Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10 ευρώ κερδίζεις από το να τα επερνες ξεχωριστά.

Αλλά θα βολεύει που είναι μόνο 12 gb

Μπορεί να βγει και καμιά προσφορά με την ίδια κονσόλα στα 130

Δημοσ.

....

Καλά παίζει και η περίπτωση η τόνια να μην ξέρει να αλλάζει την κωδικοποίηση των υποτίτλων και να μην ξέρει πως να κάνει merge τις δύο εικόνες του SBS για να το δει σε 3D. :P :P :P :P

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Η "κάποια Τόνια" είμαι εγώ   :) Θα ήθελα να σημειώσω ότι τη συγκεκριμένη κριτική την έγραψα ίσως εν βρασμώ.. οπότε κάπως υπερβάλλω. Αλλά τι να έκανα όταν και ο ίδιος ο τεχνικός της Sharp ήξερε λιγότερα και από εμένα σε αυτό το μοντέλο. Και ήρθε και από το σπίτι. Τουλάχιστον ξέρεις ότι έχεις άμεσο service   :)

Αλλά αγαπητέ Questioner δεν ξέρω τι εννοείς όταν γράφεις "να αλλάζω την κωδικοποίηση των υποτίτλων", σε διαβεβαιώνω όμως ότι η εν λόγω τηλεόραση δεν αναγνωρίζει srt, ibx/sub σε avi, mp4 και Mkv etc. Φυσικά εάν τους ενσωματώσεις στο αρχείο σου θα τους διαβάσει κανονικά!!

Οσο αφορά το 3d τελικά με την δεύτερη αναβάθμιση του λογισμικού έπαιξε 3d, δυστυχώς όμως σε πολλές περιπτώσεις κολλάει το μενού, και άπαξ και μπεις, δεν ξαναβγαίνεις! από εκεί και πέρα στα συν θα βάλω τα χρώματα, είναι ζωντανά και έχουν μεγάλη καθαρότητα. Καλή χρονιά σε όλους! 

• Like 1
Δημοσ.

Μικρός που είναι ο κόσμος! :D Εάν δεν σου εμφανίζει καθόλου υπότιτλους τότε δεν έχει να κάνει με την κωδικοποίηση αλλά με τον ενσωματωμένο player που έχει η τηλεόραση. Για μερικούς η συγκεκριμένη έλλειψη είναι deal breaker. Θα ήθελες να μας διαφωτίσεις ως προς αυτό; Εννοείται πως αν τους ενσωματώσεις στην ταινία θα παίζουν αφού πλέον θα είναι εικόνα και όχι κείμενο. Επίσης το ο,τι κολλάει το μενού της είναι κι αυτό ένα σημαντικό μειονέκτημα το οποίο ενδεχομένως το λύσουν σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση.

Όπως τα ακούω δεν φαίνεται να είναι καλό value η τηλεόραση.

Χρόνια πολλά με υγεία.

Δημοσ.

χαχαχα η αλήθεια είναι ότι μου το σφυρίξανε για το Post, δεν το είδα μόνη μου :D

Δυστυχώς δεν μπορώ πω επιπλέον πράγματα σε σχέση με τους υπότιτλους, έχω ρωτήσει και την Sharp για περαιτέρω πληροφορίες σε ότι forum την βρήκα, αλλά απάντηση ουκ έλαβον.. Μέχρι τώρα από μια μικρή έρευνα μόνο οι LG καλύπτουν αυτό το κενό..

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο βγαινει τελικη τιμη μαζι με τα μεταφορικα 32.12 ευρω. Τα μεταφορικα παιζουν στο αμαζον , στην περιπτωση αυτη ειναι 6.5 λιρες για ενα τεμαχιο .... 7.5 για 2 ... 8.5 για 3 κτλπ ... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...