Προς το περιεχόμενο

IPPO U7 7" Android 4.1.1 Dual Core 55euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω οτι η 3.000mAh μπαταρια ειναι λιγο μικρη για 4 πυρηνο μηχανακι.

Επισης η αναλυση του ειναι λιγο "μικρη" δεδομενων των υπολοιπων χαρακτηριστικων του.

Τελος δεν ξερω τι after market custom υποστηριξη εχει ωστε να ελπιζεις σε custom roms χρηστων και επιλυσεις προβληματων απο τον κατασκευαστη.

Δημοσ.

εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα αν έχει 512 RAM όπως τα παρουσιάζουν μερικοί.

κι εγώ πίστευα ότι είναι λίγα αλλά τώρα που έπεσε στα χέρια μου ένα με 512 RAM (λιγότερη έχει πραγματικά) άλλαξα γνώμη

εξαρτάται και από τη χρήση του καθενός βέβαια.

με..

skype + winmap (shoutcast) + opera (3-4 tabs)

πάει μια χαρά

όταν η πλειοψηφία αγοράζει ένα Tablet για να βλέπει καμιά σελίδα στο νετ δε νομίζω να έχει πρόβλημα με τα 512.

όσον αφορά τα παιχνίδια δεν ξέρω γιατί δεν ασχολούμαι 

Δημοσ.

εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα αν έχει 512 RAM όπως τα παρουσιάζουν μερικοί.

κι εγώ πίστευα ότι είναι λίγα αλλά τώρα που έπεσε στα χέρια μου ένα με 512 RAM (λιγότερη έχει πραγματικά) άλλαξα γνώμη

εξαρτάται και από τη χρήση του καθενός βέβαια.

με..

skype + winmap (shoutcast) + opera (3-4 tabs)

πάει μια χαρά

όταν η πλειοψηφία αγοράζει ένα Tablet για να βλέπει καμιά σελίδα στο νετ δε νομίζω να έχει πρόβλημα με τα 512.

όσον αφορά τα παιχνίδια δεν ξέρω γιατί δεν ασχολούμαι 

συμπληρώνοντας τον φίλο παραπάνω όσων αναφορά τα παιχνίδια δεν θα έχεις πρόβλημα στο 99% των παιχνιδιών

Δημοσ.

¨Οταν με 20 δολλάρια παραπάνω παίρνεις αυτό:

και αυτο το 4πυρινο καλη περιπτωση φαίνεται http://www.focalprice.com/CE0356X/Allfine_Fine7_Genius_7_Android_411_Quad_Core_ATM7029_15GHz_Tablet.html#.UWGWMqJA0qM

δεν υπάρχει λογος να ταλαιπωρήστε με το  Ippo U7.

Πρόσφατα έπεσε στα χερια μου ενα turbox με 512 ram, και παίζοντας λίγο μαζί του, το παράτησα και άνοιξα το Pipo S1 που έχω ...

Δημοσ.

Απλα η διαφορα τιμης αναμεσα σε ενα ταμπλετ με 512ΜΒ και ενος με 1GB ειναι πολυ μικρη για να εχεις τους περιορισμους αυτους.

Στην αρχη μπορει να παιρνουμε ενα μηχανημα για μια συγκεκριμενη δουλεια που εχουμε στο μυαλο μας (για να σερφαρουμε ας πουμε) αλλα μετα θελουμε και κατι αλλο και μετα κατι αλλο.

Μιλαμε για 5-10€ ρε παιδια.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω κι εγώ οτι 512 είναι οριακά και αν και στην αρχή φαίνονται ικανοποιητικά, μακάρι κάποιος να μου είχε πει να δώσω 5-10 ευρώ παραπάνω και να πάρω με 1 γίγα (και με λίγο καλύτερη ανάλυση και μπαταρία, αλλά αυτό είναι άλλο θεμα)

εν ολίγοις (και εντελώς φιλικά), μιλάμε για εντελώς entry-level tablet, του τύπου ότι-δίνεις-παίρνεις....

Δημοσ.

μια παρατήρηση στο θέμα.

βλέπω όσους συζητάνε για tablet να γράφουν για επιδόσεις, μνήμη, επεξεργαστή.

ξεχνάμε κάτι βασικό στο tablet. τη μπαταρία. 

αν είναι να το έχω συνέχεια στην πρίζα και δε θα μπορώ να κάνω βήμα τι να τις κάνω τις επιδόσεις;

Δημοσ.

Εχει κανεις 2-πυρινο με 512 ; Γιατι αν μιλαμε για 1-πυρινο με 512 προφανως και σερνεται

Προφανώς και Δεν σέρνετε, εξαρτάτε από τι χρίση θέλεις να του κάνεις βέβαια. Αν θέλεις να παίξεις τα 2-3 πολύ βαριά 3d παιχνίδια πας σε Tegra 3. Αν το θες για σερφαρισμα , angry birds στιλ παιχνίδια ,Skype και κάνα comics η βιβλίο δεν θες τίποτα παραπάνω από 1 tablet me A13 και 512 μνήμη .

Αλλά όπως ειπε και ο φίλος παραπάνω το θέμα είναι η ΜΠΑΤΑΡΙΑ

και πολύ βασικό ενσωματωμένο playstore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...