PerfectDeN Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, εδώ και ένα μήνα έχω πάρει καινούριο υπολογιστή και γέμισε ο σκληρός δίσκος λόγω των μεγάλων προγραμμάτων... ο υπολογιστής διαθέτει και δεύτερο δίσκο πολύ μεγαλύτερο, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να μεταφέρω τον φάκελο "programm files" στον μεγάλο δίσκο, ή κάποια απ τα προγράμματα τουλάχιστον... ο δίσκος C είναι 110 GB ενώ ο F είναι 931 GB μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω? ευχαριστώ
chralexo Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Νομίζω ότι αν πάρει τους φακέλους εγκατάστασης δεν θα σου δουλεύουν μετά οι συντομεύσεις των προγραμμάτων
mikegad Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 φυσικα και δεν γινεται αυτο που λες. απεγκατασταση τα προγραμματα και ξανα εγκατασταση στον νεο σκληρο 1
PerfectDeN Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 φυσικα και δεν γινεται αυτο που λες. απεγκατασταση τα προγραμματα και ξανα εγκατασταση στον νεο σκληρο πως μπορώ όμως να επιλέξω εγώ που θα αποθηκεύονται?
chralexo Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 πως μπορώ όμως να επιλέξω εγώ που θα αποθηκεύονται? όταν εγκαθιστας οποιοδήποτε πρόγραμμα σου λέει που να το εγκαταστήσεις. Απλα σχεδον πάντα παταμε επόμενο, απλά άλλαξε την διαδρομή
PerfectDeN Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 όταν εγκαθιστας οποιοδήποτε πρόγραμμα σου λέει που να το εγκαταστήσεις. Απλα σχεδον πάντα παταμε επόμενο, απλά άλλαξε την διαδρομή ευχαριστώ
Haldol Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Χμ, βρωμάνε πολλαπλά partitions. Έχουμε 931 GB + 110 GB = 1031 GB. Άρα μάλλον πρόκειται για 1,5 TiB δίσκο με ένα ακόμα "κρυφό" recovery partition. Επειδή για μένα αυτή δεν είναι σωστή δουλειά, έλεγξε πρώτα τι παίζει με τον/ τους δίσκο/ους σου και μετά ανάλογα την περίπτωση κάνε επανεγκατάσταση του Λ/Σ. Σωστά. Γιατί με το να μεταφέρεις αρχεία, να ρυθμίζεις να μπαίνουν τα προγράμματα αλλού, όφου, κουράστηκα και που τα σκέφτομαι μόνο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα