Προς το περιεχόμενο

Hannibal (TV series 2013)

alimentas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 499
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τελείωσα τη σειρά...Μεικτά συναισθήματα.Ο χαρακτήρας του Γουίλ με κούρασε πάρα πολύ

με τις παραισθήσεις και τα νυχτοπερπατήματα

H σειρά-για εμένα- άργησε να βρει ρυθμό(από το 6-7 επεισόδιο άρχισε να παίρνει μπροστά) αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλή.Τώρα αναμονή μέχρι την 2η season

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε οχι.Η ερμηνεια του Γουιλ ειδικα στο τελευταιο επεισοδιο ηταν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ,μιλαμε για τεραστιο παιξιμο.Για μενα η αποκαλυψη της σειρας ο Ηugh Dancy

• Like 3

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators

Συνεχίζω τη σειρά μετά από μεγάλη παύση (ουσιαστικά ξεκίνησα πάλι από τον πιλότο γιατί είχα ξεχάσει βασικά πράγματα, και μου είχαν κακοφανεί ελαττώματα που δεν ήταν τελικα πραγματικά ελαττώματα δεδομένου του πώς συνεχίζει η σειρά).

Είμαι περίπου στη μέση, και η season είναι πάρα πολύ καλή. Μοναδικά προβλήματα τώρα είναι η ανάγκη υποτίτλων για να καταλάβω τι λέει ο Mikkelsen (ακόμα να συνηθίσω την προφορά του) και η ανάγκη για pause που και που, γιατί για κάποιο λόγο οι διάλογοι είναι κάπως mind boggling.

τα τελευταια 5-6 επεισοδια του κυκλου που ακολουθουν αγγιζουν την τελειοτητα.Πρoσωπικα δεν νομιζω οτι εχει ξαναυπαρξει τοσο ποιοτικος πρωτος κυκλος σε σειρα(τουλαχιστον εγω δεν εχω δει),μιλαμε για ασυλυπτη δουλεια

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Τρομερή σειρά.Σκηνοθεσία και φωτογραφία κινηματογραφικού επιπέδου,πολύ καλές ερμηνείες,εξαιρετικό σενάριο.Πραγματικά απόλαυση η θέαση αυτής της σειράς.

• 1 μήνα μετά...

Τελείωσα και εγώ τη σειρά και εχω πολυ καλές εντυπώσεις.Θέλει βέβαια μια υπομονή τα πρώτα 5 επεισόδια αλλά την αξίζει με το παραπάνω, ειδικά προς το τέλος γίνεται χαμός.Άσχετο αλλά δείτε και το hunt όσοι γουστάρετε μίκελσεν, τρομερή ταινία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Βγηκε trailer,10 δευτερα ειδα κ μετα το κλεισα γιατι δειχνει φουλ πραμα κ εγω δεν θελω να χω ιδεα για το τι θα δω.

Παμε για τρομακτικη σεζον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...