Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοεί το Ips panel της lg ... Κι εγω lg θα αγοραζα στα ιδια λεφτα.. Για την acer απο τι βλέπω απο την περιγραφή εχει tn panel..

• Like 1
Δημοσ.

Μα ποια ιδια λεφτα; 15 λιρες παραπανω εχει... επισης ειναι 23αρα και οχι 24αρα.

Θα δεχομουν σε καθε περιπτωση την παρεμβαση αν συγκριναμε τουλαχιστον ομοια πραγματα...

Αυτο δε σημαινει οτι θεωρω απαραιτητα την παρουσα 24αρα προσφορα (σιγουρα οταν η IPS ειχε 110 λιρες και με καλυτερη ισοτιμια θα ηταν καλυτερη περιπτωση, αλλα και παλι οταν μιλαμε για οθονες και δεν εχουμε ιδια μεγεθη δεν μπορει να γινει σωστη συγκριση).

Δημοσ.

δεν υπαρχει συγκριση ips με tn panel κ επειδη εχω την lg σου λεω οτι αξιζει κ με το παραπανω τα λ7 που ζηταει

24αρες ειναι κ οι δυο εκτος κ αν τα χιλιοστα εχουν τοσο μεγαλη σημασια για σενα

• Like 1
Δημοσ.

Τα παιδια εχουν δικιο, απο τοτε που αγορασα 21" Samsung με IPS panel πριν 6 χρονια δεν ξανακοιταξα πισω (και οι 2 που εχω τωρα - 26"/30" - ειναι με IPS panels).

Δημοσ.

Μα ποια ιδια λεφτα; 15 λιρες παραπανω εχει... επισης ειναι 23αρα και οχι 24αρα.

Θα δεχομουν σε καθε περιπτωση την παρεμβαση αν συγκριναμε τουλαχιστον ομοια πραγματα...

Αυτο δε σημαινει οτι θεωρω απαραιτητα την παρουσα 24αρα προσφορα (σιγουρα οταν η IPS ειχε 110 λιρες και με καλυτερη ισοτιμια θα ηταν καλυτερη περιπτωση, αλλα και παλι οταν μιλαμε για οθονες και δεν εχουμε ιδια μεγεθη δεν μπορει να γινει σωστη συγκριση).

110 είχε πριν λίγες μέρες και η LG με το ips panel ..

http://uk.camelcamelcamel.com/LG-IPS234V-PN-AEK-inch-Screen-Monitor/product/B008F7GW2K

δεν λέω οτι δεν είναι καλή προσφορά η ACER μια χαρά για τα λεφτά της για όσους θέλουν 24 ίντσες.

Δημοσ.

LCD είναι ή LED; Τα γράφει και τα 2

Και οι LED βασικα LCD ειναι μονο που εχουν οπισθια LED για καλυτερο-πιο ζωντανο χρωμα (καμια σχεση ομως με αληθινες LED).
  • Moderators
Δημοσ.

Ολες οι "LED" ειναι lcd, ολες οι lcd ομως δεν ειναι led. Δυο τυποι οπισθιου φωτισμου, ο παλιος ειναι οι ccfl και ο νεοτερoς τα led.

Αν δεις σε καποιο καταστημα μονιτορ  πραγματικο (O)LED, θα το καταλαβεις αμεσως απο την τιμη του!!!  :-)

Δημοσ.

110 είχε πριν λίγες μέρες και η LG με το ips panel ..

http://uk.camelcamelcamel.com/LG-IPS234V-PN-AEK-inch-Screen-Monitor/product/B008F7GW2K

δεν λέω οτι δεν είναι καλή προσφορά η ACER μια χαρά για τα λεφτά της για όσους θέλουν 24 ίντσες.

E ναι, αυτο εγραψα κι εγω παραπανω. Δεν ειπα πουθενα οτι δεν ειναι καλυτερη η IPS ειπα και θα επιμεινω οτι ειναι ανομοια πραγματα.

Δε βλεπω πχ να γινεται η ιδια κουβεντα στο θεμα που ειχε μπει η 24αρα dell στα 280κατι ευρω, οταν η ιδια στις 23" ειχε κατω απο 200 εδω και χρονια! Αν ειναι τοσο "ιδια" τα μεγεθη δηλαδη γιατι πεσατε με τα μουτρα σε εκεινη την 24αρα;

Επισης, οπουδηποτε εδω μεσα εχω γραψει "ναι αλλα πριν 1 βδομαδα, 1 μηνα κλπ ειχε τοσο η αλλη που ειναι και καλυτερη" εχω παρει αμεσως απαντηση απο κατω "τι λες ρε δεν ειμαστε τωρα πριν 1 μηνα κλπ" λες και ειναι φυσιολογικο να ανεβαινουν οι τιμες σε αυτα αντι να πεφτουν... τελος παντων...

61 εκατοστα διαγωνιος ειναι επιφανεια 0.159τ.μ. για την 24αρα, η 23αρα δε λεει εδω ποσο ειναι σε εκ. και το λεω αυτο γιατι 99% δεν ειναι 23αρα αλλα... 22,5αρα -αν θελει ας το επιβεβαιωσει καποιος κατοχος- αλλα τελος παντων αν ειναι 23αρα εχει επιφανεια 0,145τ.μ (και αν ειναι 22,5αρα -το πιθανοτερο- ειναι 0.139τ.μ.). Δηλαδη η διαφορά στην επιφανεια ειναι 10-14%... Στο δικο μου ματι, αυτη η διαφορα ειναι εμφανης, οι οθονες ανηκουν σε αλλη κατηγορια και δεν ειναι αμεσα συγκρισιμες. Εχω παιξει με πρακτικα ολα τα μεγεθη του εμποριου απο τις 7 μεχρι τις 52 ιντσες (ενδεικτικα -απο 28" και πανω σε τηλεορασεις-, 7", 8", 8,9", 9,7", 10.1, 11.6, 12.1, 13.3, 15,4, 15,6, 16,4, 17,1 17,3, 18,4, 19, 20.1, 21,5, 22,5, 23,5, 24, 25,5 27, 28, 32, 37, 40, 42 -αντε μου ξεφυγαν οι 46 και 47"-) και καθε μια ηταν τελειως διαφορετικη απο την αλλη σε πολλα επιπεδα, καθε μια με τα θετικα της και αρκετες -ευτυχως οχι ολες ή τελος παντων οχι σε μεγαλο βαθμο :)- με τα αρνητικα τους. Για μενα ακομα και οι 15,4 με 15,6 και 17,1 με 17,3 δεν ειναι συγκρισιμες πχ οχι γιατι εχουν την τεραστια διαφορα στην επιφανεια (που ισα ισα ειναι ακομα μικροτερη απο οτι 'δειχνουν' τα νουμερα λογω λογου πλευρων) αλλα επειδη οι μεν ειχαν λογο πλευρων 16:10 και οι δε 16:9 εχουν εντελως αλλη αισθηση στο ματι!

Δημοσ.

η ACER εχει πιο ωραίο design SLIM και 24 ιντσες ΤΝ panel

H LG ειναι λίγο πιο χοντρή στις 23 ιντσες με ips panel..

Στο χρηματικό εγώ πάντα περιμένω ενα καλό price drop και μετά χτυπάω το προιόν..Δηλαδή θα περίμενα να πέσει η LG ενα 15λιρο στα 110 οπως ηταν πριν 1,5 εβδομαδα αν δεν κανω λάθος..

Η Acer έχει πολύ καλή τιμή δεν το συζητώ για 24 ιντσες .. Για μένα δεν νομιζω να την αγοράσει κάποιος και να το μετανιώσει σε αυτη την τιμή και κατηγορία..

Προσωπικά όμως θα πήγαινα σε LG παραβλέποντας μια ιντσα την οποία θεωρώ αμελητέα μπροστά στο IPS panel..

LG ή ACER σαν Brand ψηφίζω με κλειστά μάτια LG .Εμπειρία με LG 245 WP IPS panel 24' για όσους την ξέρουν.

To ΤΝ panel δεν σημαίνει σε καμια περίπτωση οτι δεν εχει καλά χρώματα η ACER ,

απλά το ips panel αποδίδει τα χρώματα λίγο καλύτερα ,με σαφώς όμως καλύτερες γωνίες θεάσης.

Αλλα και πάλι επειδή αυτα είναι θεωρητικά πολλές φορές καλό θα ηταν να ψάχτειτε με reviews που υπάρχουν πολλά σε ξένα site!

Διαβάστε και τα reviews της ACER στο Amazon είναι σχεδόν 5άστερι και τα σχόλια άκρως ενθαρυντικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...