Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβή μου φαίνεται αυτού του είδους στα 10-12 ευρώ τις βλέπω τώρα δεν ξέρω για το λίπος.Πχ εδώ έχει με 15 και με λιπομέτρηση

http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1402120jhr9l5734iacyxb8u5v

Επεξ/σία από matrixxx
βαλε και ενα σωστο λινκ :p
  • Moderators
Δημοσ.

Απο e-shop newsletter

Crucial M500 240GB 114,40 η χαμηλότερη τιμή του σκρούτζ και με τα μεταφορικά αν έχετε κοντά e-shop γλυτώνετε κάνα 10άρικο

Ιδια τιμη βγαινει με τα σχεδόν 7 ευρω μεταφορικα του αμαζον. Πως γλυτώνεις το 10αρικο που λες αφου είναι ιδια τιμη ακομα και αν παραλαβεις από eshop point; (edit. μαλλον εννοεις σε σχεση με τον επομενο του σκρουτζ, προφανως δεν απαντας στο ποστ το οποιο εκανες quote και εχει λινκ με την ιδια ακριβως τελικη τιμη από αμαζονα)

Οι τιμες των ssd είναι σε εντονα πτωτικη φαση, ισως είναι σοφο να περιμενετε, 1.5 χρονο περιμεναμε αυτή την πτωση, μην το χασετε στο παρα 5'. Αν όμως ειστε απαισιοδοξοι, χτυπηστε τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ιδια τιμη βγαινει με τα σχεδόν 7 ευρω μεταφορικα του αμαζον. Πως γλυτώνεις το 10αρικο που λες αφου είναι ιδια τιμη ακομα και αν παραλαβεις από eshop point;

Οι τιμες των ssd είναι σε εντονα πτωτικη φαση, ισως είναι σοφο να περιμενετε, 1.5 χρονο περιμεναμε αυτή την πτωση, μην το χασετε στο παρα 5'. Αν όμως ειστε απαισιοδοξοι, χτυπηστε τωρα.

Οι πρώτοι στο σκρούτζ έχουν έξοδα αντικαταβολής και αποστολής γύρω στα 5 ευρώ αυτό εννοουσα και με την μείωση του e-shop πάει 10-12 ευρώ σίγουρα δεν ειναι κάτι το συγκλονιστικό απλώς κάνω μια ενημέρωση για κάποιον που ήθελε να αγοράσει άμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι τιμες των ssd είναι σε εντονα πτωτικη φαση, ισως είναι σοφο να περιμενετε, 1.5 χρονο περιμεναμε αυτή την πτωση, μην το χασετε στο παρα 5'.

Περιμενω πως και πως κατι πολυ καλο εδω και πολυ καιρο......ελπιζω σε καμια super προσφορα απο evo ή και οποιοδηποτε αλλον δεν εχω θεμα ουτε τρελες απαιτησεις.Αλλωστε οπως και να'χει η διαφορα με αυτους που εχω τωρα θα ειναι πολυ μεγαλη.

Παντως και ο συγκεκριμενος δεν ειναι ασχημη τιμη(δεν ειναι βεβαια και κατι τρελο ή προσφορα).......αν καποιος πετουσε ενα 99,00 ευρω θα ειχε εξαφανιστει.

• Like 1
Δημοσ.

Από το  e-shop newsletter ξεχώρισα την Blaupunkt B32K147 32'' LED TV,Full HD στα 205 ευρώ αλλά μου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει καν αυτή η μάρκα στις tv των σκρουτζομάγαζων...Έχει κανείς συσκευή αυτής της εταιρείας;

Δημοσ.

Από το  e-shop newsletter ξεχώρισα την Blaupunkt B32K147 32'' LED TV,Full HD στα 205 ευρώ αλλά μου κάνει εντύπωση ότι δεν υπάρχει καν αυτή η μάρκα στις tv των σκρουτζομάγαζων...Έχει κανείς συσκευή αυτής της εταιρείας;

http://www.insomnia.gr/topic/517888-blaupunkt-bw32d188-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-18990-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/

F&U FLS40111

για όσους δεν την προλαβαν στα 269€ πριν εβδομαδες...τωρα στα 299€ :confused: 

Δημοσ.

Dobro,αυτή είναι διαφορετικό μοντέλο από αυτή που postαρα εγώ... 

BW32D188 η μία και B32K147 η άλλη :)

Χρήσιμες πάντως οι πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία..

Δημοσ.

Περιμενω πως και πως κατι πολυ καλο εδω και πολυ καιρο......ελπιζω σε καμια super προσφορα απο evo ή και οποιοδηποτε αλλον δεν εχω θεμα ουτε τρελες απαιτησεις.

Όπως λέει και ο ματριξ φαίνεται ότι έρχεται η πολυπόθητη πτώση. Στη Γερμανία ο 250αρης evo παίζει στα 129€, ενώ ο pro στα 159. Είδαμε και την τιμή του Intel 520 από Ελλάδα, γενικά είναι να "ελπιζεις" η περίοδος
Δημοσ.

Κάτι για να ελέγχεις πόσο ευάλωτο είναι το ασύρματο σου δίκτυο και καμιά φορά και των άλλων πάντα με την συγκατάθεση τους. :P

Μιας και δείχνεις να το εχεις ψαξει ειναι καλυτερο αυτό το μαραφετι απο κάποια ειδικη διανομή Linux όπως το backtrack;

Δημοσ.

Ρε παιδιά εμένα γιατί μου τη βγάζει στα 259€ ?? 

Γενικά σαν τηλεόραση καλή είναι? Θα παίζει τα .mkv 1080p σωστά και με υπότιτλους srt??

Είναι από το ίδιο τούρκικο εργοστάσιο που βγαίνουν και οι turbo-x, grundig , F&U κλπ?

Όλες αυτές είναι ίδιες με λίγα λόγια?

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Να τη δω κάπου σε κάποιο e-shop μάλλον δε γίνεται ε?

Help παιδιά κάποιος να απαντήσει στα παραπάνω αν γίνεται.. μην πάρω γουρούνι στο σακί..

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Να τη δω κάπου σε κάποιο e-shop μάλλον δε γίνεται ε?

Help παιδιά κάποιος να απαντήσει στα παραπάνω αν γίνεται.. μην πάρω γουρούνι στο σακί..

Μην την παρεις καλυτερα να προτιμησεις καμια επωνυμη λυση.......διοτι γουρουνι θα παρεις ειτε στο σακι ειτε πας και την δεις.

Δημοσ.

αν σε βολεύει το μέγεθος, είναι μια καλή επιλογή.

σε spec είναι αντίστοιχο του nexus 7 πρώτης γενιάς (από την ίδια εταιρεία κατασκευασμένα) με την προσθήκη sd κάρτας 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...