Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σας στέλνουν κι εσάς τώρα τελευταία συνέχεια mails από το airfasttickets για εκπτώσεις σε εισητήρια κλπ; Μέχρι τώρα μου είχε έρθει (όχι μία, 3-4 φορές τουλάχιστον) για -50 ευρώ σε εισητήρια, σήμερα μου ήρθε ένα για -100 ευρώ για 24 ώρες σε όλα τα πακέτα διακοπών.. Δεν μπήκα να τσεκάρω είναι η αλήθεια, γιατί τις τελευταίες μέρες ψιλοκαίγομαι, αλλά με την συχνότητα που τα στέλνουν, μου φαίνεται σαν τρολάρισμα...

Κι εμένα μου ήρθε το -100 σε πακέτο που αναφέρεις. Ψάχνοντας λίγο και συγκρίνοντας με low cost αεροπορικές και άλλες μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων, κατέληξα στο ότι δεν συμφέρει η τελική τιμή. Επίσης το να κάτσεις να προγραμματίσεις κάτι από την αρχή μέσα σε 24 ώρες, όταν σου έρθει το mail, πιστεύω είναι δύσκολο.

Ίσως μόνο αν έχεις βρει κάτι με airfast που να σου ταιριάζει, να είναι καλή η έκπτωση.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τηλεόραση Panasonic L50EM6E 449€

ΣΟΥΠΕΡ!!!!!

Οποιος θελει φθηνη τηλεοραση για μεγαλη αποσταση και οχι πολλες και τρελες απαιτησεις την παιρνει ανετα χωρις πολλες σκεψεις.

Πολυ καλη προσφορα και καλυτερα ν'ανοιχθει θεμα.

Δημοσ.

είναι Public βέβαια B)

Καταλαβαινω πως το λες αλλα δεν χανει καποιος κατι να ριξει παραγγελια εφοσον θελει να την αγορασει και δεν παυει κιολας να ειναι προσφορα.

Δημοσ.

δεν ανοιξα νεο θέμα για το λόγο:

Ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα εντός 3 εργάσιμων ημερών

public είναι αυτό.....και τα νεύρα μας τσατάλια.... :X

Δημοσ.

Στις πληροφορίες του μοντέλου γράφει 32 αλλα είναι copy paste  απο όλα τα μοντελα panasonic . Στα χαρακτηριστικά γράφει οτι είναι 50!

το προβλημα δεν είναι αυτο.....η τιμή είναι ευκαιρία ΑΛΛΑ δεν θα την δωσουν παλι , με τη δικαιολογία οτι ο προμηθευτης τους δεν την έχει..

Θυμηθείτε την

LG 55LA620S στις 4-9-13 στα 138€ :shock: :mad:

αλλά απο την άλλη ζαριά είναι και σε οποιον του καθησει η καλή!

• Like 1
Δημοσ.

και ήδη "προσωρινά εξαντλημένο" βέβαια...

Από τις 21:27 που το τσέκαρα είναι εξαντλημένο. Το public όχι μόνο δεν μας εκπλήσσει αλλά επιβεβαιώνει και τα γρήγορα αντανακλαστικά του  :P

Δημοσ.

Για μενα αξιζει και αν ειχα χρηματα(την δεδομενη χρονικη στιγμη) θα το επαιρνα σημερα κιολας γιατι ειναι ακριβως αυτο που χρειαζομαι αλλα ταυτοχρονο θεωρω οτι και η τιμη ειναι αρκετα καλη.

Βεβαια ειναι για καποιον που δεν θελει να ξοδεψει πολλα χρηματα και δεν εχει και τις τρελες απαιτησεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...