gerokost Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Γιατί όχι ?? (Κι εγώ την έχω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 colour moire και τα σχετικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJKa Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 παιρνει καινουργια mk2 (σε αυτα τα λεφτα) Αν επιτρέπεται, με €1200 που ακριβώς βρίσκει κανείς καινούργια ΜΚΙΙ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJKa Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καλή φάση. Για να το λες, θα ισχύει. Απλά εγώ δεν έχω βρει ποτέ καινούργια να παίζει ούτε εκεί στα λεφτά αυτά. Αν όμως παίζει, τότε εξαιρετικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Καλή φάση. Για να το λες, θα ισχύει. Απλά εγώ δεν έχω βρει ποτέ καινούργια να παίζει ούτε εκεί στα λεφτά αυτά. Αν όμως παίζει, τότε εξαιρετικά! που λες, εχεις ενα δικαιο. κοιταω τις τιμες τωρα και δεν βρισκω τπτ σε 900 λιρες, ενω ειχα αποθηκευσει τουλαχιστον 4 sellers των ιανουαριο... που λετε δεν παιζουν αυτες οι τιμες που ειχα βρει... dont know why Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Όταν πρόκειται για δημοπρασία στο ebay η τιμή μπορεί να είναι αρκετά χαμηλή μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν κλείσει η δημοπρασία. Συνήθως όλοι τοποθετούν το τελευταίο τους ποντάρισμα τα τελευταία δευτερόλεπτα. Μόνο αν τελειώσει η δημοπρασία μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι η τιμή της μηχανής. Αν πρόκειται για bυy now από άτομα που μπορεί να έχουν 100% feed back αλλά έχουν πολύ μικρό αριθμό αξιολογήσεων ή έχουν feed back μόνο ως αγοραστές και όχι σαν πωλητές τότε αν η τιμή είναι χαμηλή πρόκειται για ΑΠΑΤΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 buy now + business sellers ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianpcb2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Στα λεφτα που διαθετεις καλυτερη επιλογη ειναι η d5200. Αν μπορεις να διαθεσεις λιγα παραπανω παρε την d7100. Το θετικο ειναι οτι εχεις ειδη εναν φακο, οποτε θα σου κοστισει ποιο φτηνα (αρχικα)..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα