shine Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) είμαι άσχετος στο θέμα Tablet. έχω ένα tablet με θύρα microUSB. έχω και 2 καλώδια a) b ) να υποθέσω ότι το καλώδιο a) είναι αυτό που λένε OTG; Το b ) τι είναι μια απλή προέκταση; βασικά θέλω να πάρω μια θήκη με πληκτρολόγιο. τι πρέπει να πάρω; ένα με θύρα microUSB ώστε να το συνδέσω απευθείας στο tablet ή ένα με κανονική usb ώστε να συνδέσω το OTG στο tablet και το πληκτρολόγιο πάνω στο OTG; ένα στικάκι που έχω για internet το συνδέω πάνω στο OTG; γενικά δεν έχω καταλάβει τι μπορώ να συνδέσω κατευθείαν στην microUSB του tablet και τι πρέπει να το συνδέσω μέσω του καλωδίου OTG Επεξ/σία 8 Απριλίου 2013 από shine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shine Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 κανείς δε ξέρει να βοηθήσει; τι πληκτρολόγιο να πάρω ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 κανείς δε ξέρει να βοηθήσει; τι πληκτρολόγιο να πάρω ρε παιδιά; Ιδου: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.771429 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shine Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 μα το πρόβλημα μου είναι άλλο. πρέπει να έχει θύρα microUSB και να συνδεθεί απευθείας στο tablet ή κανονική usb και να συνδεθεί μέσω του καλωδίου OTG. βλέπω πολλά που συνδέονται μέσω OTG. κοιτούσα ένα με microusb στο ebay και ο πωλητής έλεγε ότι δε χρειάζεται καλώδιο OTG. θα το έπαιρνα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει όπως τα λέει ο πωλητής. αν μπορώ δηλαδή να πάρω με microUSB να το προτιμήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτο εχει micro USB και μπαινει απευθειας στο tablet....το δοκιμασα εγω σε 7αρι Tablet. ΔΕΝ χρειαζετε OTG καλωδιο. Το δοκιμασα σε GOOGLE NEXUS 7 και APOLLO QUICKI 728 INTERNET TABLET 7'' Επεξ/σία 12 Απριλίου 2013 από kekos123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shine Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 ωραία, σε ευχαριστώ. αφού το έχεις δοκιμάσει και σου δούλεψε, λογικά θα δουλέψει και στο δικό μου. άρα θα πάρω κι εγώ ένα με microUSB παρόλο αυτά ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει πότε χρειάζεται το OTG. απ ότι έχω καταλάβει δεν είναι απλός μετατροπέας μιας θύρας σε μια άλλη, αλλά κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kekos123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 με το OTG μπορεις να συνδεσεις USB Stick (η USB Ethernet modem αν το υποστηριζει το Tablet) Παντως τα πληκτρολογια δε χρειαζονται OTG μπαινουν απευθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα