Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αν παει και ρωτησει για το αφμ του πατερα του και υποθετουμε οτι του δινουν την πληροφορια...και οντως εχει περασει εκει η κληση?

Ελπιζω να χει ετοιμασει βαλιτσα να αναχωρησει μεταναστης..αν δεν εχει ενημερωσει τον φαδερ....

Γιατι οπως ειπα..αλλο να ξερεις τι περιπου να περιμενεις απο την εφορια και αλλο να σου σκασει απο το πουθενα +350ευρω...

θα του βαλει το μηχανακι στον κωλο τελειως δηλ :)

+ το γεγονος οτι του πε ψεματα...μαλλον του απεκρυψε την αληθεια :)

Δημοσ.

Αρα εν ολιγοις ο φιλος μας δεν εχει διπλωμα?Εδειξε ας πουμε καποιου αλλου?Εφαγε κληση και για διπλωμα και δεν μας το λεει ? :)

Μη χρήση ζώνης, κράνους ή μη χρήση ειδικών μέσων συγκράτησης απο μεταφερόμενα ανήλικα κάτω των 12 ετών.

350 €   10 ημ.  -  5

Αρα οντως η κληση ΜΟΝΟ για κρανος ειναι 350 , 10ημερες αφαιρεση αδειας , 5 ποντοι στο διπλωμα.

Δημοσ.

Για δίπλωμα 50άρι απ την τροχαία, θέλεις αφμ, από πότε;

Από 2013 και μετά που υποτίθεται θα τα πάρουν οι σχολές οδηγών και τα 50άρια μπορεί, αλλά ό,τι βγήκε μέχρι τέλος του 2012 στην τροχαία, σιγά μη ζήτησαν ΑΦΜ.

Δημοσ.

συγνωμη αλλα κανετε λαθος δεν θες καθολου αφμ για διπλωμα για να γραψεις το μηχανακι πανω σου θες αφμ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια με γραψανε στο περαμα για παρκαρισμα.Το θεμα ειναι οτι το σημειο δεν εχει ουτε πινακιδες,ουτε τιποτα.Απεναντι που εχει πινακιδες για απαγορευση σταθμευσης και παρκαρουν παντα απειρα αμαξια,δεν ειχαν ουτε μια κληση.Ουτε ενα.Υπαρχει περιπτωση να παω στην τροχαια περαματος και να μου την σβησουν;

Δημοσ.

Ρε παιδια με γραψανε στο περαμα για παρκαρισμα.Το θεμα ειναι οτι το σημειο δεν εχει ουτε πινακιδες,ουτε τιποτα.Απεναντι που εχει πινακιδες για απαγορευση σταθμευσης και παρκαρουν παντα απειρα αμαξια,δεν ειχαν ουτε μια κληση.Ουτε ενα.Υπαρχει περιπτωση να παω στην τροχαια περαματος και να μου την σβησουν;

Φιλε μηπως λεω ,μηπως μπερδεψες τα σηματα?Μηπως η πινακιδα ηταν με την μια καθετη γραμμη[ή δυο καθετες]?Μηπως τελικα εσυ παρκαρες αναποδα ?

Μηπως ηταν κατι τετοιο?

http://www.uturn.gr/ut/album.php?albumid=5&attachmentid=431

Δημοσ.

Φιλε μηπως λεω ,μηπως μπερδεψες τα σηματα?Μηπως η πινακιδα ηταν με την μια καθετη γραμμη[ή δυο καθετες]?Μηπως τελικα εσυ παρκαρες αναποδα ?

Μηπως ηταν κατι τετοιο?

http://www.uturn.gr/ut/album.php?albumid=5&attachmentid=431

Οχι σιγουρα δεν εχει πινακιδες.Πηγα σημερα στην τροχαια και εκανα ενσταση για την κληση και απο αυριο βλεπουμε.Απο οτι μου ειπαν,παρκαρα σε μερος που κανει αναστροφη λεωφορειο.Εντωμεταξυ το σημειο κανει κοιλια και καλα για να διευκολυνει το λεωφορειο,αλλα στην ακρη εχει καδους για να μην βαζουν αμαξια ωστε να στριβει και εγω το ειχα πισω πισω στην κουρμπα,οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να το ενοχλω.Επισης επειδη παω συχνα σε αυτο το μερος,εχω δει πολλες φορες το λεωφορειο να στριβει και δεν υπαρχει περιπτωση να το εμποδιζα.Μαλλον καποιος διπλοπαρκαρε στα μπροστινα οχηματα απο εμενα και δεν χωραγε.Πηρανε τηλεφωνο και μας εγραψαν ολους μαζι.

Βεβαια τους την ειπα γιατι στην απεναντι κυκλοφορια που εχει δυο λωριδες και ολοι παρκαρουν στην μια παροτι εχει πινακιδες κτλ,αλλα ποτε δεν εχω δει κληση.Η απαντηση τους;"Ε λεει εκει δεν ενοχλουν πολυ οποτε δεν γραφουμε".Συνηθως το βαζω σε παρκιν που εχει εκει κοντα,αλλα χτες βρηκα εκει θεση,εψαξα για απαγορευτηκα,ειδα οτι δεν ενοχλω ουτε μιση λωριδα και παρολλα αυτα την πατησα.Με την λογικη τους βεβαια αν το εβαζα στο αλλο ρευμα που παρκαρουν ολοι και κλεινουν μια λωριδα δεν θα με γραφανε,παροτι εκει ΟΝΤΩΣ θα ενοχλουσα.Τι να πει κανεις..........Μακαρι να την σβησουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...