Scullbag Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τι να σου πω, προσωπικά πιστεύω ότι ο τύπος είναι απίθανος σκηνοθέτης. Το γεγονός ότι σε κάποιες από τις ταινίες που έχει σκηνοθετήσει το σενάριο ήταν μούφα (είτε εξαιτίας του είτε εξαιτίας τρίτων) δεν παίζει κανένα ρόλο. Ειδικά οι παλιές -μη εμπορικές- ταινίες του, όλα τα λεφτά (π.χ. el espinazo del diabol). Εφόσον έρχεται σαν σκηνοθέτης στη σειρά, αδημονώ για τα επεισόδιά του. Το προσωπικό του στιλ είναι περίεργο και σκοτεινό, ότι πρέπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εχω μεινει στο Pan's Labyrinth ακομη. Σκετη λατρεια αυτο το εργο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Hannibal στον skai... #θα_ξαναδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλα οκ, απλα τουμπανο η σειρα. Ωραιο flow, εχω ψαρωσει 3-4 φορες . Το μονο αρνητικο οτι δεν τελειωσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 7 σεζον θα εχει #μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 http://youtu.be/XHzPwfgBBRQ #ελλαδα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Επιτέλους κατάλαβα τι εννοούσε ο Fuller όταν έλεγε σε συνεντεύξεις ότι θα δούμε χιουμοριστικά επεισόδια. Αν λάβουμε υπ όψιν και το φωτογραφικό promo που ξεκίνησε προχθές, κάτι σε βυζαντινή πλεκτάνη μου θυμίζει η 3η σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 θα παίζει ο Thorin στην 3η season? cool... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πρόσφατα ξεκίνησα τη σειρά, είμαι στο 5ο επεισόδιο. Πετυχημένη η επιλογή των ηθοποιών πιστεύω, ειδικά στους ρόλους του Χάνιμπαλ, του Γουίλ και του Κρόφορντ. Γενικά πάρα πολύ καλή παραγωγή. Οι μόνες ενστάσεις μου είναι κάποιες υπερβολές εδώ κι εκεί... πχ στη φαντασία του Γουίλ, στο πόσο εύκολα λύνει κάποιες υποθέσεις παρά την απουσία σημαντικών στοιχείων και απλά μπαίνοντας μέσα στο μυαλό του δολοφόνου. Επίσης ίσως προτιμούσα μια πιο αργή εξέλιξη με πιο δύσκολες υποθέσεις, ίσως δηλαδή να μην ήταν αναγκαίο να υπάρχει και μια νέα υπόθεση σε κάθε επεισόδιο. Οι πρωταγωνιστές (Χάνιμπαλ και Γουίλ) ως ψυχοσυνθέσεις πάντως είναι από τους πιο ενδιαφέροντες που έχω δει σε σειρά, σε παρόμοιο επίπεδο με τον House και τον Walter White. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πρόσφατα ξεκίνησα τη σειρά, είμαι στο 5ο επεισόδιο. Πετυχημένη η επιλογή των ηθοποιών πιστεύω, ειδικά στους ρόλους του Χάνιμπαλ, του Γουίλ και του Κρόφορντ. Γενικά πάρα πολύ καλή παραγωγή. Οι μόνες ενστάσεις μου είναι κάποιες υπερβολές εδώ κι εκεί... πχ στη φαντασία του Γουίλ, στο πόσο εύκολα λύνει κάποιες υποθέσεις παρά την απουσία σημαντικών στοιχείων και απλά μπαίνοντας μέσα στο μυαλό του δολοφόνου. Επίσης ίσως προτιμούσα μια πιο αργή εξέλιξη με πιο δύσκολες υποθέσεις, ίσως δηλαδή να μην ήταν αναγκαίο να υπάρχει και μια νέα υπόθεση σε κάθε επεισόδιο. Οι πρωταγωνιστές (Χάνιμπαλ και Γουίλ) ως ψυχοσυνθέσεις πάντως είναι από τους πιο ενδιαφέροντες που έχω δει σε σειρά, σε παρόμοιο επίπεδο με τον House και τον Walter White. Η πρωτη σεζόν αργεί να πάρει μπρος. Η δεύτερη είναι εξαιρετική σε όλα τα επεισόδια και σίγουρα από τις καλύτερες σεζόν σε σειρά που έχουμε δει χωρίς κοιλιά η αλλά παρατραγουδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καλώς, δε βιάζομαι πάντως... Οπως έγραψα η ένσταση μου είναι ότι πάει κάπως γρήγορα και όχι αργά. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 και το κυριοτερο ειναι οτι απο καποια στιγμη και μετα, ξεφευγει εντελως απο το procedural...πολυ καλο το 3ο τρειλερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 ε-ε-έρχεται. Αύριο για όσους είναι US, μεθαύριο για μας τους υπόλοιπους Ο Fuller έταξε μαύρο χιούμορ με το κιλό σε αυτή τη σεζόν, και τόνισε ότι το 6ο επεισόδιο είναι ξεκαρδιστικό. Αν σκεφτούμε ότι είναι στη μέση της σεζόν, δεν κρατιέμαι να δω τι στο καλό έχουν κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Προβλέπεται επική σεζόν. Ξέρουμε τι παίζει με τα ονόματα των επεισοδίων? Απ'οτι είδα η πρώτη σεζόν έχει γαλλικά ονόματα η δεύτερη από πολλές χωρες(τουρκικα/ρουμανικα/Φιλανδικα κτλ) και η τρίτη οι ονομασίες είναι όλες ιταλικές. Έχουν πει κάτι σχετικά με αυτό το μοτίβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Hannibal_episodes Ιαπωνικά ειναι της δεύτερης... In other news Μην μου το θύμιζετε οτι πάλι θα περιμένω μια εβδομαδα παρα εβδομαδα για new episode... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα