gavrinosvl Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους! Εχω το παραπανω λαπτοπ το οποιο ειχε προβλημα στη καρτα γραφικων. Δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη. Το καναμε reballing με εναν φιλο ο οποιος ασχολειται αποκλειστικα με αυτο το θεμα. Πλεον το λαπτοπ αναβει κανονικα και δειχνει εικονα. Το προβλημα ομως που εχει ειναι το εξης: Ενω την πρωτη φορα αναβει κανονικα,πηγαινει μεχρι το κεντρικο παραθυρο,το λειτουργεις 1-2 λεπτα απο τη στιγμη που εχεις πατησει το power button,στη συνεχεια σβηνει. Το ξανα αναβω,παει να αναψει και σβηνει αμεσως,ουτε 2'' δεν κραταει. Αν το αφησω κανενα μισαωρο να "κρυωσει" ξεκιναει κανονικα,τη πρωτη φορα κραταει 2' και μετα παλι τα ιδια. Δοκιμασα με αλλον φορτιστη,με και χωρις σκληρο να δω αν θα μεινει αναμενο,με και χωρις καρτα δικτυου,μη τη μητρικη χωρις καλυμματα μονο με οθονη αλλα παλι τα ιδια. Το fan λειτουργει κανονικα,δεν βγαζει ζεστο αερα στη ψυκτρα να πω οτι ζεσταινεται και σβηνει. Βαλαμε και νεα θερμοαγωγιμη κατα το reballing. Αν εχει συμβει σε καποιον το ιδιο και μπορει να βοηθησει με καποιον τροπο τον ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2013 από gavrinosvl
rfc Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δε πατησε καλα με τη θερμοαγωγιμη που βαλατε. Ξανα λυσιμο και πες στο φιλο σου να σου βαλει και κατι σαν ψυκτρα στο chipaki της nvidia, αν θες να μη σου ξαναμαυρισει.
gavrinosvl Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μηχαλη καλησπερα! Θυμαμαι που καναμε τη κουβεντα για ενα κατσαβιδι ηλεκτρικο που ειχες παρει απο το εξωτερικο. Επειδη θελω να παρω και εγω για να ξεβιδωνω τα λαπτοπ,εχεις να μου προτεινεις καποιο?
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αν δε σε λενε Μιχαλη εμενα δε με λενε φιλε και δε μιλησαμε ποτε για καποιο ηλ. κατσαβιδι, επειδη μονο εγω εχω ποσταρει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα