maou28 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, ένας φίλος μόλις μου είπε για ένα πρόβλημα που τον έτυχε με τον laptop του κάνοντας το update το bios, μόλις το έκανε δεν τον ανοίγει ο υπολογιστής, έβγαλε την μπαταρία την έβαλε πάλι αλλά και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα, τι μπορεί να έγινε; και πως μπορεί να διορθωθεί; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
chralexo Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μάλλον δεν πέρασε σωστά η αναβάθμιση ή πέρασε λάθος έκδοση. Πολύ φοβάμαι ότι θέλει να πάει σε μαγαζί. Γιατί έκανε update bios είχε κάποιο πρόβλημα;
pcfan Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Αν πριν ανοιγε ο υπολογιστης και μετα το bios update δεν ανοιγει θα φταιει το bios και συγκεκριμμενα οτι θα περασε λαθος bios. Αν οντως εγινε κατι τετοιο ειναι μη αντιστρεψιμο εκτός και αν έχεις κάποιον που να μπορεί να βγάλει την μνημη του bios απο την μητρικη και μετα με καποιο τροπο να βρει το παλιο bios και να το φλασάρει. Κατι τετοιο ειναι δυσκολο και σπανιο να πετυχει. Αυτος ο φιλος σου κακως το εκανε εκτος και αν ηξερε τι κανει και τι ειναι το bios. 1
maou28 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Απ'οτι μου είπε. λέει ότι μπήκε στην σελίδα τις Hp και το έκανε update, για ποιον λόγο το έκανε ιδέα δεν έχω, μάλλον όπως λέτε και εσείς μάλλον θα πέρασε λάθος έκδοση, η συμβουλή σας είναι να το πάει σε μαγαζί να το κάνουν, εγώ μπορώ να το κάνω ή είναι πολύ δύσκολο; ασχολούμαι με υπολογιστές αλλά κάτι τέτοιο δεν έχω ξανακάνει γιατί πρώτη φορά το άκουσα
TheELF Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Και το σωστό να πήγε να βάλει μπορεί κάτι να συνέβη και να μην γράφτηκε σωστά,σε κάποια laptop μπορείς να κάνεις blindwrite το bios ή από usb ή και από εξωτερικό floppy,στείλε ένα email στην εταιρία μπας και σου στείλουν απάντηση με τα βήματα που πρέπει να κάνεις,μπορείς να ψάξεις και στα φόρουμ τους γιατί σίγουρα θα το έχουν πάθει και άλλοι.
maou28 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια σας και για τον χρόνο σας, θα τον πω να κάνει ότι μου είπατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα