Accountant2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Αγαπητοί φίλοι όπως δηλώνει και το nickname μου, προέρχομαι από τον χώρο των Οικονομικών - Λογιστικής και θα με ενδιέφερε να ενημερωθώ για το πώς μπορώ να αποκτήσω κάποιες χρήσιμες γνώσεις σχετικά με τις Σχεσιακές Βάσεις Δεδομένων. Θα ήθελα προτάσεις σχετικά με το πώς και πού μπορώ να απευνθυνθώ για εκπαίδευση(σεμιναρια, φροντιστήρια κ.τ.λ.) σχετικά με PHP, SQL, Web Development, και όποια άλλη έννοια πιστεύετε πώς είναι χρήσιμη και συνδυάσιμη με τον χώρο των Οικονομικών. Φυσικά και δέν επιδιώκω να φτάσω σε επίπεδο προγραμματιστή-πληροφορικάριου, καθώς δέν είναι αυτός ο σκοπός μου, άλλωστε άν ήθελα κάτι τέτοιο θα επέλεγα κάποια σχολή Πληροφορικής. Απλά ενδιαφέρομαι να βελτιωθώ σε θέματα(γλώσσες-συστήματα) user-friendly και όχι Hardcore Programming. Η μοναδική επαφή μου με Ποργραμματισμό άν μπορει κανείς να το πεί και έτσι, είναι στην 3η Λυκείου στο μάθημα της Πληροφορικής.
TO_PAIDI Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 w3schools.com http://web-seminar.softlab.ntua.gr/#lectures
Haldol Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τελικά ενδιαφέρεσαι για να μάθεις τις αρχές λειτουργίας των σχεσιακών ΒΔ ή για προγραμματισμό γενικά κι αόριστα; Διότι μπερδεύτηκα. Σε κάθε περίπτωση, εάν σε ενδιαφέρει η θεωρία βάσεων, μπορείς απλά να παρακολουθήσεις τα σχετικά μαθήματα σε οποιοδήποτε τμήμα πληροφορικής (σε κάποια ανώτατη σχολή) σε εξυπηρετεί. Δωρεάν και με εξαιρετικό «υλικό».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα