Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω το Laptop hp dv6-6002ev και από πάντα είχα μεγάλο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες σε φάση από 80 μέχρι 90  είναι η standard θερμοκρασία όταν παίζω παιχνίδια με κάποια να μου ανεβάζουν τον cpu σε 95 και την gpu λίγο λιγότερο. Στο μεταξύ αυτές τις θερμοκρασίες τις πιάνω με απενεργοποιημένο το turbo boost του επεξεργαστή πάντα αλλιώς έχω standard 95 βαθμούς στον επεξεργαστή.

Πρόσφατα μετά από κάνα τρίωρο που έπαιζα με έναν φίλο μου το re 6 σε μεγάλη οθόνη splitscreen είδα πρώτη φορά είναι η αλήθεια θερμοκρασία gpu 101 C !!! και έχω φρικάρει λιγάκι.

Γενικά θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.

Α) αν κάποιος άλλος που έχει αυτό το laptop έχει τόσο πρόβλημα με τις θερμοκρασίες.

και Β) έχω την βάση akasa libra http://www.skroutz.gr/s/436848/Akasa-Libra.html σε περίπτωση που αγόραζα κάποια άλλη σαν αυτή http://www.cosmodata.gr/product/152462/fan-vasi-notebook-deepcool-n180 ή και αυτή coolermaster notepal u2 θα έβλεπα διαφορά έστω λίγους βαθμούς διαφορά να ηρεμήσω λιγάκι?

Δημοσ.

αν μπορείς καλό θα ήταν να ανοίξεις το laptop να αλλάξεις της πάστες και να του καθαρίσεις τους αεραγωγούς, όσο για την βάση δεν νομίζω να έχεις αξιοσημείωτη διαφορά  

• Like 1
Δημοσ.

αν δέν το έχεις καθαρίσει από την αγορά του..επιβάλλεται!

η θερμοκρασίες ειναι στόν "θεό"..

αν δέν γνωρίζεις το "άθλημα".. σου προτείνω να το πάς σε κάποιον που γνωρίζει.

μην κάνεις καμμιά π@τ@τα ^_^

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις, γενικά όσες φορές το έχω ανοίξει δεν έχω καταφέρει να φτάσω στον επεξεργαστή ή στην κάρτα γραφικών είναι η αλήθεια και το χα πάει και μια φορά στα multirama για καθαρισμό και δεν είχα δει διαφορά είναι αλήθεια. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα για αυτήν την δουλειά στην Αθήνα ή δεν επιτρέπετε και καλά?

Δημοσ.

Αμα περνουν τα χερια σου youtube και με υπομονη μπορεις και μονο σου.Η αν εχεις καποιον γνωστο που το κατεχει.Τωρα σε μαγαζια δεν εμπιστευομαι για το τι δουλεια θα σου κανουν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...