Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχω μια ψυχτρα xigmatek στην οποια εχω χασει τα σιδερακια για να συνδεεται με am3/am3+

Tι μπορω να κανω ετσι ωστε να μπορω να την κουμπωσω σε am3+,επειδη δεν θελω με τιποτα να αγορασω αλλη?

Που μπορω να βρω τα σιδερακια?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Xigmatek-ACK-U01-Crossbar-Mounting-Bracket/dp/B007ISZOVM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1365331211&sr=8-3&keywords=xigmatek+bracket

Εκτός και αν έχεις μια εκ των...

DARK KNIGHT SD1283, GAIA SD1283, and LOKI SD963

μια εκ των τριων εχω.Αλλα δεν ξερω ποια ειναι ακριβως.Μπορω να βρω απο ελλαδα ανταλλακτικα?

Δημοσ.

μια εκ των τριων εχω.Αλλα δεν ξερω ποια ειναι ακριβως.Μπορω να βρω απο ελλαδα ανταλλακτικα?

Μονο μεταχειρισμένα και αυτό αν είσαι πολύ τυχερός.

Βαλε μια αγγελια ζήτησης εδώ στο insomnia αναφέροντας ακριβώς το μοντελο της ψήκτρας σου μπας και κανενας χρήστης δεν χρειαζεται το am3 bracket του.

Δημοσ.

Τα am2/am2+/am3+ εχουν την ίδια βαση για ψήκτρα οποτε ναι υπάρχει bracket.

Αλλα αυτό που σου παρέθεσε πιο πανω όχι δεν κάνει!

Δημοσ.

για τον corsair που ειναι με υδροψυξη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Corsair-Hydro-Series-H60-2013-edition-CW-9060007-WW.htm

Πως λειτουργει?Σκεφτομαι να παω σε κατι τετοιο.Θελει ειδικο υγρο,η το κουμπωνεις απευθειας χωρις παστα και τελειωσε!

Δημοσ.

πηγαινε καλυτερα στην Η80 που παιζει στις αγγελιες στα 60 ... που ειναι καλυτερη απο αυτην και αν υπαρχει αποδειξη αγορας (γιατι εγγυηση εχει σιγουα) προχωρα αφοβα.. παρε και 2 ευρω μια prolimatech παστα απο το πλαισιο και εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Διαβασα το θεμα και εντελως τυχαια επιασα το back plate απο τη ψυκτρα το οποιο μου ειχε περισσεψει. Θα χαρω αν βρω και τα λαμακια ωστε να σε εξηπηρετησω.:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...