Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα ποιά έχεις;

Το μηχάνημα είναι σχετικά παλιό (με i7-860), έχω πάνω ATI Radeon 5770 1GB. Το θέμα είναι ότι από όσα ξέρω, το rendering στο 3DS Max εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την CPU, εκτός αν ο renderer (και γενικά το software αν μιλάμε για άλλου είδους rendering, πχ video processing) υποστηρίζει GPU rendering, και να υπάρχει ανάλογη συμβατότητα με την κάρτα..

Δημοσ.

Το Γαλλικό άμαζον έχει φερθεί άψογα σε μια περίπτωσή μου με προβληματική μητρική. Εάν γίνει στραβή δεν νομίζω να μην μας καλύψει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο ότι είδα ο πωλητής είναι απο Λιθουανία ή μπορεί και Εσθονία έχω λίγο μπερδευτεί.

Επεξ/σία από Captain Nemo
Δημοσ.

Αν πάνε όλα καλά να δούμε μόνο μην γεμίσουν οι αγγελίες. :P Λογικά δεν θα υπάρχει προστασία απο το amazon που το όνομα του δεν το συμφέρει να δυσφημιστεί;

• Moderators
Δημοσ.

Για να γεμίσουν οι αγγελίες πρεπει πρωτα να σας τις στείλουν και να είναι και αυτή που παραγγειλατε. Αν δουμε παρόμοιες ιστορίες του παρελθόντος, οι πιθανότητες να είναι "ναι" και τα δυο αυτά, είναι πολύ λιγες.

Αναμονή λοιπον και βλέπετε. Μακάρι.

Δημοσ.

άκυρη η κάρτα γραφικών τελικά, ήρθε mail το οποίο δεν μπορώ να επικολλήσω εδώ γιατί απαγορεύονται τα greeklish...

Δημοσ.

άκυρη η κάρτα γραφικών τελικά, ήρθε mail το οποίο δεν μπορώ να επικολλήσω εδώ γιατί απαγορεύονται τα greeklish...

Ευχαριστώ για την πληροφορία γλύτωσα την ουρά στην τράπεζα γιατί πάντα αγοράζω επι πιστώση ποτέ με χρήματα.

Δημοσ.

έτσι έλεγα και για τον δίσκο 2tb από ελληνικό e-shop αλλά δεν σας είδα να ποστάρετε τέτοια  :mad:

Κι εγώ έτσι έλεγα αλλά έλα που το αποτέλεσμα ήταν against all odds. Και εννοείται πως αποδώσαμε τα εύσημα!

Δημοσ.

το mail

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας. Δυστυχώς υπήρξε σφάλμα στην καταχώριση και η τιμή είναι εσφαλμένη. Προγραμματιστές μας της εταιρείας που εργάζονται σε αυτό το θέμα. Θα πρέπει να σας ζητήσω να ακυρώσει την εντολή, επειδή είναι αδύνατο να σας πουλήσουν το προϊόν αυτό για την τιμή. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία. 
Regards, 
Konstantin 
Techmac LLC

Αν δεν ακυρώσω τι γίνεται  :-D
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...