Haris San Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 1. Η trainee ειναι αυτό trainee (στραβαδι) 2. Το οτι είδε κατι δεν σημαίνει οτι κατάλαβε αυτό που νομίζεται εσείς 3. Μην προσβάλλεται την σειρά με την σύνδεση του dexter franchise. Αυτα Θα προσβαλα το Dexter αν το συγκρινα μαζι του! Αυτο που ειπα ειναι οτι ενας Dexter χρειαζεται με την εννοια οτι ο Dexter εψαχνε αυτους που ειχαν 2πλη ζωη...Την μερα εκαναν την κανονικη δουλεια τους και μετα...... Οποτε ενας Dexter χρειαζεται για σκοτωσει τον Hannibal! Επισης το οτι ειναι trainee δεν σημαινει οτι ειναι κουφη. Και να μην το καταλαβαινε με την μια οτι αυτος ειναι ο δολοφονος, επειδη εκεινη την ωρα το σκεφτοταν κτλ, οταν ακουγε τον αλλον να περπαταει και να πηγαινει κατα πανω της επρεπε να γυρισει απο αντανακλαστικα και μονο! Εσυ αμα ακουγες βηματα προς τα εσενα δεν θα γυρνουσες?! ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Α καλά. Teen να φανταστω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχουν οι ατάκες, δεν υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δεν μαγειρεψε χτες κριμα, και ηθελα να δω τι θα φαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τελειωσα την 1η σεζον, ειδα και το 1ο της 2ης (ωραιο opening). Μου αρεσει αυτη η μουρλα που εχει ο Will αλλα αυτο που μου την δινει ειναι οτι το FBI δινει τοσες πληροφοριες στον Hannibal για δολοφονιες κτλ χωρις καν να δουλευει για το FBI!!! Ασχετα αν ειναι φιλος της Alana δεν δουλευει ομως για το FBI! Αυτο ειναι μεγαλο fail...Αλλα εκτος αυτου ειναι ενδιαφερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 ωραιο το τελευταιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Όντως πολύ καλό επεισόδιο. Προχώρησε πολλά πράγματα και είχε μερικές πολύ δυνατές σκηνές (και διαλόγους) και κάποιες τροπές που δεν τις περίμενα (μια συγκεκριμένα). Επίσης, μου άρεσε πολύ το guest που διάλεξαν για το επεισόδιο (και το πώς χειρίστηκαν την ιστορία του). Edit: Το warning στην αρχή για strobe effects είναι κάτι που δεν το έχω ξαναδεί (παρότι το effect το χρησιμοποιούν και σε άλλες σειρές/ταινίες μερικές φορές και σχετικά άσκοπα). Μου φάνηκε αστείο αρχικά, αλλά μάλλον καλά κάνουν και το προσθέτουν και αυτό στο viewer discretion warning. Τα ωμά visuals τα κουβαλάς μαζί σου μια ζωή, αλλά και η επιληψία δεν είναι παίξε-γέλασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 βασικα αυτο που περιμενα απο περσι η σειρα εχει ξεφυγει πολυ απο το procedural, επισης ο fuller κανει φανταστικη δουλεια στο ποσσο ομορφο ειναι το οπτικο κομματι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Πόσο τα έσπασε Χριστέ μου πόσο. Επίσης Dathorror #μονοαγαπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πολυ καλο το τελευταιο...Κριμα το κινεζακι :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Κριμα η χαριτωμενη Κινεζουλα rip, κατεληξε φουά γκρά, στο ψυγειο του Χάννυ. Ηθελε κοτσια να μπεις σπιτι του και να ψαχουλευεις. Εγω δεν θα περνουσα, ουτε απεξω με το αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πολυ καλο το τελευταιο...Κριμα το κινεζακι :\ Κριμα η χαριτωμενη Κινεζουλα rip, κατεληξε φουά γκρά, στο ψυγειο του Χάννυ. Ηθελε κοτσια να μπεις σπιτι του και να ψαχουλευεις. Εγω δεν θα περνουσα, ουτε απεξω με το αυτοκινητο. confirmed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 ΠΟΣΟ ΕΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ?? ΠΟΣΟ ΕΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ?? Δεν υπαρχει,μας εχει αρρωστησει αυτη η σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μα τι στοργικό αγόρι αυτός ο Hannibal... XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 παραλιγο, κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα