ms13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Παιδια θελω την βοηθεια σας γιατι εχω το εξης προβλημα με το παραπανω στικακι: Ενω δουλευε μια χαρα, το συνδεσα σημερα στο λαπτοπ μου αλλα δεν το αναγνωριζει. Το θεμα ειναι οτι πριν μια ημερα ηταν ολα ενταξει. Νομιζω δεν εχει προβλημα με τους drivers γιατι τους εκανα ενημερωση και δεν βρεθηκε νεα εκδοση. Επισης το "κακο" ειναι οτι αν παω στον "υπολογιστη μου" και συνδεσω το στικακι φαινεται να το καταλαβαινει ο υπολογιστης οτι συνδεσα κατι και εμφανιζει ενα στοιχειο που λεγεται αφαιρουμενος δισκος (αν δεν εχω κατι συνδεδεμενο δεν υπαρχει) ,αλλα οταν κλικαρω πανω του να το ανοιξω μου γραφει οτι δεν υπαρχει τοποθετημενος αφαιρουμενος δισκος. Τι να κανω?
mikegad Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 αφαίρεσαι εντελώς τον παλιό driver ,κάνε restart και ξαναπέρνα τον
ms13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 αφαίρεσαι εντελώς τον παλιό driver ,κάνε restart και ξαναπέρνα τον Πως ακριβως θα το κανω αυτο?
ms13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Βρηκα ποια ειναι τα αρχεια του driver αλλα δεν με αφηνει να τα διαγραψω... Καποια βοηθεια για τα αφαιρεσω? edit: Αν το εκανα σωστα (πατησα καταργηση του driver) δεν αλλαξε κατι. Μετα την επανεκκινηση εκανε την εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια...
mikegad Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 δοκίμασε να πας από την διαχείρηση συσκευών, βρες από την λίστα ποια είναι και με δεξι κλικ κάνε αφαιρεση συσκευής μετά restart ,την ξαναβάζεις ,εγκατάσταση του driver ,και ο θεός βοηθός
ms13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Το εκανα αλλα τιποτα... Το εβαλα και σε αλλον υπολογιστη και παλι μια απ' τα ιδια. Εχουν εγγυηση αυτα? Απο το eshop ειχα παρει πριν τρεις μηνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 το συγκεκριμενο στις κριτικες του e-shop.gr λεει οτι χαλουσαν ξαφνικα.εχει lifetime εγγυηση οποτε το πας πισω και παιρνεις αλλο.
stelrp Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 καλα.... αρχισανε να χαλανε κιολας. Ειναι ιδεα μου η ειναι καπως ασταθη τα usb3? το δικο μου (transend) σε μεγαλες μεταφορες ζεστενεται δυο τρεις φορες μου κολησε στη μεταφορα αλλα δεν ειναι χαλααμενο για να το παω πισω. περναει τα τεστ και μπορω νσ το γεμισω σε ολη του την επιφανεια... Παντως αν εχετε καποιο γρηγορο usb 2 δεν υπαρχει τρελη διαφορα ειδικα στα μικρα και πολλα αρχεια ΜΗΔΕΝ. Εχω φλασακια 256 mb και ειναι rock solid. Εχω φλασακια 256 mb και ειναι rock solid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα