Προς το περιεχόμενο

ssd και hdd raid????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν hdd και εναν ssd 40gb.γινεται raid ωστε να περασω το λειτουργικο στον ssd και τα προγραμματα στον hdd?αν ναι,πως γινεται αυτο?ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να το κανεις αυτο. Απλα βαλε και τους 2 σκληρους στο συστημα, στον ssd το λειτουργικο, στον αλλο τα προγραμματα.

Δημοσ.

Απλά κάνεις εγκατάσταση τα windows (ή όποιο άλλο λειτουργικό) στον ssd και όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιου προγράμματος ή παιχνιδιού επιλέγεις custom install και ορίζεις να περαστεί στον hdd.

Δεν έχει καμία σχέση με raid αυτό το πράμα.

Δημοσ.

πως γινεται αυτο να τα εγκαταστησω τα προγραμματα στον hdd?ευχαριστω.

Δημοσ.

Απλα θα εγκαταστησεις το λειτουργικο και αν δεις οτι δεν βγαζει τον σκληρο στον υπολογιστη μου, θα πας διαχειριση δισκων και θα του δωσεις ενα γραμμα. Απλα μετα αλλαζεις το path εγκαταστασης. 

Δημοσ.

εννοεις κατα την διαρκεια εγκαταστασης αλλαζω τον δισκο που θα κανω εγκατασταση?

καταλαβα!ευχαριστω.

Δημοσ.

Βασικά ΤΙΓΚΑΡΕ τον SSD με λειτουργικό και εφαρμογές και αν δε σου φτάσει ο χώρος, τότε άρχισε να εγκαθιστάς προγράμματα στον μηχανικό. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βασικά ΤΙΓΚΑΡΕ τον SSD με λειτουργικό και εφαρμογές και αν δε σου φτάσει ο χώρος, τότε άρχισε να εγκαθιστάς προγράμματα στον μηχανικό. Ευχαριστώ.

εγω δεν το συνιστω γιατι ετσι μειωνεται η διαρκεια ζωης του ssd αλλα και η ταχυτητες του

το καλυτερο θα ηταν να περασει τα προγραμματα που ασχολειται περισσοτερο και τα πιο "βαρια". δηλαδη αυτα που κανουν μια ωρα να ανοιξουν. τα υπολοιπα στον σκληρο

αυτα απο εμενα

Δημοσ.

εγω δεν το συνιστω γιατι ετσι μειωνεται η διαρκεια ζωης του ssd αλλα και η ταχυτητες του

το καλυτερο θα ηταν να περασει τα προγραμματα που ασχολειται περισσοτερο και τα πιο "βαρια". δηλαδη αυτα που κανουν μια ωρα να ανοιξουν. τα υπολοιπα στον σκληρο

αυτα απο εμενα

Τρίχες. Μια χαρά διάρκεια ζωής θα έχει με κανονική χρήση (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ-SWAP-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ). Εσύ βάζε τα προγράμματά σου στον μηχανικό γρρρ-γρρρρ-γρρρ-κρρρρ-κρκρκρκρ. :rolleyes:

Δημοσ.

Τρίχες. Μια χαρά διάρκεια ζωής θα έχει με κανονική χρήση (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ-SWAP-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ). Εσύ βάζε τα προγράμματά σου στον μηχανικό γρρρ-γρρρρ-γρρρ-κρρρρ-κρκρκρκρ. :rolleyes:

Βασικα αν δεν ξερεις καλυτερα να μην βοηθας. Ολοι λενε οτι το να εχει ο ssd >20% ελευθερου χωρου ειναι το καλυτερο πραγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...