kostaskoukoulis20 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο laptop..το εχω βρει σε προσφορα στα 500 ευρω και πιστευω οτι ειναι αρκετα καλη ευκαιρια..σκεφτομαι να διαθεσω μεχρι 550 ευρω..εχετε να μου προτινετε κατι καλυτερο σ αυτα τα χρηματα???
timos81 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Καλό είναι για τα λεφτά του . Δεν νομίζω να βρείς κάτι καλύτερο.
coolerman Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 εχε λιγο υπομονη..θα σου απαντησουν τα "τσακαλια" η πρωτη ερωτηση ειναι για τι χρηση προοριζεται το λαπτοπ;; ετοιμαζω το "εδαφος"
kostaskoukoulis20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 η χρηση θα ειναι απλη κυριως για ιντερνετ και ταινιες..απλα εγω θελω τα καλυτερα χαρακτηριστικα μεχρι 550 ευρω..
magdalhnh Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Κώστα πάρτο. Δεν βλέπω καλύτερα χαρακτηριστικά αυτή τη στιγμή μέχρι τα 550 ευρώ.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Εγώ θα πω όχι Vaio θα το μετανιώσεις.. Κοίτα ανάμεσα σε Lenovo Samsung Dell
pedrojay Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Εγώ θα πώ όχι Lenovo Samsung Dell θα το μετανιώσεις.. Κοίτα σε Vaio Moviemaker,καταλαβαίνεις ότι δεν λέει τίποτα αυτό έτσι?Επειδή είχες μια κακή εμπειρία εσύ με ένα άσχετο μοντέλο vaio,δεν σημαίνει ότι τα βγάλαμε όλα σκάρτα και όποιος πάρει θα το μετανιώσει.Ας μην τσουβαλιάζουμε,εγώ έχω καλύτερη άποψη για τα vaio,ποιόν πρέπει να πιστέψει ο φίλος δηλαδή?Ας μην κολλάμε με εταιρείες (θετικά ή αρνητικά),υπάρχουν αρκετές και ο ανταγωνισμός μόνο καλό μας κάνει.
fotmarg Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Λινκ έχουμε; Sent from my iPhone using Insomnia
pedrojay Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2502075/Sony-Vaio-SV-E1512E1E-i3-3110M-4GB-500GB.html
fotmarg Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Crazy Sundays έχει ένα Lenovo εώς και ίδιο μόνο που έχει 1tb σκληρό Sent from my iPhone using Insomnia
magdalhnh Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Crazy Sundays έχει ένα Lenovo εώς και ίδιο μόνο που έχει 1tb σκληρό Sent from my iPhone using Insomnia Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ τους όμως. Και αυτή είναι η εγγύηση. Διότι το Lenovo στο οποίο αναφέρεσαι, είναι παραεισαγωγής και δεν έχει εγγύηση από την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία, παρά μόνο από το ίδιο το e-shop, το οποίο είναι χρεωκοπημένο. Αν κλείσει το μαγαζί....η εγγύηση πάει περίπατο.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Εγώ θα πώ όχι Lenovo Samsung Dell θα το μετανιώσεις.. Κοίτα σε Vaio Moviemaker,καταλαβαίνεις ότι δεν λέει τίποτα αυτό έτσι?Επειδή είχες μια κακή εμπειρία εσύ με ένα άσχετο μοντέλο vaio,δεν σημαίνει ότι τα βγάλαμε όλα σκάρτα και όποιος πάρει θα το μετανιώσει.Ας μην τσουβαλιάζουμε,εγώ έχω καλύτερη άποψη για τα vaio,ποιόν πρέπει να πιστέψει ο φίλος δηλαδή?Ας μην κολλάμε με εταιρείες (θετικά ή αρνητικά),υπάρχουν αρκετές και ο ανταγωνισμός μόνο καλό μας κάνει. Δεν ειναι μονο η πολύ κακή προσωπική εμπειρία φιλε μου.. ειναι η συνολική εικονα που παρουσιάζει αυτη η εταιρία με αυτα τα μοντελα οπου η ποιοτητα κατασκευης τους εχει πέσει στο ναδιρ με προβλήματα ακομα και στις οθόνες που άλλες εταιρίες τα εχουν ξεχάσει προ πολλού,το απαραδεκτο after sales της,τα κλειδωμενα bios,οπως και οτι ενα απλό update να θελεις να κανεις απο Win 7 σε Win 8 δεν θα βρεις τους αναλογους drivers.. Οποτε απ'οτι βλεπεις ξερω τι λεω,και μιλάω πολυ συγκεκριμένα,αλλα αν θέλεις και εσυ να πάρεις μια ιδεα μπορείς να μπεις στην επίσημη κοινότητα της.. Όταν λοιπόν λέω κατι πάντα κριτήριο μου είναι να μην πετάξει ο άλλος τα χρήματα του ακόμα και αν είναι μια προσφορά,δεν μ'ενδιαφερουν ποσώς οι εταιρίες ο ανταγωνισμός τους η αν έχω αγγελία με Vaio για πούλημα..
pedrojay Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Η ποιότητα κατασκευής δεν νομίζω να έχει πέσει.Μην ξεχνάς ότι το SV-E είναι η φτηνή σειρά των Vaio,χωρίς να το έχω δουλέψει το συγκεκριμένο δεν πιστεύω ότι έχει καμιά διαφορά ποιοτικά από την σειρά 3 της Dell π.χ.Τα SV-S πάντως που είδα σε κατάστημα ήταν πολύ καλά σε αυτό το θέμα. Προβλήματα στις οθόνες δεν ξέρω αν λες κάτι συγκεκριμένο,όσα είχα/έχω εγώ μια χαρά είναι. After sales συμφωνώ ότι δεν ακούγονται καλά λόγια.Από την άλλη εγώ,την μια φορά που το χρειάστηκα έπαθα πλάκα από την ταχύτατη εξυπηρέτηση.Φίλος πάλι με Dell,του κράτησαν 26 μέρες! το μηχάνημα για να του αλλάξουν δίσκο που χτύπησε,και το χρειαζόταν στη δουλειά του. Τα κλειδωμένα bios δεν νομίζω ότι αφορούν τον φίλο που άνοιξε το θέμα.Οι βασικές/κλασικές λειτουργίες υπάρχουν για ότι χρειαστεί.Προσωπικά,πέρα από να αλλάξω boot order δεν χρειάζομαι κάτι στο bios,αν ενοχλεί τους advanced users είναι άλλο θέμα που δεν μας ενδιαφέρει τώρα. Drivers για win8 (όπως και για 7) μια χαρά έχει το μηχάνημα,άλλωστε με win8 πουλιέται.Αν εννοείς ότι δεν θα δώσει drivers για τα win9 όταν βγούν,αυτό δεν το γνωρίζεις ούτε μπορείς να το προεξοφλείς. Στις επίσημες κοινότητες θα βρεις προβλήματα σε όποια εταιρεία και αν κοιτάξεις.Δεν θα γράψει εκεί κανένας τί τέλειο που είναι το λάπτοπ του,εκεί γράφουν μόνο για τα προβλήματα. Τελειώνοντας,επιμένω για το τσουβάλιασμα.Δεν βλέπω γιατί ο συγκεκριμένος χρήστης που θέλει να πάρει το συγκεκριμένο μηχάνημα και έχει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις να μετανιώσει επειδή θα πάρει ένα Vaio,ενώ αν πάρει κάτι άλλο θα ζήσει ευτυχισμένος.Εδώ δεν είμαστε για να λέμε τι δεν ικανοποιεί εμάς,κάνουμε έρευνα αγοράς για άλλον.
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Η διαφωνία μας αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι περικλείεται στην τελευταία σου παράγραφο. Εμείς καταθέτουμε την εμπειρία μας και την γνώμη μας.. έρευνα αγορας πρέπει να κανει ο ιδιος βαση χαρακτηριστικών και χρημάτων.. αν εχουμε προταση συγκεκριμένη τοτε την καταθέτουμε και αυτή. Νομίζω όμως οτι ακόμα κ αυτά θα τα βρει ενδιαφέροντα ο Ts και έτσι θα αποφασίσει ακόμα καλύτερα. Οι 3 μεγάλες εταιρίες HP SONY TOSHIBA στρογγυλοκαθησαν στην δερμάτινη πολυθρόνα τους και δεν ειναι πια οι ιδιες. Όχι μόνο δεν προσφέρουν το παλιό λιγο παραπάνω αλλα με "αντιγραφές" και πιασαρικα φτηνά πλαστικά εχουν μετατρέψει τα μηχάνημά τα τους σε επώνυμες μεν αλλα χρωματιστές χάντρες δε για ιθαγενείς.. Αντιθέτως άλλες όπως η Lenovo k η Samsung προσπαθώντας να παρουν μερίδιο αγοράς δινουν τον καλύτερο εαυτό τους. Επίσης η Dell μπορει και αυτη σαν "μεγαλη" να κανει λιγα νερα αλλα δεν παυει να ειναι η εγγύηση αναμεσα σε ολους αυτους. Μια απο αυτες θα ηταν η δικη μου επιλογη αν αυτη την στιγμη αγόραζα λαπτοπ.. Το vaio το αγόρασα με τους καλύτερους οιωνούς ενα μηχανημα των 2000 ευρω δεν μιλαω για το καμενο πιξελ που μου εβγαλε μιλαω οτι δεν έμεινα ικανοποιημένος απο τίποτα,ηταν η τελευταία φορα που ένιωσα οτι πέταξα τα χρήματα μου. Δεν θελω να πείσω κανεναν και για τίποτα ειμαι υποχρεωμένος ομως αφου βρίσκομαι εδω να καταθέσω την εμπειρία μου και την άποψη μου.Απο εκει και περα θα αποφασίσει ο ενδιαφερόμενος.
pedrojay Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Γενικά δεν διαφωνούμε,τουλάχιστον κάθετα.Δεν με "ενόχλησε" που πρότεινες άλλες μάρκες,καλά έκανες,ούτε έχω κανένα κόλλημα με τα vaio παρόλο που από αυτά που είχα/έχω για καιρό έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.Άλλωστε αν έχεις δει κι εγώ προτείνω πολλές φορές samsung-lenovo.Μπορούσες να γράψεις ότι θεωρείς κάποιο άλλο καλύτερη επιλογή και γιατί,αλλά το "θα το μετανιώσεις" το θεώρησα λίγο υπερβολικό και άδικο.Εγώ δεν θα το έλεγα αυτό για καμία εταιρεία,ούτε καν για την Acer που οι περισσότεροι εδώ την έχουν στο φτύσιμο.Άλλωστε θεωρώ ότι στα λάπτοπ της χαμηλής-μεσαίας κατηγορίας,όλα ίδια έχουν γίνει πλέον. Αν θεωρείς ότι έριξαν την ποιότητα,τότε πρέπει να παραδεχτείς ότι έριξαν και τις τιμές.Μέχρι πρόπερσι δεν έβρισκες vaio σε τέτοια κατηγορία τιμής,όσο χαμηλά χαρακτηριστικά και να είχε.Πάντα είχαν premium τιμή πολύ πάνω από τον ανταγωνισμό χωρίς να την δικαιολογούν σε όλες τις περιπτώσεις μάλιστα.Τώρα βλέπω ότι γενικότερα κάτι προσπαθούν,το συγκεκριμένο π.χ μια χαρά είναι για τα λεφτά του. offtopic Για το pixel που λες ότι δεν ήταν ο σημαντικότερος λόγος της κακής σου εμπειρίας,αν και αυτό κυρίως πρόβαλλες στο άλλο θέμα,δεν νομίζω ότι υπάρχει εταιρεία που να έχει εγγύηση για 1 pixel (ίσως η Asus μόνο).Για τα 17 που λές μου φαίνονται πολλά,αλλά σε πιστεύω και φαίνεται όντως κακό.Το θέμα είναι όμως ότι ούτε άλλη εταιρεία θα στο έφτιαχνε για 1 μόνο.Αλλά κοίτα τη διαφορά τώρα,το συγκεκριμένο vaio έχει 5 pixel πολιτική αντικατάστασης και ένα dell inspiron με ίδια ανάλυση οθόνης έχει 6,οπότε δεν ισχύει το "κράξιμο" στη sony με τα σημερινά δεδομένα.Αυτό εννούσα με το κόλλημα με εταιρείες που ανέφερα,τα δεδομένα αλλάζουν με τον καιρό,άλλοι όπως έγραψες κι εσύ βελτιώνονται,άλλοι χειροτερεύουν.Θέλει επαναξιολόγηση μερικές φορές και όχι να μένουμε με την όποια καλή/κακή εντύπωση είχαμε εμείς κάποτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα