Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια ! 

Εδω και λιγο καιρο εχω ενα προβλημα με τη μηχανη espresso (Izzy La Crema C201). Οταν τη βαζω να τρεχει χωρις το μπρικι απλα σταζει νερο, σαν σταγονομετρο ενα πραγμα  :unsure: . Της εκανα αφαλατωση, νομιζοντας οτι απλα εχει μαζεψει αλατα, αλλα και παλι τα ιδια  :( .Να σημειωσω οτι πριν 6 μηνες περιπου δουλευε κανονικα, της εκανα και αφαλατωση τοτε, γιατι δεν της ειχα κανει ποτε, και δεν την ξαναχρησιμοποιησα.

Εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει ? 

Δημοσ.

Χωρις να εχω την ιδια καφετιερα θα σου έλεγα να κανεις δυο τρεις αφαλατώσεις. Μου είχε συμβει και σε μένα μετα απο 3 μήνες απουσίας και τελικα δούλεψε κανονικά μετα απο 3 αφαλατώσεις. Το μονο που με προβληματίζει είναι οτι εγω μετα την πρώτη αφαλάτωση είδα βελτίωση ενω εσυ οχι....

Δημοσ.

Καθε μερα τη βαζω να τρεχει με νερο και ξυδι και δε βλεπω βελτιωση  :( .Περισσοτερο ξυδι εχει περασει παρα καφες  :P

Δημοσ.

Ετσι δουλευουν, δεν βγαινει καθαρος ατμος, χωρις το μπρικι ριχνουν καυτες σταγονες νερου, τουλαχιστον και οι 3 που ειχα ετσι δουλευαν.

Δημοσ.

Ετσι δουλευουν, δεν βγαινει καθαρος ατμος, χωρις το μπρικι ριχνουν καυτες σταγονες νερου, τουλαχιστον και οι 3 που ειχα ετσι δουλευαν.

Ναι, γνωριζω πως δουλευουν. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν τρεχει νερο οπως θα επρεπε να τρεχει κανονικα, αλλα πεφτει σταγονα σταγονα (ουτε καν πολλες μαζι). Να φανταστεις για μια κανονικη δοση espresso χρειαστηκε να την αφησω ~7 λεπτα να τρεχει (με το μπρικι γεματο καφε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...