xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 ε ενταξει τι το υπερβολικο ειχε το 4ο και το κοψαν?τα παιδακια?κλαιν μαιν...τεσπα, πεσαν οι ρυθμοι στο 4 και στο 5 θα δειξει...
postagain Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παίζει να αλλάξει κανάλι από ότι φαίνεται: http://insidetv.ew.com/2013/04/30/nbc-station-hannibal/ Πολυ κομπλεξικό καναλι το NBC τελικά 1
StrEaMLiNe Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πολύ καλή σειρά αλλά αυτά τα περίεργα σκηνικά με τις δολοφονίες των ψυχοπαθών σαν μην μου φαίνονται πολύ πρωτότυπα...θυμίζουν πάρα πολύ MPD Psycho φάση.
viper2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πολύ καλή σειρά αλλά αυτά τα περίεργα σκηνικά με τις δολοφονίες των ψυχοπαθών σαν μην μου φαίνονται πολύ πρωτότυπα...θυμίζουν πάρα πολύ MPD Psycho φάση. 1
NoisePollution Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Η ταβέρνα του μπαρμπαχάνιμπαλ έπρεπε να λέγετε η σειρά. Πάντως πολύ αργή και στάσιμη μου φαίνεται εμένα.
speedy23 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Και το 6ο και το 4ο (που το ειδα τελευταιο) ηταν εξαιρετικα. Μια χαρα κινειται η σειρα μεχρι στιγμης και με κανει να ξεχναω το μονο πραγμα που δεν μ'αρεσει στη σειρα μεχρι στιγμης (procedural).
scullyist Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Τελικά τον βαριέμαι απίστευτα τον σενιόρ Λέκτερ/Μίκελσεν. Έχε χάρη το απίστευτο art direction, ο υπέροχος Γουίλ/Dancy και η Άντερσον που έρχεται. Άντε να δούμε...
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 είμαι στο 2ρο επεισόδιο και μου αρέσει πόσους θα ταΐσει ανθρώπινο κρέας τελικά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα