Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν θες το τσιμπας, προσφορα παντως δεν ειναι. Μαλιστα πριν 3 μηνες και επι 1 μηνα υπηρχε στα 260 ευρω, και πριν 10 μερες στα 267 απο "μεγαλο" μαγαζι με κομματια εισαγωγης αντιπροσωπιας πιστευω.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά αυτό τι ρόλο βαράει το χει πιάσει κανείς στα χέρια του? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0042BBR2S/?tag=ho01f-21

Δηλαδή η μπίλια βολεύει?

3 χρονων μοντέλο και η μπίλια ουσιαστικά το μονο που θα σου προκαλέσει σε βαθος χρόνου , είναι μια ωραία τενοντίτιδα στο πιο σπουδαίο δακτυλο του χεριού σου.......

αν το θέλεις για παιχνίδια προτιμησε τη G σειρα με τα προγραμματιζώμενα κουμπιά, αλλιως οτι πιο απλο τοσο και καλυτερο

για όσους ενδιαφέρονται για απλη μητρική , μειον περίπου 40€

Gigabyte GA-H61M-S2PV - mATX - iH61 με 8,91€+2,5€ multirama

Δημοσ.

Το/α παρακάτω προϊόν/τα που έχεις προσθέσει στο Καλάθι Αγορών σου, δεν είναι πλέον διαθέσιμο/α.

• Gigabyte GA-H61M-S2PV - mATX - iH61

Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει και άλλα προϊόντα για αγορά, θα πρέπει να αφαιρέσεις από το Καλάθι Αγορών σου τα μη διαθέσιμα και μετά να συνεχίσεις με την παραγγελία σου.

πρεπει ωστόσο να φτασεις τελευταίο βήμα παραγγελίας...  :mad: 

Δημοσ.

μάλλον θα είχανε 1 στοκ και οποιος προλαβε.... :mad:

Έπρεπε να την παραγγείλεις να την καπαρώσουμε :cry: :P

Δημοσ.

ok...μπειτε και στα αναλωσιμα και δειτε οτι σας χρειαζετε .... ξεστοκαρει μαλλον σε μελανια, τονερ και δισκακια

Δημοσ.

για όσους ενδιαφέρονται για απλη μητρική , μειον περίπου 40€

2,5 ήταν για παραλαβή σπίτι ή στο κούριερ;και με αντικαταβολή;τώρα το δείχνει πάλι εξαντλημένο αλλά στα 12

Δημοσ.

2,5 ήταν για παραλαβή σπίτι ή στο κούριερ;και με αντικαταβολή;τώρα το δείχνει πάλι εξαντλημένο αλλά στα 12

τα 2,5€ ηταν για τον κοντινοτερο κουριερ της περιοχης σου , η αντικαταβολη δωρεαν! στο ιστορικο του σκρουτζ το είχε και το σαββατο στην ιδια τιμη των 8,91......ισως αυριο να το ξαναδωσει!? :mellow:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572278

To παραπάνω το πήρε κανείς; Κάνουν θόρυβο πολύ τα πλήκτρα; Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει πλήκτρα για την ένταση του ήχου..

edit: το πήρα και βλέπουμε, το εχει απο newsletter στα 5 ευρω. Κωδικός προσφοράς 1405

Επεξ/σία από Federacion
Δημοσ.

Ρε παιδιά, σας στέλνουν κι εσάς τώρα τελευταία συνέχεια mails από το airfasttickets για εκπτώσεις σε εισητήρια κλπ; Μέχρι τώρα μου είχε έρθει (όχι μία, 3-4 φορές τουλάχιστον) για -50 ευρώ σε εισητήρια, σήμερα μου ήρθε ένα για -100 ευρώ για 24 ώρες σε όλα τα πακέτα διακοπών.. Δεν μπήκα να τσεκάρω είναι η αλήθεια, γιατί τις τελευταίες μέρες ψιλοκαίγομαι, αλλά με την συχνότητα που τα στέλνουν, μου φαίνεται σαν τρολάρισμα...

Δημοσ.

Για το logitech M570

3 χρονων μοντέλο και η μπίλια ουσιαστικά το μονο που θα σου προκαλέσει σε βαθος χρόνου , είναι μια ωραία τενοντίτιδα στο πιο σπουδαίο δακτυλο του χεριού σου.......

αν το θέλεις για παιχνίδια προτιμησε τη G σειρα με τα προγραμματιζώμενα κουμπιά, αλλιως οτι πιο απλο τοσο και καλυτερο

Έχω το παλαιότερο μοντέλο (του 2000). Κάπου στο 2005 το άλλαξα με ένα ίδιο.  Τώρα βάζω στο πρόγραμμα να πάρω το M570. Λόγος που τα αλλάζω είναι γιατί το κέλυφος γίνεται χάλια (ξεβάφει το ασημί χρώμα).

Αυτά που έχω για gaming σίγουρα δεν κάνουν.  Οι ακρίβεια είναι σχετική γιατί ακολουθεί το ημικύκλιο που κάνει ο αντίχειρας και για να το κάνεις να πάει ευθεία θέλει προσπάθεια.  Για browsing και office δεν τα αλλάζω.  Δεν πιάνει και χώρο στο γραφείο - αφού δεν κινήται.  Πριν το πάρω είχα δοκιμάσει touchpad και ένα no name trackball που είχε την μπίλια στην μέση - δεν τα βολεύτηκα.

Η τιμή του amazon είναι πολύ καλή αλλά δεν στέλνει Ελλάδα ο σχετικός πωλητής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...