MoviemakerGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Συμφωνώ για τις τιμές.. αλλά αν καλοκοιτάξεις θα δεις οτι στην έχουν λίγο στημένη .. τι εννοω ? Ανεμιστηρακι χωρίς το περίβλημα δηλαδη μονο μοτερ και φτερωτή στην Toshiba 50 ευρω.. Ληστεία .. Οσοι πήραν Vaio με 7 για να περασουν στα 8 πρεπει να ψάχνουν μια μερα να βρουν Drvs και τα προγραμματα των προγραμματιζόμενων πληκτρων αμφίβολο εως αδυνατον να στα ανανεώσουν,ετσι σ' εξωθούν ν'ανανεωσεις το μηχάνημα,Hp σειρα probook προβληματικό σύστημα ψηξης, κλπ.. Έχεις απολυτο δικιο για τον τροπο που το έθεσα στο πρωτο μου ποστ.. απλα καμμια φορα θέλεις να το ψαξει λιγο και ο αλλος μονος του και ν'αποφασισει κατι που θα του δώσει πλεονέκτημα και μόνο.. 1
pedrojay Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Καλά,αν καλοκοιτάξεις παντού στην έχουν στημένη.Για το άλλο που λες,έχω ένα vaio με 7 και έχω βάλει 8 κανονικότατα με τα πάντα λειτουργικά,δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.Οι drivers για τα fn οι ίδιοι με τα 7 είναι .Μην ξεχνάς ότι πλέον τα 8 (ξέρω ότι τα έχεις χρησιμοποιήσει) βρίσκουν σχεδόν όλους τους drivers για να είναι λειτουργικό οποιοδήποτε μηχάνημα,εγώ 1-2 χρειάστηκα μόνο εξτρά,κυρίως κάρτα γραφικών,και μερικούς που ήθελα εγώ πιο φρέσκιες εκδόσεις.Να δεις ότι τα 9 θα είναι ακόμα καλύτερα σε αυτό τον τομέα και δεν θα βάζουν καν οι εταιρείες drivers στα site τους αργότερα.
kostaskoukoulis20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια..τελικα θα καταληξω σ αυτο μιας και με 500 ευρω δεν βρισκεις τιποτα πιο ποιοτικο και καλυτερο σε χαρακτηριστικα..τα windows 8 πως τα βλεπετε?την παλευουν καθολου στα laptop?
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 .. την παλεύουν καλύτερα από τα 7 εκεί που έχουν φτάσει τα 7.. από εκεί και πέρα είναι καθαρά υποκειμενικό,αν σου αρέσουν η όχι. Καλοδουλευτο φίλε μου και μακάρι σ'εσενα να γίνει η ανατροπή και να μείνεις όχι απλά ευχαριστημένος αλλα ενθουσιασμένος..
kostaskoukoulis20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 σ ευχαριστω πολυ φιλε μου..μακαρι να βγει καλο το μηχανημα..παντως οσα vaio εχω χρησιμοποιησει μου εχει κανει εντυπωση η κατασκευη τους αλλα και το οτι ειναι αθορυβα και δεν ζεσταινονται..μακαρι να ειναι και το δικο μου ετσι..
stelios_2809 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Εγώ Αγόρασα τον Δεκέμβρη sve1512y1esi , ως τωρα άριστο , αθόρυβο. Στην αρχή που έκανα κάτι αλχημείες με τα windows 8 και το μπλόκαρα με το κουμπί assist όλα διορθώθηκαν. Ως τωρα πολύ ευχαριστημένος Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα