Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να αγοράσω έναν καθαρά gaming υπολογιστή. Διαθέτω έως 800€. Θα ήθελα να έχει 8 GB RAM, κάρτα γραφικών 7870, επεξεργαστή AMD 3.8 GHz και να υποστηρίζει Crossfire X. Έχετε καμιά πρόταση ή ακόμα καλύτερα σύνθεση; 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

επεξεργαστης i7 3770

καρτα γραφικων 7870 tahiti le ή 7950

μητρικη z77 pro 3

ραμ 8gb 1600mhz

670 ευρω με την 7870 και 750 ευρω με την 7950

Στο πατωμα θα το στησει? Με ρευμα ασυρματο? χωρις τροφοδοτικο? Δισκο? η θα στησει τα windows σε dropbox ή κατι τετοιο?

• Like 3
Δημοσ.

λιγο μπερδεμενα μας τα λες amd 3.8ghz δηλαδη αμα ειναι 3.5ghz? :-D

επισης πες μας λιγο γενικα τι θες η αλλιως να σου κανουμε ολοκληρη δικια μας συνθεση(καλυτερα)

πολλες καινουριες μητρικες υποστιριζουν και sli και crossfire απλα απανα μου σε αυτα π σε ρωτησα για να σε βοηθησουμε καλυτερα!

Δημοσ.

Κάντε καμια δικιά σας σύνθεση για να δω. Μπορείτε να μου δίνετε και το link κάθε φορά για να βλέπω απο πιο site είναι; 

Δημοσ.

αμαν δεν ξερουν τα παιδια τι χριση θα κανεις πχ games ,βαργιες εργασιες κτλ.  πως θα ξερουν τι θα βαλουν

μππορει να θες μεγαλο σκληρο για να εχεις αρχεια και πολλα αλλα

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : Έως 800€

Χρήση υπολογιστή :Προσωπική

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Δύσκολα παιχνίδια

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Όχι.HP L1710 LCD 1024X768. Ίσως να αγοράσω μια PHILIPS 236V3LAB 23'' LCD MONITOR FULL HD BLACK.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Καλύτερα απο ένα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι.

Δημοσ.

με αυτη την οθονη να ξερεις οτι και με καρτα των 110 ευρω θα τα παιζεις ολα στο τερμα αν ασχολησε με παιχνιδια!γενικως θα σου λεγα να παιρνες απο τωρα οθονη γτ ειναι αμαρτια σε καινουργιο συστημα τετοια οθονη.....τωρα αν θα την αλλαξεις πχ τον επομενο μηνα  τοτε οκ!

Δημοσ.

Κοίτα, θα την αλλάξω το θέμα είναι πότε. Εγώ θα πάρω καμια 7870 και όταν με το καλό πάρω την καινούρια οθόνη θα είμαι άρχοντας. 

Δημοσ.

2 επιλογες προτινω εγω

1η)

R5H1iga.png

και 2η η διαφορα τους ειναι οτι η πρωτη εχει 8πυρηνο και δεν εχει ssd ενω η 2η εχει 6πυρηνο και εχει ssd !

b131141a82e9419f9592dc3g.png

Δημοσ.

2 ειναι καλητερη

Οχι 6300 με 7870 ειναι ορισμος του vfm gaming Τι να τον κανει το 8πυρηνο αν δεν ασχοληται με rendering? Πολυ λιγα παιχνιδια βλεπουν πανω απο 2 πυρηνες...  Επισης ενας ssd ειναι απαραιτητος σε συγχρονο συστημα! +1 στην πρωτη συνθεση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...