xalla Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Γεια σας με γραψανε απο την τροχαια αλλα επηδει ειμαι ανηλικος δεν εχω αφμ ξερει κανεις τι γινετε τωρα?η κληση ειναι στο ονομα μου
mphxths Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Την παιρνεις , πας στα ΕΛΤΑ για παραδειγμα και την πληρωνεις.
mphxths Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 για κρανος Δεν του ειπες οτι προστατευες το πιο σημαντικο σημειο στο σωμα σου? Τον αγκωνα ? Οπως ειπα , παρτην , πηγαινε στον μπαμπα..πες ....ε εκανα μαλακια...δωσε μου Χ ευρω...πηγαινε στα ΕΛΤΑ και πληρωσε την
xalla Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 πλεον εχω καταλαβει οτι αλλο ειναι πιο σημαντικο σημειο και βαζω παντα κρανος,τωρα απλα θελω να ξερω αν δεν πληρωσω υπαρχει περιπτωση να μην παθω τιποτα απο την στιγμη που δεν ειχα αφμ η δεν παιζει ρολο,και φιλε mphxth ειναι δυσκολοι καιροι και δεν ειναι τοσο ευκολο για αυτο προσπαθω να την γλιτωσω
mphxths Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ναι το καταλαβα αυτο ... πιστευεις οτι επειδη εισαι ανηλικος και δεν εχεις αφμ..αν δεν την πληρωσεις δεν θα καταληξει σε καμμια εφορια. Νομιζω οτι το κρατος θα βρει τον τροπο του να παρει τα λεφτα..ισως την χωσει δηλ στην εφορια των γονιων σου.Χωρις να ειμαι τελειως σιγουρος.. Για τι ποσο μιλαμε? ΥΓ: αν ειναι δυσκολοι καιροι...ας φοραγες το ρημαδι το κρανος.... 1
xalla Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 350ευρο,λες να βρουν τροπο ε? το εχω μετανιωσει ηδη
mphxths Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Τοσο πολυ?? ημαρτον... τι να σου πω..οπως σου πα το κρατος ειναι μαλακισμενο σε τετοια θεματα...εισπραξης προστιμων/φορων κλπ...εκτος και αν ειναι κενο του νομου...δεν ξερω να σου πω σιγουρα.. Παντως προτεινω να ενημερωσεις σχετικα τους γονεις σου , να κανουν τα κουμαντα τους..μην τους ερθει καμμια εφορια με το προστιμο μεσα και τους ερθει κανας νταμπλας..και οχι μονο αυτο αλλα δεν θα εχουν κανονισει και τα οικονομικα τους οι ανθρωποι....
kage Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 και λαθος αφμ ή αριθμο ταυτοτητας να εχεις δωσει .εχεις δωσει την σωστη οταν εβγαλες το διπλωμα οδηγησης ή τον αριθμο κυκλοφοριας. πιθανον δεν θα ασχοληθει κανεις για αρκετο καιρο.. βρε παληκαρι αφου δεν εχεις να την πληρωσεις τι ρωτας τι θα γινει..
mphxths Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 και λαθος αφμ ή αριθμο ταυτοτητας να εχεις δωσει .εχεις δωσει την σωστη οταν εβγαλες το διπλωμα οδηγησης ή τον αριθμο κυκλοφοριας. πιθανον δεν θα ασχοληθει κανεις για αρκετο καιρο.. βρε παληκαρι αφου δεν εχεις να την πληρωσεις τι ρωτας τι θα γινει.. Aν παει στα ακλαφτα η κληση , δεν ενημερωνει γονεις Αν ομως υπαρχει περιπτωση να παει σε καμμια εφορια του daddy..ενημερωνει για να μην φαει το στυλιαρι ξεγυρισμενο οταν ερθει η ωρα
xalla Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ευχαριστω φιλε mphxths αυτο ακριβως ειχα στο μυαλο μου
kage Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 το μηχανακι ειναι στο ονομα σου? το σκηνικο πρεπει να ειναι καπως ετσι.δεν πληρωνεις την κληση,καποια στιγμη σου ρχετε χαρτι οτι χρωστας χ ποσο,αν δεν το πληρωσεις παει στην εφορια.οταν περασει στην εφορια και αν τοτε δεν την πληρωσεις τοτε εχει προσαυξηση... τωρα αν εσυ δεν εχεις αφμ-εφορια κτλ. δεν ξερω τι γινεται.αν δεν την πληρωσεις πηγαινε καθε χρονο και ρωτα για το αφμ του πατερα σου αν υπαρχει καποιο χρεος για κληση. ρωτα στην εφορια περιοχης σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα