Προς το περιεχόμενο

browsers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

έκανα εγκατασταση καποιων browsers και έχω μια απορία

ένας από αυτούς που εγκατέστησα, o slimbrowser είχε από την αρχή "αποθηκευμένο" το ιστορικό που είχα βάλει στον internet explorer

μάλιστα, πατώντας το εικονίδιο της έναρξης κάτω αριστερά (win7 έχω), στον (ας πούμε) φάκελο του ie, είχε σαν πρόσφατη και μια σελίδα που μπήκα με τον slimbrowser

τι γίνεται εδώ; ο slimbrowser χρησιμοποιει την πλατφόρμα του ie; (συγνώμη αν δεν χρησιμοποιώ την σωστή ορολογία, αλλά δεν έχω πείρα στο συγκεκριμένο θέμα)

εκτός από το ιστορικό σελίδων του ie, μήπως πρέπει να ανησυχώ ότι χρησιμοποιεί και τα cookies του ie; (αυτό με καίει περισσότερο βασικά)

υπάρχουν browsers που το κάνουν αυτό; δλδ να χρησιμοποιουν στοιχεία από άλλους και να βασίζονται σε αυτούς;

επίσης δευτερη απορία: βρήκα, κατέβασα και έκανα εγκατάσταση τον netscape navigator. αυτός δεν είχε σταματήσει να λειτουργεί; έχω κάποια παλιά έκδοση δηλαδή που δεν υποστηρίζεται πλέον;

ευχαριστώ :)

Δημοσ.

για ποιον λογο περασες τετοιους browsers ?

ξερεις υπαρχει και ο google chrome, mozilla firefox και opera που πιστευω ειναι πολυ καλυτεροι

Δημοσ.

εκτός από το ιστορικό σελίδων του ie, μήπως πρέπει να ανησυχώ ότι χρησιμοποιεί και τα cookies του ie; (αυτό με καίει περισσότερο βασικά)

υπάρχουν browsers που το κάνουν αυτό; δλδ να χρησιμοποιουν στοιχεία από άλλους και να βασίζονται σε αυτούς;

Πολλοί browsers έχουν τη δυνατότητα να "τραβήξουν" πράγματα από άλλους browsers. Πάντως αν τα cookies σε ανησυχούν για κάποιο λόγο γιατί δεν τα σβήνεις απλά;

επίσης δευτερη απορία: βρήκα, κατέβασα και έκανα εγκατάσταση τον netscape navigator. αυτός δεν είχε σταματήσει να λειτουργεί; έχω κάποια παλιά έκδοση δηλαδή που δεν υποστηρίζεται πλέον;

Ο netscape σταμάτησε να υποστηρίζεται το 2008, οπότε κατά πάσα πιθανότητα έχεις εκείνη την τελευταία έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...