Luxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μπορω να βαλω στον καταψυκτη τον χυμο που φτιαχνω και να τον καταναλωνω στις επομενες ημερες; Βασικα το δοκιμασα μια φορα, και μου φανηκε μια χαρα ο χυμος, χωρις να εχει αλλοιωθει η γευση.
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δηλαδή κάθεσαι και στίβεις λίτρα ολόκληρα κάθε φορά;
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 συνηθως οι χυμοι που υποτιθεται ειναι φυσικοι και δεν εχουν συντηρητικα διατηρουνται συνηθως λογω συσκευασιας.αεροστεγως κλεισμενοι κατα καποιο τροπο κτλ 1
bilakos10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Επικοινώνησα με Λιακόπουλο και ιδού η πραγματικότητα 3
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Όλοι οι φυσικοί χυμοί γράφουν πάνω 'χωρίς συντηρητικά' και 'χωρίς προσθήκη ζάχαρης'. Δεν νομίζω ότι υπάρχει συνωμοσία και εδώ. Το ότι δεν έχουν σχέση με τον φρεσκοστυμμένο χυμό είναι προφανές. Οι φυσικοί χυμοί του εμπορίου κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από τα πιο φθηνά πορτοκάλια, τα οποία δεν μπορούν να πωληθούν στο εμπόριο διαφορετικά. Λόγω του ότι συντηρούνται (έστω και αεροστεγώς κλειστά) αρκετό καιρό χάνουν πολλά συστατικά τους. 1
Luxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δηλαδή κάθεσαι και στίβεις λίτρα ολόκληρα κάθε φορά; Εχω αποχυμωτη φιλε μου. Δε στιβω τιποτα απολυτως..
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Όλοι οι φυσικοί χυμοί γράφουν πάνω 'χωρίς συντηρητικά' και 'χωρίς προσθήκη ζάχαρης'. Δεν νομίζω ότι υπάρχει συνωμοσία και εδώ. Χωρις προσθηκη ζαχαρης γραφουν μονο οσοι δεν εχουν ζαχαρη.
bnvdarklord Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Χωρις προσθηκη ζαχαρης γραφουν μονο οσοι δεν εχουν ζαχαρη. Δεν μπορεις να γραψεις φυσικος χυμος σε προιον που εχει ζαχαρή ή συντηρητικα ουτως ή αλλως.
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Φυσικο χυμο με ζαχαρη το γραφουν. Οι χυμοι που δεν εχουν ζαχαρη ειναι λιγοι(και συνηθως πιο ακριβοι). Απ οτι ξερω οι χυμοι του εμποριου δεν εχουν συντηρητικα, ειναι απλως βρασμενοι.
bnvdarklord Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Είσαι βεβαιος; Νομιζω αν εχει ζαχαρη πρεπει να γραφει φρουτοποτό ή κατι τετοιο.
CROM271 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Και εγω νομιζω δεν εχω δει πουθενα να γραφει φυσικος χυμος με ζαχαρη. Τωρα εχω ενα amita μπροστα μου και λεει απλα 100% φυσικος χυμος. Μηπως το μπερδευεις με τα σακχαρα που γραφει στα συστατικα?
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Και εγω νομιζω δεν εχω δει πουθενα να γραφει φυσικος χυμος με ζαχαρη. Τωρα εχω ενα amita μπροστα μου και λεει απλα 100% φυσικος χυμος. Μηπως το μπερδευεις με τα σακχαρα που γραφει στα συστατικα? Εννοεις να γραφουν στην ετικετα τους "Φυσικος χυμος με ζαχαρη"? Η Αμιτα που λες γραφει στα συστατικα της "ζαχαρη"? Τα φυσικα σακχαρα των φρουτων δεν εχουν σχεση με τη προσθετη ζαχαρη που βαζουν ο εταιριες.
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 αφου ο οργανισμος οταν βλεπει φρουκτοζη κανει τα στραβα ματια και δεν εκκρινει ινσουλινη, οπως ειναι γνωστο
walkerr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 αφου ο οργανισμος οταν βλεπει φρουκτοζη κανει τα στραβα ματια και δεν εκκρινει ινσουλινη, οπως ειναι γνωστο Aλλιως αντιδραει ο οργανισμος στη φρουκτοζη των φρουτων, αλλιως στη λευκη ζαχαρη(επεξεργασμενη) του εμποριου. Συμπερασμα: Μακρυα απ αυτη τη ζαχαρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα