Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!

Εχω ενα προβλημα με την εγκατασταση των Windows 7 Ultimate x64 στο καινουργιο μου Laptop (Lenovo G580 free Doss).Ειχα ενα Αcer 7730 και μου πηρε φωτια.Αγορασα αυτον και πηγα να εγκαταστησω τα δικα μου W7 και εδω και μια βδομαδα εχουν σπασει τα νευρα μου.Οταν ξεκινησα ο δισκος(1TB)ειχε 3 διαμερισματα.Ενα 100ΜΒ συστημα,ενα 128ΜΒ δεσμευμενο Lenovo και το υπολοιπο.Πηγα να κανω Partition.Ορισα δυο κομματια (ενα 320G και ενα 610G)και τα δυο δικα του κομματια τα αφησα ετσι οπως ηταν.Εκανα κανονικα την εγκατασταση και στη ενεργοποιηση μου εβγαλε "an error has been logged in to the system`s event logg".Ψαχνοντας το θεμα ειδα οτι εχω προβλημα με το κομματι των 100ΜΒ γιατι ηταν EFI.Οποτε εκανα format και μετετρεψα το κομματι αυτο σε ΝTFS.Εγκατεστησα και ενεργοποιησα κανονικα τα W7 μου και εκανα τις ρυθμισεις για γρηγορο ξεκινημα με msconfig και Tune Up και το Laptop ειναι κοτα.Αργαει παρα πολυ στο ξεκηνημα ενω φοραει τον i3 3110,4G Ram,GT610 1G,και δεν μπορω να καταλαβω γιατι με αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι τοσο αργος.Μηπως οφειλετε στο UEFI η πρεπει να κανω καποια ρυθμηση στο Bios που δεν εχω κανει?

Μηπως μπορει καποιος απο εσας να μου δωσει καποια λυση?

Σας ευχαριστω πολυ!

Αλεκος

Δημοσ.

Οταν ξεκινησα ο δισκος(1TB)ειχε 3 διαμερισματα.Ενα 100ΜΒ συστημα,ενα 128ΜΒ δεσμευμενο Lenovo και το υπολοιπο.

Αυτό είναι στο δίσκο του νέου laptop;;;

Τότε έκανες recovery τα windows του lenovo στον νέο και τρέχουν τα windows με λάθος driver(αυτά για το lenovo)μπορεί ίσως μέσου windows update να σου βρει και τα νέα driver αλλά γενικά είναι πολύ λάθος τακτική αυτή που κάνεις(και δεν είναι ούτε νόμιμο),θέλει καθαρή εγκατάσταση για να μην έχεις προβλήματα.

Δημοσ.

Ναι,του Lenovo o oποιος δεν ειχε συστημα..Συγνωμη εγραψα λαθος.Τα 100ΜΒ τα εβγαλε οταν εκανα Partition.Τα 128 ειχε δεσμευμενα και το υπολοιπο κοματι και εγκατεστησα  τα W7 απο το δικο μου CD απο τον Acer που πηρε φωτια.Ο Lenovo συνοδευοταν απο ενα CD με τα δικα του Drivers τα οποια φορτωσα.

Δημοσ.

Ναι,και εγώ μπερδεύτηκα,λογικά πάντως το δισκάκι από το acer είναι recovery οπότε πέρασε και driver που δεν πρέπει να υπάρχουν στον lenovo,πρέπει να μπεις στην διαχείριση υλικού και να σβήσεις ότι είναι ειδικά για το acer,αν και πάλι έχεις πρόβλημα τότε μόνο αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση από κανονικό δισκάκι windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...