Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιγο offtopic,η Joker(Tahiti LE) στην δευτερη συνθεση ειναι χωρις ΦΠΑ υποθετω(190κατι ευρω)αλλιως ειναι τρελο VFM λεμε

Κατα τα αλλα με χιλια για την δευτερη συνθεση κι εγω

Οχι 6300 με 7870 ειναι ορισμος του vfm gaming Τι να τον κανει το 8πυρηνο αν δεν ασχοληται με rendering? Πολυ λιγα παιχνιδια βλεπουν πανω απο 2 πυρηνες...  Επισης ενας ssd ειναι απαραιτητος σε συγχρονο συστημα! +1 στην πρωτη συνθεση...

Μα η πρωτη εχει τον 8πυρηνο και δεν εχει SSD.Μαλλον μπερδευτηκες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οχι 6300 με 7870 ειναι ορισμος του vfm gaming Τι να τον κανει το 8πυρηνο αν δεν ασχοληται με rendering? Πολυ λιγα παιχνιδια βλεπουν πανω απο 2 πυρηνες...  Επισης ενας ssd ειναι απαραιτητος σε συγχρονο συστημα! +1 στην πρωτη συνθεση...

Μα η δευτερη εχει τον ssd  :P

edit: Με προλαβαν  :-(

Δημοσ.

Λιγο offtopic,η Joker(Tahiti LE) στην δευτερη συνθεση ειναι χωρις ΦΠΑ υποθετω(190κατι ευρω)αλλιως ειναι τρελο VFM λεμε

Κατα τα αλλα με χιλια για την δευτερη συνθεση κι εγω

Μα η πρωτη εχει τον 8πυρηνο και δεν εχει SSD.Μαλλον μπερδευτηκες

ναι στο πλαι παντα ειναι χωρις αλλα το γενικο συνολο μπαινει και το φπα!

Δημοσ.

αν διαλεξει τελικα την δευτερη συνθεση καλητερα να παει στο 8320 και να βγαλει τον ssd και αργοτερα να τον βαλει

Δημοσ.

αν διαλεξει τελικα την δευτερη συνθεση καλητερα να παει στο 8320 και να βγαλει τον ssd και αργοτερα να τον βαλει

Oχι δεν θα ηταν καλυτερα να το κανει αυτο.Γιατι ωρες ωρες πετας ασχετα πραγματα? Η χρηση θα ειναι τα games,δεν θα δει διαφορες με τον 8320 στα games,ελεος πια,μην πετατε οτι να'ναι!

Δημοσ.

Oχι δεν θα ηταν καλυτερα να το κανει αυτο.Γιατι ωρες ωρες παντα πετας ασχετα πραγματα? Η χρηση θα ειναι τα games,δεν θα δει διαφορες με τον 8320 στα games,ελεος πια,μην πετατε οτι να'ναι!

fixed

Δημοσ.

Αρα να παει στη πρωτη γιατι αυτες ειναι οι μονες διαφορες.Συμφωνω με τον Superpie το πισι ειναι καθαρα gaming τι να τον κανει τον 8πυρηνο?

Δημοσ.

Oχι δεν θα ηταν καλυτερα να το κανει αυτο.Γιατι ωρες ωρες πετας ασχετα πραγματα? Η χρηση θα ειναι τα games,δεν θα δει διαφορες με τον 8320 στα games,ελεος πια,μην πετατε οτι να'ναι!

Αρα να παει στη πρωτη γιατι αυτες ειναι οι μονες διαφορες.Συμφωνω με τον Superpie το πισι ειναι καθαρα gaming τι να τον κανει τον 8πυρηνο?

Τελικά ρε παίδες, χρειάζεται ή δεν χρειάζεται ο "8πύρηνος"? Οι νέες κονσόλες δεν θα έχουν 8πύρηνους?

Εγώ εδώ μέσα έμαθα ότι οι "8πυρηνοι" είναι καλύτεροι στο gaming. Mην μου τα γυρνάτε τώρα και μπερδεύομαι.

:X

Δημοσ.

Τελικά ρε παίδες, χρειάζεται ή δεν χρειάζεται ο "8πύρηνος"? Οι νέες κονσόλες δεν θα έχουν 8πύρηνους?

Εγώ εδώ μέσα έμαθα ότι οι "8πυρηνοι" είναι καλύτεροι στο gaming. Mην μου τα γυρνάτε τώρα και μπερδεύομαι.

Τελικα ρε Suleiman ο i7-3770K ειναι ο καλυτερος για gaming ή δεν ειναι?

Δημοσ.

Ξέρω και γω? Στο γαλατικό χωριό του insomnia, όχι δεν είναι. Σε όλο τον υπόλοιπο διεφθαρμένο διαδικτυακό κόσμο και ο i5 3470 είναι καλύτερος. Έχω μπερδευτεί ο άνθρωπος.

Στο θέμα μας, +1 στον fx6300 με τον ssd.

Δημοσ.

Ξέρω και γω? Στο γαλατικό χωριό του insomnia, όχι δεν είναι. Σε όλο τον υπόλοιπο διεφθαρμένο διαδικτυακό κόσμο και ο i5 3470 είναι καλύτερος. Έχω μπερδευτεί ο άνθρωπος.

Στο θέμα μας, +1 στον fx6300 με τον ssd.

Ενω στον διεφθαρμενο κοσμο προτιμουν να καψουν 100 ευρω/δολλαρια για πλακα. Καταλαβα...

Εχε υποψιν οτι στη Γαλατια εχει γραφτει πολλες φορες αυτο: gpu=90% του ορου gaming, cpu=10%

+1 6300 και ssd

Δημοσ.

Και ολοι αυτοι πιστευουν οτι ο 8350 ειναι ανορθοδοξος με 7970 ή οτι η τωρινη γενια cpu στο τσακ επαρκει για τις high-end gpus, οπως πιστευεις εσυ φιλε Suleiman? 

Μόνο το tom's? Bάλε και το anandtech, το guru3d, το overclock.net, το techpowerup και τόσα άλλα.. Αλλά τι περιμένεις από αναξιόπιστους ανθρώπους?

Boomerang: Achievement unlocked.

Δημοσ.

2 επιλογες προτινω εγω

1η)

R5H1iga.png

και 2η η διαφορα τους ειναι οτι η πρωτη εχει 8πυρηνο και δεν εχει ssd ενω η 2η εχει 6πυρηνο και εχει ssd !

b131141a82e9419f9592dc3g.png

​Ο εξαπύρηνος είναι μια χαρά γιατί όπως είπατε ελάχιστα παιχνίδια θέλουν πάνω απο 2 πυρήνες. Επίσης χρειάζομαι και τον SSD. Συμφωνώ με την 2η επιλογή μέχρι κεραίας. Μπορείς να μου δώσεις το link ή να μου πεις απο που έκανες την σύνθεση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...