drouks Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Πήρα πρόσφατα μια Sapphire 7870 από το Πλαίσιο (Θεός να μας βοηθήσει) και θέλω να την τεστάρω σε κανένα πρόσφατο παιχνιδάκι. Η καρτά γραφικών, όπως με ενημέρωσαν, έχει δώρο 2 παιχνίδια, Tomb Raider και Bioshock Infinite. Το θεώρησα καλή ευκαιρία για να δώ πόσα απίδια βάζει ο σάκος Μου έδωσε ο υπαλληλος ένα κωδικό, αλλά δεν μου είπε σε τι μου χρησιμεύει... Τον έβαλα στο steam/origin και δεν τον δέχτηκαν. Μήπως υπάρχει κανείς που να ξέρει που ακριβώς πρέπει να δώσω αυτόν τον κωδικό για να κατεβάσω τα δύο παιχνίδια? (Μην περιμένω μέχρι τη Δευτέρα... πρώτο Σαββατοκύριακο με το νέο εργαλείο ρε παίδες ) Επεξ/σία 7 Απριλίου 2013 από drouks
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 να περιμενεις μεχρι την Δευτερα γιατι ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ βγαζει το ψωμι του εκει μεσα και καλο θα ηταν να τους σεβομαστε λιγο και αυτοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι και ειναι εκει για εμενα και εσενα 2
drouks Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 να περιμενεις μεχρι την Δευτερα γιατι ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ βγαζει το ψωμι του εκει μεσα και καλο θα ηταν να τους σεβομαστε λιγο και αυτοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι και ειναι εκει για εμενα και εσενα Παλικάρι, περίμενα μισή ώρα για να βρεί τους περίφημους κωδικούς, τελικά δεν τους βρήκε και μου πε να του δώσω mail, και τελικά στο mail δεν είχε τις σωστές πληροφορίες. Μάλλον ο υπαλληλάκος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του...
wintaxt Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 drouks..εσυ τι εισαι υπαλληλακος η τρως τα ετοιμα?σεβασμο στον εγαζομενο και ειδικα στο πλαισο που δεν ειναι ακριβως εργαζομενοι ..κατι χειροτερο! Παλικάρι, περίμενα μισή ώρα για να βρεί τους περίφημους κωδικούς, τελικά δεν τους βρήκε και μου πε να του δώσω mail, και τελικά στο mail δεν είχε τις σωστές πληροφορίες. Μάλλον ο υπαλληλάκος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του... Αν θες ψηλε μου να μην ξανα αγορασεις απο εκει αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεσει να υποτημας ανθρωπους επειδη δεν σου βρηκε εσενα τους κωδικους(που στο κατω κατω μπορει και να μην του ειχε παρει ο υπαλληλος ποτε).Αντε να δεις λιγο μεγκα και να γελασεις στο καναπε σου..Οι γερμανοι ερχοντε! 1
drouks Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 drouks..εσυ τι εισαι υπαλληλακος η τρως τα ετοιμα?σεβασμο στον εγαζομενο και ειδικα στο πλαισο που δεν ειναι ακριβως εργαζομενοι ..κατι χειροτερο! Αν θες ψηλε μου να μην ξανα αγορασεις απο εκει αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεσει να υποτημας ανθρωπους επειδη δεν σου βρηκε εσενα τους κωδικους(που στο κατω κατω μπορει και να μην του ειχε παρει ο υπαλληλος ποτε).Αντε να δεις λιγο μεγκα και να γελασεις στο καναπε σου..Οι γερμανοι ερχοντε! Ρε παίδες, μην τρελαινόμαστε. Έκανα μια ερώτηση και μου την πέφτετε για κάτι εντελώς άσχετο. Φοιτητής είμαι, δουλεύω και ως αρθρογράφος σε site, σε κάλυψα? Απλώς δεν θα κάτσω να δικαιολογήσω κανέναν υπάλληλο της συγκεκριμένης αλυσίδας, τέλος. Αναγκάστηκα να πάρω από εκεί γιατί ήταν το μόνο διαθέσιμο κατάστημα την περίοδο παραγγελίας (ήμουν Κρήτη κι ήθελα το pc να πάει σε κατάστημα στην Αθήνα για να το παραλάβω όταν ανέβω)
krokos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 εδω φιλος...βαλε τα στοιχεια σου και οτι κωδικους σου δωσανε και θα παρεις κλειδια για steam πρεπει να εισαι στο never settle reloaded
drouks Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 εδω φιλος πρεπει να εισαι στο never settle reloaded Κορυφαίος! ευχαριστώ πολύ.
wintaxt Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ρε παίδες, μην τρελαινόμαστε. Έκανα μια ερώτηση και μου την πέφτετε για κάτι εντελώς άσχετο. Φοιτητής είμαι, δουλεύω και ως αρθρογράφος σε site, σε κάλυψα? Απλώς δεν θα κάτσω να δικαιολογήσω κανέναν υπάλληλο της συγκεκριμένης αλυσίδας, τέλος. Αναγκάστηκα να πάρω από εκεί γιατί ήταν το μόνο διαθέσιμο κατάστημα την περίοδο παραγγελίας (ήμουν Κρήτη κι ήθελα το pc να πάει σε κατάστημα στην Αθήνα για να το παραλάβω όταν ανέβω) Αγορι μου δεν στην επεσα επειδη ψωνισες απο το εν λογω μαγαζι η τι πηρες λιγο με ενδιαφερει..αλλα το ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ειναι ακρως υποτιμητικο για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εργαζομενο..Οταν δουλε-υεις για 400 ευρω και υπο πολυ κακες εργασιακες συνθηκες τουλαχιστον εμεις οι πελατες τον εν λογω μαγαζιων πρεπει να συμπεριφερομαστε με σεβασμοςκαι ας μην μας εξυπηρετουν καμια φορα δεν πειραζει..δεν χαλασε ο κοσμος..400ευρω δουλος ειναι.. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα