Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταξτε ο υπολογιστης μου κανει refresh απο μονος του..με αποτελεσμα να με πεταει εξω απο το παιχνιδι(shakes and fidget) και να αναγκαζομαι να κανω ξανα και ξανα login...αυτο το πραγμα γινετε περιπου καθε 15 λεπτα(μην πειτε για καθαρισμο περιηγησης και τετια το εχω δοκιμασει πολλες φορες και δεν γινετε τιποτα) παρακαλω μπορειτε να μου βρειτε μια λυση;;;;

ευχαριστω προκαταβολικα....

Δημοσ.

εννοω chrome://settings/clearBrowserData απλως δεν θυμομουν πως λεγοταν εκεινη την ωρα και το εγραψα ετσι

Εχω να κανω και μια αλλη ερωτηση καποιες φορες την ημερα (3-4 φορες) κολανε οι καρτελες και μου βγαζει Μη ανταποκρισιμες σελιδες μετα απο λιγο ξεκολανε αλλα ειναι κουραστικο την ωρα που παιζεις ενα παιχνιδι π.χ να σε κολαει..

Δημοσ.

Με είχες ρωτήσει και στο forum:

Αυτόματη αποσύνδεση:

1) Μάλλον κάποιο πρόσθετο σου τρώει την ram με αποτέλεσμα να κολλάει το παιχνίδι..

2) Αναβάθμισε στην τελευταία έκδοση το Adode Flash Player σου.

3) Κάνε μια σάρωσε με το Source.png Πηγή: http://downloads.malwarebytes.org/mbam-download.php">Malwarebytes μήπως έχεις κολλήσει κανένα ιο.

4)

Αυτά είχα να σου πώ.

Εαν επιμένει το πρόβλημα εποικινόνησε με το support.

Δημοσ.

μιας και πρόκειται για browser game, έλεγξε κιόλας αν είναι ενημερωμένος ο flash player.

δεν προκειτε αποκλειστικα και μονο για browser game απλως τυχαινει να κανει refresh την ωρα που παιζω το παιχνιδι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...