Cpkdemian Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Εκανα αναβαθμηση προσφατα και εβαλα την Asrock Zh77 pro3 και τις (Corsair Xms3 cmx4gx3m2a1600c9 2x2). Ομως παρατηρω πολυ χρηση ραμ χωρις λογο (50-52%) με ενα chrome-skype ανοιχτο.Εκανα scan μηπως για καναν ιο και τπτ. Μηπως οι ραμ δεν υποστηριζοντε απο αυτην την Mobo?
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Αν δεν υποστηρίζονταν δεν θα ξεκινούσε το μηχάνημα. Έκανες φορματ αφού άλλαξες μητρική? Πέρασες όλους τους drivers?
Cpkdemian Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Επειδη το pc το εφτιαξε ο τεχνικος στο καταστημα δεν εκανε φορματ
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πολύ κακώς. Πας για φορματ και αν δεν στρώσει η κατάσταση μετά ψάχνεσαι για οτιδήποτε άλλο. Ποια win έχεις?
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Γιατί όταν αλλάζεις μητρική κάνεις πάντα φορματ για να αποφύγεις conflict των παλιών drivers με τους νέους. Βεβαίως "δουλεύει" και χωρίς αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου παρουσιάσει το προβλημα. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι είναι αυτό, αλλά είναι το πρώτο που θα κοίταζα. 1
evagelou Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 εγω παλι γιατι νομιζω πως με chrome και skype +το antivirus που τρεχει στο background + το memory usage των windows οτι ειναι φυσιολογικο το 50 %? αφου εχει 4gb ραμ!
Cpkdemian Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 δεν ξερω ρε φιλε , πολοι μου ειπανε οτι ειναι φυσιολογικο αλλοι οτι ειναι εξωφρενικο ...
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ένα 30-35 θα ήταν φυσιολογικό. 52 μου φαίνεται πολύ.
f1vettel Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 αμα τα windows 7 θελουν 1-1.5 giga .. Οχι φιλε. Τωρα εγω με 2GB ραμ DDR400 με τα ιδια προγραμματα ανοιχτα εχω 52% χρηση. Δες τι προγραμματα εχεις ανοιχτα στο background.
Red Devil Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 πηγαινε στην εναρξη και πατα msconfig μετα εκκινηση στοιχειων και μαρκαρισε μονο το λειτουργικο και κανε restart μολις ξαναανοιξει το pc ανοιξε τα προγραμματα που αναφερεις παραπανω και δες ποσο τις % ειναι η ραμ
Cpkdemian Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 κλεινονοντας τα παντα εχει 28 % με ανοιχτο το chrome 38 %
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα