Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά εικόνων και ήχων

lthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αυτές που έχω τραβήξει με τη φωτογραφική μηχανή τι τις κάνω, τις κοιτάω; Γ@μτ. Και μάλλον δεν γίνεται να τις στείλω με e-mail σε αντίθεση με άλλα κινητά (υποθέτω). Κάποιος πρέπει να μου αλλάξει άποψη γιατί άρχισε να είναι τρομερά αρνητική.

Μια σίγουρη απάντηση παρακαλώ........

Δημοσ.

nomizo file mou oti to 6610 den ipostirizei bleutooth alla mono iperithres gia metafora eikonon.

fysika kai mporis na stilis aftes tis eikones sou sto pc kai meta me e-mail...i kai me e-mail sou apo to kinito.

agorase mia syskeui irda (sou proteino tin ma-620 usb apo to plaisio me 35 euro) kane mia apli egkatastasi kai me i metafora eikonon gientai gia plaka...xoris malista na xrisimopoiiseis kai nokia pc suite

Δημοσ.

Εντάξει τότε να μην στεναχωριέμαι, απλά να δίνω άλλα 35€ και να πάει τσάμπα το γνήσιο καλώδιό της αφού δεν την κάνει αυτή τη δουλειά. Αχ αυτή η Nokia μας τα παίρνει πολύ χοντρά... :evil:

Δημοσ.

ousiastika to pc nokia suite ego to exo mono gia na pernao tis efarmoges kai ta programmata pou thelo sto 7650 mou,xrisimopoio bluetooth bebaia tora alla palaiotera me to irda mono tote to xrisimopoiousa...

de xreiazetai na anoixeis to nokia pc suite gia metafora eikonon apo kai pros to kinito me pc

Δημοσ.

ma de xreiazetai kan na exeis kapoio programmataki....dexi klick sto koutaki sto tray dexia kato kai apostoli dedomenon....poli aplo...fysika milame gia to usb mn-620 pou eixa ego

Δημοσ.

Το μόνο tray Που έχω εγώ είναι το "Connection Manager".

Ας μου πει τέλοσ πάντων κάποιος μια διαδικασία μεταφοράς με συγκεκριμένα προγράμματα χρησιμοποιώντας το καλώδιο DKU-5. Να προσθέσω ότι δοκίμασα και με MobiMB και δεν μου έβγαζε τίποτα, στην βοήθεια έλεγε ότι χρησιμοποιείται μόνο με IrDA.

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να στείλω φωτογραφίες δικές μου απο pc σε ΝΟΚΙΑ 6610.Υπάρχει κάποιο site που θα μπορούσα να το κάνω αυτό;Αν όχι τότε με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το κινήτο που θέλω να στέιλω φωτό ανήκει σε ένα φίλο μου ο οποίος βρίσκεται επαρχία & δεν έχει pc ώστε να το συνδέσει με το κινητό του.

Δημοσ.

Επιτέλους βρήκα αυτό που έψαχνα και είναι ένα εικονίδιο στο υπολογιστής μου το οποίο μέχρι τώρα δεν εμφανιζόταν. OK

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...