apateonas13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Κοιταξτε ο υπολογιστης μου κανει refresh απο μονος του..με αποτελεσμα να με πεταει εξω απο το παιχνιδι(shakes and fidget) και να αναγκαζομαι να κανω ξανα και ξανα login...αυτο το πραγμα γινετε περιπου καθε 15 λεπτα(μην πειτε για καθαρισμο περιηγησης και τετια το εχω δοκιμασει πολλες φορες και δεν γινετε τιποτα) παρακαλω μπορειτε να μου βρειτε μια λυση;;;; ευχαριστω προκαταβολικα....
vaiosgtr Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 τι ακριβως εννοεις με το καθαρισμος περιηγησης και με ποιο προγραμμα το εκανες ?
Red Devil Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 φιλε μου μην γραφεις με κιτρινο ειναι κουραστικο στο ματι
apateonas13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 εννοω chrome://settings/clearBrowserData απλως δεν θυμομουν πως λεγοταν εκεινη την ωρα και το εγραψα ετσι Εχω να κανω και μια αλλη ερωτηση καποιες φορες την ημερα (3-4 φορες) κολανε οι καρτελες και μου βγαζει Μη ανταποκρισιμες σελιδες μετα απο λιγο ξεκολανε αλλα ειναι κουραστικο την ωρα που παιζεις ενα παιχνιδι π.χ να σε κολαει..
mikegad Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 μήπως έχεις βάλει κανένα add on για auto refresh και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.
apateonas13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 δεν το ξερω καν αυτο. πεστε μου που βρισκετε να το απενεργοποιησω αν γινετε
mikegad Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 σε crome δεν ξέρω εγώ firefox χρησιμοποιώ και έχω βάλει πρόσθετο για αυτή την δουλειά
apostolisR Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 μιας και πρόκειται για browser game, έλεγξε κιόλας αν είναι ενημερωμένος ο flash player.
arisstath Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Με είχες ρωτήσει και στο forum: Αυτόματη αποσύνδεση: 1) Μάλλον κάποιο πρόσθετο σου τρώει την ram με αποτέλεσμα να κολλάει το παιχνίδι.. 2) Αναβάθμισε στην τελευταία έκδοση το Adode Flash Player σου. 3) Κάνε μια σάρωσε με το Πηγή: http://downloads.malwarebytes.org/mbam-download.php">Malwarebytes μήπως έχεις κολλήσει κανένα ιο. 4) Αυτά είχα να σου πώ. Εαν επιμένει το πρόβλημα εποικινόνησε με το support.
apateonas13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 μιας και πρόκειται για browser game, έλεγξε κιόλας αν είναι ενημερωμένος ο flash player. δεν προκειτε αποκλειστικα και μονο για browser game απλως τυχαινει να κανει refresh την ωρα που παιζω το παιχνιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις