viper2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 παραλιγο, κριμα... Τι παραλίγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μέγα λάθος που είδα τα δύο τελευταία previews. Δεν ξέρω που σκοπεύουν να δίνουν έτσι στεγνά σημαντικά plot points του επόμενου επεισοδίου. Είναι πιθανή λύση τους για τα χαμηλά ratings; Και πέρσι αυτό γινόταν; Κατά τα άλλα πολύ καλό επεισόδιο και πάλι (δεν νομίζω ότι έχω πολλά παράπονα από αυτή τη season). Χαίρομαι για την επιστροφή του Izzard. Εδώ χρειάζομαι μάλλον κάποιο recap των τελευταίων της περασμένης season - νόμιζα ότι ήταν νεκρός ο Gideon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Η σειρα ειναι κορυφαια ρε παιδια αλλα μην περιμενετε σουπερ νουμερα. Δεν ειναι για τη μαζα αυτα που δειχνει ή υποννοεί το σεναριο. Βαλτε το να το δουν οι γονεις σας, θα αντεξουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Η σειρα ειναι κορυφαια ρε παιδια αλλα μην περιμενετε σουπερ νουμερα. Δεν ειναι για τη μαζα αυτα που δειχνει ή υποννοεί το σεναριο. Βαλτε το να το δουν οι γονεις σας, θα αντεξουν; Αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Ναι, δεν είπα ότι είναι για τη μάζα, και δεν θέλω να γίνει για τη "μάζα", αλλά νομίζω ότι τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά για το κανάλι (δηλαδή τυπικά είναι σε danger zone, αν και πιθανότατα παίζουν πρόσθετοι παράγοντες και ενδεχομένως η σειρά να έχει σοβαρή στήριξη από το κανάλι παρά τα ratings). Από την άλλη σειρές όπως Dexter (στα πρώτα του, όχι στα Dexter = anti-hero-to-the-rescue του) ή Breaking Bad επίσης δεν ήταν/είναι για πολύ κόσμο (και μάλιστα τελικά απέκτησαν πολύ περισσότερο κοινό "ως cool series" - κάτι που δεν το βλέπεις και ως θετικό όταν γίνεται για λάθος λόγους). Ωστόσο μέσα σε αυτό τον κόσμο είχαν ένα πολύ πιο σοβαρό core fan base (το Breaking Bad ίσως από την 3η του season και μετά), που δικαιολογούσε το renewal για νέα season - και εκεί μιλάμε για συνδρομητική τηλεόραση με πολύ χαμηλότερες απαιτήσεις/προσδοκίες για ratings από δημόσια τηλεόραση. Προφανώς εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεδομένου αυτού που βλέπω τώρα, δεν θέλω να πετσοκόβουν το γενικό/βασικό τους πλάνο για 5 seasons (τουλάχιστον), από φόβο ή λόγω του τσεκουριού για cancelation που κρέμεται πάνω από τη σειρά. Πχ Μπορεί να το βλέπω πιο περίπλοκο από ό,τι είναι, αλλά αυτή η φετινή εναλλαγή των ρόλων Will και Hannibal είναι ενδιαφέρουσα, όπως και οι διάσπαρτες αναφορές σε Silence of the Lambs και κυρίως Red Dragon (με το Will σε ρόλο Hannibal), αλλά ίσως το πάνε και λίγο υπερβολικά με τις αναφορές. Κάποια πράγματα ίσως πρέπει να τα δούμε πρώτη φορά (ότ)αν φτάσουμε στο Red Dragon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Τι παραλίγο; να φαμε τον χανιβαλο...αυτος ο χαλβας ο γεδεων τι ανακατευτηκε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Burnthewitch.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πιστευετε οτι θα το τραβηξει μεχρι τα τελευταια επισοδεια για να γινει αυτο που εδειξε στο opening της σεζον ή θα το κανουν στο επομενο-μεθεπομενο και τα υπολοιπα θα ειναι φαση κυνηγητου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 καλη ερωτηση, αλλα ποιος μπορει να προβλεψει το μελλον; το 1ο νμζω συγκεντρωνει περισσοτερες πιθανοτητες, anyway, αλλη σεζον εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 εγω πιστευω οτι ο επομενος κυκλος θα ειναι με κυνηγητο, σαν το στυλ της 1ης ταινιας με τον χοπκινς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ο fuller θελει να κανει 7 σεζόν εκ των όποιον κάποιες θα έχουν και τον tooth fairy. #july2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucretius Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τα τελευταία δυο επεισόδια ήταν εκπληκτικά. Ο δε Chilton έχει αρχίσει να μου γίνεται ιδιαίτερα συμπαθής. Αυτός ο μικρός σπασμός στα χείλη του όταν ο will του λέει οτι μπορεί τελικά να πιάσει τον ripper είναι θεϊκό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Το τελευταιο επεισοδιο παιζει να ναι ευκολα στα τοπ 3 της σειρας.Αλλα δυστηχως οτι ειπε ο Praetorian,μου το ΔΙΑΛΥΣΑΝ τα σποιλερ για 2-3 δευτερολεπτα που δεν προλαβα να κλεισω το προηγουμενο. Απο δω κ περα με το ποντικι στο χερι κ διαγραφη απ την σελιδα στο fb που δεν αφηνουν να περασουν 3-4 ωρες σου πετανε φωτογραφιες ολο το ζουμι του επεισοδιου στο πιατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Πιστευετε οτι θα το τραβηξει μεχρι τα τελευταια επισοδεια για να γινει αυτο που εδειξε στο opening της σεζον ή θα το κανουν στο επομενο-μεθεπομενο και τα υπολοιπα θα ειναι φαση κυνηγητου? καλη ερωτηση, αλλα ποιος μπορει να προβλεψει το μελλον; το 1ο νμζω συγκεντρωνει περισσοτερες πιθανοτητες, anyway, αλλη σεζον εχει; Εγώ προβλέπω το μέλλον με 100% επιτυχία: Θα πάει μέχρι το τέλος, 13ο επεισόδιο. Ξεχάσατε κιόλας ότι αφού φάγαμε το mega opening spoiler ... ...έπεσε μετά λεζάντα "12 weeks earlier"?? Οπότε "προβλέπω" ότι το 12ο θα κλείσει με "κλιφχάγκερ" στο τσαφ πριν πιαστούν στα χέρια και η σκηνή θα είναι το opening του 13ου. Η εκτίμηση ότι θα αποτελεί την αρχή και όχι το τέλος ή το ενδιάμεσο του 13ου, βασίζεται στο ότι ο κυρ σκηνοθέτας είπε ότι γίνονται πολύ περισσότερα και έτσι, το σπόιλερ δεν το θεωρεί τόσο σπόιλερ, οπότε θα υποθέσω ότι τα πολύ περισσότερα θα ξεδιπλωθούν στον υπόλοιπο χρονο του 13ου και το φινάλε του θα είναι διαφορετικό κλιφ... ps. Για τα νούμερα του τζόκερ, θα πρέπει να πληρώσετε αδρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacPhisto Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Φαντάζομαι ότι η 2 season θα είναι και η τελευταία ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα