basilis_k6 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια.ψαχνω 9αρι η καλυτερα 10αρι με 1 γιγα ραμ, εξοδο hdmi, απο ελλαδα η εξωτερικο. δεν με νοιαζει η καμερα.θελω αυστηρα το google play! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HLIASNIKOLETA Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, και εγώ είμαι στην ίδια περίπτωση με εσένα!!! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το (Vero 9,7") (http://www.oktabit.gr/product_details.asp?productid=249-94-VRTA9724) νομίζω ότι τα έχει όλα για τα λεφτά του!!! Και από Ελλάδα και με πολύ καλό σέρβις, δες το και πες μου την γνώμη σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOLES1973 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Και εγω για το vero a9724 εχω δει πολυ καλα σχόλια( και το σκέπτομαι) , η καλύτερη τιμή που το έχω δεί είναι στα 202 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asimodrakos2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 λογω του σερβις και της υποστηριξης το εχω σκευτει και εγω.αλλα οπως να το κανουμε ειναι κινεζικο και τα φοβαμαι λιγο αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HLIASNIKOLETA Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Καλά όπως και να το κανείς όλα κινέζικα είναι αλλά με λογότυπο που γνωρίζουμε και έτσι λέμε Π.χ.(α! Κοίτα! S......g με 200€) κοίτα να πούμε την αλήθεια πολύ πολύ καλό ταπλετ με 200€ δεν θα βρουμε εκτός αν περιμένουμε 4-5 χρόνια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enteacher04 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Παιδιά για αυτό τι λέτε; https://www.e-shop.gr/product?id=PER.906089&sid=1 Είναι για ένα φίλο, που πάντως το θέλει και για 3g, και απ' ότι βλέπω, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει 3g. Μπορείς να του βάλεις ένα 3g modem της cosmote, vodafone, κτλ και να κάνεις τη δουλειά σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μην ασχολείστε με 3G, όταν πλέον τα περισσότερα κινητά έχουν δυνατότητες tethering... Καλύτερα τα χρήματα αυτά να τα δώσετε για κάτι πιο δυνατό, παρά για το 3G modem. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aflaouras Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Πολυ μέτριο τάμπλετ για τόσα λεφτά. Γιατί δεν κοιτάς από ίντερνετ στα 150 ευρώ το ainol hero 10 II που είναι τέρας και χτυπάει τρελές ώρες η μπαταρία του? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2013 από aflaouras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Πολυ μέτριο τάμπλετ για τόσα λεφτά. Γιατί δεν κοιτάς από ίντερνετ στα 150 ευρώ το ainol hero 10 II που είναι τέρας και χτυπάει τρελές ώρες η μπαταρία του? Για το Samusng λες ή για το Vero; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα