timoboll Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 εγω την αφησα στο 3ο δεν μου πολυαρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 ε ενταξει τι το υπερβολικο ειχε το 4ο και το κοψαν?τα παιδακια?κλαιν μαιν...τεσπα, πεσαν οι ρυθμοι στο 4 και στο 5 θα δειξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postagain Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παίζει να αλλάξει κανάλι από ότι φαίνεται: http://insidetv.ew.com/2013/04/30/nbc-station-hannibal/ Πολυ κομπλεξικό καναλι το NBC τελικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τα' παιξαν οι Μορμόνοι φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StrEaMLiNe Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πολύ καλή σειρά αλλά αυτά τα περίεργα σκηνικά με τις δολοφονίες των ψυχοπαθών σαν μην μου φαίνονται πολύ πρωτότυπα...θυμίζουν πάρα πολύ MPD Psycho φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πολύ καλή σειρά αλλά αυτά τα περίεργα σκηνικά με τις δολοφονίες των ψυχοπαθών σαν μην μου φαίνονται πολύ πρωτότυπα...θυμίζουν πάρα πολύ MPD Psycho φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Η ταβέρνα του μπαρμπαχάνιμπαλ έπρεπε να λέγετε η σειρά. Πάντως πολύ αργή και στάσιμη μου φαίνεται εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Βγηκε και το 6?! Σημερα δεν παίζει Αμερική? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ποια Αμερική. Ο θείος είναι πολύ μπροστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_N_A Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Και ο Θείος απο που το βρήκε?! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 πολυ καλο το 6ο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Και το 6ο και το 4ο (που το ειδα τελευταιο) ηταν εξαιρετικα. Μια χαρα κινειται η σειρα μεχρι στιγμης και με κανει να ξεχναω το μονο πραγμα που δεν μ'αρεσει στη σειρα μεχρι στιγμης (procedural). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Τελικά τον βαριέμαι απίστευτα τον σενιόρ Λέκτερ/Μίκελσεν. Έχε χάρη το απίστευτο art direction, ο υπέροχος Γουίλ/Dancy και η Άντερσον που έρχεται. Άντε να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 είμαι στο 2ρο επεισόδιο και μου αρέσει πόσους θα ταΐσει ανθρώπινο κρέας τελικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα