Προς το περιεχόμενο

tablet 150-200€

basilis_k6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια.ψαχνω 9αρι η καλυτερα 10αρι με 1 γιγα ραμ, εξοδο hdmi, απο ελλαδα η εξωτερικο. δεν με νοιαζει η καμερα.θελω αυστηρα το google play!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, και εγώ είμαι στην ίδια περίπτωση με εσένα!!! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το (Vero 9,7") (http://www.oktabit.gr/product_details.asp?productid=249-94-VRTA9724) νομίζω ότι τα έχει όλα για τα λεφτά του!!! Και από Ελλάδα και με πολύ καλό σέρβις, δες το και πες μου την γνώμη σου.

• Like 1

Καλά όπως και να το κανείς όλα κινέζικα είναι αλλά με λογότυπο που γνωρίζουμε και έτσι λέμε Π.χ.(α! Κοίτα! S......g με 200€) κοίτα να πούμε την αλήθεια πολύ πολύ καλό ταπλετ με 200€ δεν θα βρουμε εκτός αν περιμένουμε 4-5 χρόνια!

• Like 1

Παιδιά για αυτό τι λέτε; https://www.e-shop.gr/product?id=PER.906089&sid=1

Είναι για ένα φίλο, που πάντως το θέλει και για 3g, και απ' ότι βλέπω, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει 3g. Μπορείς να του βάλεις ένα 3g modem της cosmote, vodafone, κτλ και να κάνεις τη δουλειά σου;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μην ασχολείστε με 3G, όταν πλέον τα περισσότερα κινητά έχουν δυνατότητες tethering...

Καλύτερα τα χρήματα αυτά να τα δώσετε για κάτι πιο δυνατό, παρά για το 3G modem. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ μέτριο τάμπλετ για τόσα λεφτά. Γιατί δεν κοιτάς από ίντερνετ στα 150 ευρώ το ainol hero 10 II που είναι τέρας και χτυπάει τρελές ώρες η μπαταρία του?

Επεξ/σία από aflaouras

Πολυ μέτριο τάμπλετ για τόσα λεφτά. Γιατί δεν κοιτάς από ίντερνετ στα 150 ευρώ το ainol hero 10 II που είναι τέρας και χτυπάει τρελές ώρες η μπαταρία του?

Για το Samusng λες ή για το Vero;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...