HLIASNIKOLETA Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχει κανένας το Vero? Εάν ναι ας μας πει την γνώμη του, είναι καλό, η μπαταρία πόσο κρατάει, πιάνει καλό σήμα το wireless? Η αφή της οθόνης είναι καλή, έχει play store? Γενικά πως είναι η ταμπλέτα? Αυτά τα ολίγα. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2013 από HLIASNIKOLETA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Με μία απλή αναζήτηση στο forum θα βρεις ένα τοπικ για το tablet. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2013 από silmarien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
km2111 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Παιδιά έχει κανένας το Vero? Εάν ναι ας μας πει την γνώμη του, είναι καλό, η μπαταρία πόσο κρατάει, πιάνει καλό σήμα το wireless? Η αφή της οθόνης είναι καλή, έχει play store? Γενικά πως είναι η ταμπλέτα? Αυτά τα ολίγα. Καλησπερα, αν ενδιαφερεσαι πουλαω το δικο μου, στειλε μου μηνυμα να σου πω. Καλο βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) αν ενδιαφερεσαι πουλαω το δικο μου, στειλε μου μηνυμα να σου πω. πές μας και εμάς να μάθουμε τι λεει το τάμπλετ. μην ντρέπεσαι Επεξ/σία 16 Μαΐου 2013 από coolerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
km2111 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 πές μας και εμάς να μάθουμε τι λεει το τάμπλετ. μην ντρέπεσαι http://forum.oktabit.gr/topic/vero-tablet-a9724-97-ips-dual-core Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Πολυ πολυ καλο αλλα οχι πλει στορ και πρεπει νασε κοντα στο wfi.. Αφοβα. Α και οχι 3g. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα