zenio Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Καλησπερα σας. Αναζητω ενα προγραμμα που δεν ξερω αν υπαρχει ωστοσο μου φαινεται πολυ κουλο να μην υπαρχει κατι τοσο απλο και χρηστικο,οποτε επειδη δεν ξερω πως ακριβως να σας το περιγραψω θα σας δωσω ενα πολυ απλο παραδειγμα και νομιζω θα σας κατατοπισω. Εστω οτι εχουμε στον υπολογιστη μας 20 φωτογραφιες, οι οποιες ειναι βγαλμενες απο τα ετη 2007-2008-2009-20010 (ας πουμε 5 απο καθε ετος) και ειναι τραβηγμενες σε 5 διαφορετικα σημεια της Ελλαδας πχ Αθηνα,Πατρα,Δραμα,Κοζανη,Χανια. Θελουμε να ταξινομησουμε τις φωτογραφιες και ως προς ετος αλλα και ως προς περιοχη,χωρις ομως τη χρηση αντιγράφων( ο τονος στο α). Ετσι οπως το φανταζομαι εγω,θαπρεπε να υπαρχει ενα προγραμμα που να κανεις την ταξινομηση μια φορα ανα ετος,να την "αποθηκευεις",να κανεις μια φορα την ταξινομηση ανα περιοχη, να την "αποθηκευεις",και μετα με την επιλογη ενος κουμπιου να τα εμφανιζει οπως θελεις,και αν εχεις κ αλλες παραμετρους να κανεις μια φορα την ταξινομηση και μετα την αποθηκευση να την επαναφερεις οπτε θελεις. Μη μου πειτε οτι αυτο γινεται με δεξι κλικ,γιατι το πραγματικο προβλημα που θελω να λυσω,αφορα 97Gb μουσικη που ειναι σε αλφαβητικη σειρα,αλλα θελω να κανω μια επιλογη οσων μου αρεσουν χωρις να χρησιμοποιησω αντιγραφα και να τρωω αδικο χωρο. Στις 20 φωτο δεν εγινε τπτ να κανεις αντιγραφα αλλα στα 97 Gb ε...ειναι ενα θεματακι Αναφερομαι λοιπον στην ταξινομηση φακελων κατα βαση αλλα αν υπαρχει αυτο που λεω θα υπαρχει κ ταξινομηση αρχειων. Ευχαριστω για το χρονο σας
chesty Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 καλησπερα και καλως ηλθες. πιστευω οτι το καλυτερο για τη δουλεια που θελεις ειναι το Site: http://www.cyberlink.com/products/photodirector/introduction_en_EU.html?&r=1">photo director επισης μπορεις να δεις και ενα συγκριτικο απο αλλα παρομοια προγραμματα Site: http://photo-organizing-software-review.toptenreviews.com/">εδω
zenio Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 καλως σας βρηκα καταρχην σε ευχαριστω που ασχοληθηκες. ωστοσο η λυση που προσφερεις δεν ειναι πρακτικη,διοτι αν ειναι να δωσω 100 δολαρια για ενα προγραμμα δεν ειναι καλυτερα να παρω κανα 2 τερα σκληρο κ να κανω οτι γουσταρω? κατι πιο απλο μηπως κανεις? ζηταω πολλα αν το θελω free?
micos000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Εγώ δεν κατάλαβα, θέλεις να ταξινομήσεις φωτογραφίες (όπως λες στην αρχή) ή μουσική (όπως λες μετά);
panospc Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Και γιατί δεν το κάνεις με απλές συντομεύσεις; Για παράδειγμα φτιάχνεις ένα φάκελο με την ονομασία "Ανά περιοχή", μέσα σε αυτόν το φάκελο φτιάχνεις υποφακέλους με ονόματα περιοχών και εκεί μέσα βάζεις τις συντομεύσεις των αρχείων που θέλεις
chesty Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Καλησπερα σας. Αναζητω ενα προγραμμα που δεν ξερω αν υπαρχει ωστοσο μου φαινεται πολυ κουλο να μην υπαρχει κατι τοσο απλο και χρηστικο,οποτε επειδη δεν ξερω πως ακριβως να σας το περιγραψω θα σας δωσω ενα πολυ απλο παραδειγμα και νομιζω θα σας κατατοπισω. Συγνωμη αλλα για προγραμμα εγραψες. Μετα μας λες για αλλες επιλογες και free. Παρακαλω να γινεσαι σαφης.
kyriakh Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Για μουσική, αυτό νομίζω, ανοίγωντας τη μουσική, τα ψηφίζεις:Αν δε σου πάρει την ψήφο απευθείας από κει, ψηφίζεις από την γραμμή κατάστασης όσα θες με το ctrl και κλικ στο καθένα και save. Μετά πατάς arange by: Raiting που είναι τέρμα πάνω δεξιά, μετά πατάς short by στη μπάρα πχ με τα πεντάστερα και στα φτιάχνει όπως θες. Μετά βάλτα σε φακέλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα