me3ikan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Γεια σας συμφορουμιτες, Επειδη στο χώρο παίρνουνε ίντερνετ απο το καφενείο και το σήμα δεν είναι ισχυρό θα ήθελα να βάλω την κάρτα δικτύου μαζί με μια κατευθυντικη κεραία που εχω στην ταράτσα. Δυστυχώς όμως χρειάζομαι 20 μέτρα καλωδίου usb. Βλέπω υπάρχουν καλώδια με ενισχυτές από 20 έως 50 ευρώ. Τι πρέπει να αγοράσω ώστε να μην έχω θέμα απώλειας; Επίσης καμιά φθηνή πατέντα με κάνα δύο ενδιάμεσους μετασχηματιστές παίζει; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Technology fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Εφόσον μιλάμε για internet γιατί δε μπορείς να κάνεις την συνδεσμολογία σου έτσι ωστε να χρησιμοποιήσεις ethernet? που ένα καλώδιο 20 μέτρα έχει το πολύ 30 ευρώ...
me3ikan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 πως γίνεται αυτό; Το ΑΡ είναι 300 μέτρα μακρυά. εννοεις η κεραία να συνδεθεί με εθερνετ; Επίσης θέλω κάτι πρόχειρο καθώς δε μένω μόνιμα στο χωριό
Technology fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μπορείς να πάρεις ένα router το οποίο θα συνδέεται στο ίντερνετ και θα παρέχει ιντερνετ μέσω ethernet κάνοντας wireless bridge. πχ εγώ κάνω πήρα το tp link tl - wr841n και επέκτεινα το ασύρματο δίκτυο αλλά συνδέομαι σε αυτό μέσω ethernet και όχι wireless
me3ikan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κατάλαβα τι εννοείς. Το θέμα είναι ότι νομίζω πως αυτό θέλει αρκετά λεφτά και επίσης υπομονή για να το σεταρεις. Ενώ με το usb το συνδεεις και είσαι έτοιμος. Και σου μένει και το καλώδιο
Technology fan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ισα ίσα το USB σα καλώδιο είναι άχρηστο. Το erhernet πάντα χρειάζεται όπως και το router. Αυτο που σου σύστησα δεν θέλει καθόλου υπομονή για να το στησεις. Είναι πολυ εύκολο. Αλλα είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και αλλα παρόμοια προϊόντα.
manosfp Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 <p>Εφόσον μιλάμε για internet γιατί δε μπορείς να κάνεις την συνδεσμολογία σου έτσι ωστε να χρησιμοποιήσεις ethernet? που ένα καλώδιο 20 μέτρα έχει το πολύ 30 ευρώ...</p> http://amazon.co.uk/dp/B003ZAYS3M Sent from my iPhone using Insomnia
me3ikan Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 εχω ενα ρουτερ baudtec του οτε παρατημενο. γινεται δουλεια με αυτο το ρημαδι; επισης πρεπει να πειραξω τπτ απο το ρουτερ του καφενειου; ακομη αν μπορειτε αναρτησε κανα λινγκ απο κανενα οδηγο για να το δοκιμασω τωρα στο σπιτι!
DioNiSis_000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 με το baudtec δεν γινεται γιατι δεν εχει λειτουργια wireless client. η οικονομικοτερη λυση ειναι ενα usb over ethernet extender που μπορεις να το πας μεχρι 50μετρα απο οτι λενε. http://www.ebay.com/itm/Hot-USB-Cat5-RJ45-Lan-Ethernet-Extender-Repeater-Extension-api-/221019490453?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item3375c9c895
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα