maik42 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 η πρωτη φωτογραφια ειναι απο το site της corsair και επανω αριστερα εχει και μια ενδειξη "power" η δευτερη ειναι απο το προγραμμα που εχω εγκατεστημενο στον υπολογιστη μου, χωρις ομως να υπαρχει η παραπανω ενδειξη. γιατι αυτη η διαφορα; δεν υπαρχει περιπτωση να εκανα καποιο λαθος στην συνδεση. να πω οτι προκειτε για την ιδια εκδοση 2.3.4816 edit.η τριτη φωτο δεν ξερω πως βρεθηκε εκει.
karmen1983 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κάνε το κόπο αν δεν σου απαντήσει άλλος, να ποστάρεις στο φόρουμ της Corsair. http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=117043 Εχει ανοιχτεί ήδη θέμα και με λίγο ψάξιμο "power tab is missing" μου έδωσε αρκετά αποτελέσματα χωρίς κάποια ουσιαστική λύση.
maik42 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ευχαριστω Karmen..... ομως, οπως το εντόπισες και εσυ η ιδια καμια απολυτως "ουσιαστικη λυση" και οπως αναφερουν εκει οι χρηστες. για πολλα προβληματακια. "καμια επίσημη απαντηση απο την corsair", " GET IT TOGETHER CORSAIR WE PAY FOR THIS? WE DON'T WANT TO BE BETA TESTERS!" εσεις παιδια που εχετε εγκαταστηση το CL2 το power tab σας το εμφανιζει;
vdanasto Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 To Power Tab εμφανίζεται αν έχεις τροφοδοτικό της σειράς ΑΧi και δείχνει το ρεύμα στα rails, το efiiciency κλπ.
maik42 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 να το δεκτο, αλλα μου δημιουργητε η απορια, με ποιον τροπο καταλαβενει το cl2 οτι το τροφοδοτικο ειναι αυτης της σειρας; δηλαδη με ποιον τροπο συνεργαζονται;
sobi1984 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 η διαφορα ειναι το "i" με το ΑΧ860 δεν εχεις την δυνατοτητα να το κανεις με το ΑΧ860i μπορεις..εχει να κανει με την ηλεκτρονικη διαχειρηση τους
maik42 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 μαλιστα. ευχαριστω παιδια. μαλλον ετσι εχουν τα πραματα δηλαδη.
vdanasto Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 να το δεκτο, αλλα μου δημιουργητε η απορια, με ποιον τροπο καταλαβενει το cl2 οτι το τροφοδοτικο ειναι αυτης της σειρας; δηλαδη με ποιον τροπο συνεργαζονται; Τα AXi έχουν το Corsail Link Dongle που συνδέεται πάνω σε USB header της μητρικής, οπότε και αναγνωρίζονται από το πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα