_Core_CPU_2GB_RAM_10.1_Inch_Display/ Τι να λέει άραγε αυτό ;; Dual Boot ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις