KnightRider1996 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Καλησπερα παιδια .Εχω την mobo που βλεπετε στην υπογραφη μου και θελω να βαλω την Asus Crosshair V Formula-Z . Καποιες αποριες που εχω ειναι : Ποσο καλη ειναι η μητρικη αυτη ?! Ειναι ευχριστο το BIOS της ?! Απο καρτα ηχου και δικτυου πως παει ?! Την εχει κανενας σας αν ναι ας μου πει τις αποψεις του για την mobo .. Overclocking ειναι ευκολο πανω σε αυτη ?! Κλπ .... Ευχαριστω εκ των πρωτερων για τις απαντησεις σας !
haris013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 για ποιό λόγο θες να αλλάξεις την μητρική σου? τι περισσότερο πιστεύεις θα σου προσφέρει η asus στο υπάρχον συστημά σου? 1
KnightRider1996 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Πρωτον και κυριον λογο ηχου !! εχω ακουσει παραπολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη καρτα ηχου που φοραει ... (Ειμαι τρελαμενος με την μουσικη ) !! αλλα και δευτερον (μπορει να σου ακουστει λιγακι κουφο αυτο ) λογο lan !! (to lan μου εχει μπει σε deep sleep mode και τωρα ειμαι με ανταπτορα !!) Αλλα οπως και να εχει εχω τρελα με τους υπολογιστες και η αληθεια ειναι πως παντα την ηθελα αυτη την mobo στο pc μου μεσα ... Οπως ειπα και ποιο πριν εχω ακουσει και εχω διαβασει τρομερα λογια για αυτη ...
haris013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 βρε δεν αντιλέγω καλή και χρυσή για τις λειτουργίες της αρκεί να τις αξιοποιεί κάποιος. πχ αντί να σκάσεις τα λευτά για την μητρική παίρνεις μία κορυφαία κάρτα ήχου με πολύ λιγότερα(τώρα το θέμα του ήχου είναι μεγάλο κεφάλαιο γιατί πρέπει να έχει αρκετά ακριβά ηχεία ώστε να καταλάβεις διαφορές,όλες οι σύχρονες motherboard έχουν αρκετά καλές ενσωματομένες κάρτες που οδηγούν με άνεσα τα περισσότερα ηχεία μέχρι τα 300-400 ευρώ) για μένα καλύτερα ας πούμε να αναβάθμιζες την κάρτα γραφικών με τα λευτά αυτά αν είσαι gamer. απλά αν δεν ασχολήσε με sub zero o/c ή γενικά δυνατό overclocking ή αν δεν έχεις 2-3 κάρτες γραφικών δεν έχει τόσο νόημα να επενδύσεις σε αυτή την μητρική γιατί θα αξιοποιήσεις απειροελάχιστες δυνατότητες απο αυτά που προσφέρει ειδικά στο κομμάτι του o.c. βέβαια άμα σου αρέσεις πολύ πάρτην απλά για την χρήση και το λόγο που τη θές είναι πεταμένα λευτά
KnightRider1996 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τρολλερ detected ! Εχω ακομα μια απορια ... Αυτο το Windows 8 Ready τι ρολο παιζει δηλαδη εγω που εχω αυτη την gigabyte δεν μπορω να βαλω windows 8 πανω ? Ο.ο
haris013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τρολλερ detected ! Εχω ακομα μια απορια ... Αυτο το Windows 8 Ready τι ρολο παιζει δηλαδη εγω που εχω αυτη την gigabyte δεν μπορω να βαλω windows 8 πανω ? Ο.ο όχι ρε δεν έχεις θέμα θέμα marketing είναι...
KnightRider1996 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κιαλλη απορια !! τωρα μου ηρθε ! Αυτη η κοκκινη γραμμη που βλεπεις στην πικ ειναι για την καρτα ηχου !! Αυτη οταν το pc ειναι ανοιχτο αναβει κοκκινη και μπροστα και πισω απο την μιτρικη η οχι ?!
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 το θεμα καθαριστηκε απο τα σκουπιδια.σβηστηκαν ολα τα ασχετα Posts . 2
haris013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κιαλλη απορια !! τωρα μου ηρθε ! Αυτη η κοκκινη γραμμη που βλεπεις στην πικ ειναι για την καρτα ηχου !! Αυτη οταν το pc ειναι ανοιχτο αναβει κοκκινη και μπροστα και πισω απο την μιτρικη η οχι ?! τι απορία είναι αυτή? νομίζω πως όχι,αλλά σε αυτή την λεπτομέρια ας απαντήσει κάποιος κάτοχος της mobo
KnightRider1996 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Εψαξα βιντεο στο you tube αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι ! το θεμα καθαριστηκε απο τα σκουπιδια.σβηστηκαν ολα τα ασχετα Posts . Ευχαριστουμε... μας ειχε σπασει τα νευρα !!
konpat Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Στο πίσω μέρος η μητρική έχει κάποια κόκκινα ledakia τα οποία ανάβουν και το φως τους περνά μέσα από τη γραμμή αυτή που έχει η μητρική , ντε και καλά να δείξει ότι το κομάτι της μητρικής που περιλαμβάνει το τσιπάκι ήχου είναι απομονομένο από την υπόλοιπη μητρική και επομένως από παρεμβολές.Αν μπορείς να διαθέσεις τα λεφτά ,πάρτην αξίζει (ειδικά αν το κουτι έχει παράθυρο)
sobi1984 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 γνωμη μου παντα μην την αγορασεις... και ο λογος ειναι οτι θα εχεις μια απο τις καλυτερες μητρικες με εναν πολυ καλο επεξεργαστη (1090τ) οπου δεν θα σου προσφερουν τιποτα περαν του οπτικου καθως με την 7770 ο 1090 καθεται στην γωνια και πινει εσπρεσσακι... καλυτερα λοιπον κατεμε πουλα την καρτα γραφικων και παρε μια καρτα 7950 για να ειναι μια χαρα το μηχανημα...
nike1600 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Για να καταλαβεις διαφορα ηχου πρεπει να εχεις ηχεια 250+ ευρω ή homecinema αλλιως θα απογοητευτεις... δεν εχει να σου προσφερει κατι καλυτερο... Τσαμπα κοπος...
KnightRider1996 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Για να καταλαβεις διαφορα ηχου πρεπει να εχεις ηχεια 250+ ευρω ή homecinema αλλιως θα απογοητευτεις... δεν εχει να σου προσφερει κατι καλυτερο... Τσαμπα κοπος... Home cinema 5.1 surround εχω 1000 watt πιστευεις δεν θα δω διαφορα ?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Home cinema 5.1 surround εχω 1000 watt πιστευεις δεν θα δω διαφορα ?!αν τα συνδέσεις με toslink/coaxial δεν πρόκειται να δεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα