poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα και απο μενα παιδια...γνωριζω οτι η συζητιση εδω εχει ανοιξει πριν πολυ καιρο...αλλα ηθελα να δειξω κατι το οποιο ειναι λιγο εως πολυ περιεργο και ακατορθωτο...σημερα εγινε στην κυψελη διακοπη ρευματος....οταν επανυλθε το ρευμα μπηκα απο περιεργεια να δω τα στατηστικα της γραμμης και εκπληκτος ειδα τα εξης Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ FAST PATH αλλα απο οτι βλεπω αντι να χασω στο down δεν εχασα τιποτα και το snr στα 3.8 με το ρουτερ της χολ...που δε μπορω να πειραξω το snr https://photos.google.com/search/_tra_/photo/AF1QipP0EBAruMQojRSzZFyAXc7bWsKI0jx_ZWi1Js0X δεν δουλευει το link αλλα καταλαβα τι εχει γινει. οταν κοπει το ρευμα σε μια περιοχη κλεινουν ολα τα ρουτερ αφου δεν υπαρχει ρευμα.τοτε αυτοματως μειωνεται το Crosstalk.αν συγχρονισεις απο τους πρωτους επειδη η γραμμη εχει λιγο Crosstalk συγχρονιζεις πιο ψηλα πχ αντι για 10 Mbit με 8 snr συγχρονιζεις στα 12 Mbit me 8 snr.οταν συνδεθουν οι αλλοι επειδη η ταχυτητα συγχρονισμου δεν μπορει να αλλαξει εκτος αν πεσει η συνδεση απλα αρχιζει και πεφτει το snr.αν πεσει πολυ χαμηλα θα κανεις αποσυνδεση οποτε θα ξανασυγχρονισεις στα φυσιολογικα σου.αν δεν πεσει απλα θα κρατησεις το 12 mbit απλα το snr μπορει να ειναι στα 4(θα ανεβαζεις και παραπανω errors).επισης οταν γινει disconnect ειτε το κανεις εσυ ειτε για αλλο λογο θα ξαναπας στα κανονικα.αυτο δηλαδη γινεται επειδη δεν υπαρχει crosstalk λογω διακοπης οποτε κερδιζεις σε συγχρονισμο και β.επειδη δεν παιζει καποιος παροχος με sla οποτε αντι να σου αλλαξει το snr που γινεται τωρα να σου αλλαζε την ταχυτητα sync. 1
therion13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 δεν δουλευει το link αλλα καταλαβα τι εχει γινει. οταν κοπει το ρευμα σε μια περιοχη κλεινουν ολα τα ρουτερ αφου δεν υπαρχει ρευμα.τοτε αυτοματως μειωνεται το Crosstalk.αν συγχρονισεις απο τους πρωτους επειδη η γραμμη εχει λιγο Crosstalk συγχρονιζεις πιο ψηλα πχ αντι για 10 Mbit με 8 snr συγχρονιζεις στα 12 Mbit me 8 snr.οταν συνδεθουν οι αλλοι επειδη η ταχυτητα συγχρονισμου δεν μπορει να αλλαξει εκτος αν πεσει η συνδεση απλα αρχιζει και πεφτει το snr.αν πεσει πολυ χαμηλα θα κανεις αποσυνδεση οποτε θα ξανασυγχρονισεις στα φυσιολογικα σου.αν δεν πεσει απλα θα κρατησεις το 12 mbit απλα το snr μπορει να ειναι στα 4(θα ανεβαζεις και παραπανω errors).επισης οταν γινει disconnect ειτε το κανεις εσυ ειτε για αλλο λογο θα ξαναπας στα κανονικα.αυτο δηλαδη γινεται επειδη δεν υπαρχει crosstalk λογω διακοπης οποτε κερδιζεις σε συγχρονισμο και β.επειδη δεν παιζει καποιος παροχος με sla οποτε αντι να σου αλλαξει το snr που γινεται τωρα να σου αλλαζε την ταχυτητα sync. Μπορώ να έχω και εγώ λίγο help εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/636068-εκεί-που-δεν-είχα-έχω-αποσυνδέσεις/?p=55459523
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μπορώ να έχω και εγώ λίγο help εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/636068-εκεί-που-δεν-είχα-έχω-αποσυνδέσεις/?p=55459523 done
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα