Chris01 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την ταχήτητα του ιντερνετ. (Εχω ΟΤΕ και πληρώνο 24αρι ADSL που μακαρι ο Θεός να το έκανε να έποιανα 24MBs.) Το πρόβλημα μου είναι ότι η ταχήτυτα πέφτει συνέχεια, συνήθως έχω 5Mbs αλλα την τελευταία εβδομάδα έχει πέσει στα 2.10 ΜΒs.Ξέρει κανείς τροπους να μεγαλώσω την ταχήτητα ; Επίσης μένω στην Σαρωνίδα Αττικής οπότε μήπως υπάρχει κάποια άλλη εταιρία πέρα απο τον ΟΤΕ που να μου παρέχει μεγαλύτερες ταχύτητες ; Ευχαριστώ ! 1
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 a.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.χωρις αυτα δεν θα καταλαβουμε καν στα ποσα συγχρονιζεις.
Chris01 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Πως μπορώ να δώ τα χαρακτηριστικά της γραμμής μου ; Και να υποθέσω δεν εννοείς το speedtest. http://www.speedtest.net/result/2628873475.png
Lam13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 επειδη εχω το ιδιο προβλημα ειπα να ποσταρω εδω την φωτογραφια..εχω 24mbps conn-x κατεβαζα με 1.4 σταθερα για αρκετο καιρο και τωρα με 900..στα 4-5 χιλιομετρα υπαρχει κτηριο του ΟΤΕ..
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ο οτε σιγουρα δεν ειναι στα 4-5 χιλιομετρα γιατι δεν θα κατεβαζες ποτε με 1,4.για καποιο λογο ποιος ξερει ισως καποια καλωδιακη ισως κατι αλλο εχει πεσει η ταχυτητα σου.δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος βεβαια.αν πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις στον κατανεμητη μηπως ειναι μεσα στο σπιτι σου κατι τοτε αυτο θα ειναι μια καλη λυση.αλλιως το να το δωσεις βλαβη δεν εγγυωμαι οτι ο οτε θα κανει κατι.το πολυ να το δοκιμασει κατω να σου πει οτι και εκει παιζεις στα 9 Mbit και τερμα.πολλα ατομα το εχουν παθει αυτο. επειδη εχω το ιδιο προβλημα ειπα να ποσταρω εδω την φωτογραφια..εχω 24mbps conn-x κατεβαζα με 1.4 σταθερα για αρκετο καιρο και τωρα με 900..στα 4-5 χιλιομετρα υπαρχει κτηριο του ΟΤΕ..
Lam13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ο οτε σιγουρα δεν ειναι στα 4-5 χιλιομετρα γιατι δεν θα κατεβαζες ποτε με 1,4.για καποιο λογο ποιος ξερει ισως καποια καλωδιακη ισως κατι αλλο εχει πεσει η ταχυτητα σου.δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος βεβαια.αν πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις στον κατανεμητη μηπως ειναι μεσα στο σπιτι σου κατι τοτε αυτο θα ειναι μια καλη λυση.αλλιως το να το δωσεις βλαβη δεν εγγυωμαι οτι ο οτε θα κανει κατι.το πολυ να το δοκιμασει κατω να σου πει οτι και εκει παιζεις στα 9 Mbit και τερμα.πολλα ατομα το εχουν παθει αυτο. να κοιταξω τα καλωδια δηλαδη και να βαλω κανενα αλλο?εχω και αυτα που τα βαζεις στην θυρα του τηλεφωνου και βγαινουν με 3 τρυπες...δεν θυμαμαι και πως τα λενε...τα εχω 3-4 χρονια αυτα...
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 για αρχη βγαλε τα παντα και ασε μονο το ρουτερ σε μια πριζα.ασχετο με το προβλημα αλλα πετα τα πριζακια και παρε κανονικα τηλεφωνκα με rj11 και οχι τα διπολικα με τις τρυπες.και τα φιλτρα ελπιζω να τα εχεις βαλει σωστα.η μυτη του φιλτρου να κοιταει τον τοιχο και οχι το τηλεφωνο. 1
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ο οτε δεν μπορει στον καθενα που μειωνεται η ταχυτητα του λογω crosstalk καλωδιακης η δεν ξερω τι να αλλαζει ζευγαρι.και για τον φιλο μας μαλλον θεωρειται σε φυσιολογικα επιπεδα για τον οτε ασχετα που πριν ηταν στα 14,5.αν θελουν να του το φτιαξουν ισως να γινεται.απο την αλλη μπορει να του πουν οτι τοσο παιζει τοσο φτανει και τερμα.εξαρτατε τον τεχνικο.εκτος αν εχει πολυ μικρο attenuation οποτε και το 14 να ηταν λιγο οποτε τωρα που επεσε και αλλο να του το φτιαξουν.δεν φαινετε σε αυτο το ρουτερ το attenuation.ελεος. καλή τύχη με τον πΟΤΕ, αν και...
sta8ista Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 καλή τύχη με τον πΟΤΕ, αν και... προσθέτει κάτι αυτή η δήλωση ή απλά trollareis? Anw ο poulinos το έθεσε πολύ σωστά ότι δεν μπορεί ο ΟΤΕ να αλλάζει ζευγος όποτε κάποιος θέλει να πετύχει 10 kbps πιο πάνω! 1
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 για αυτο ειπε καλη τυχη με τον οτε.διοτι αν πεσει σε τεχνικο που δεν θελει να κανει την αλλαγη απλα δεν θα του την κανει.εξαρτατε πολλα. προσθέτει κάτι αυτή η δήλωση ή απλά trollareis? Anw ο poulinos το έθεσε πολύ σωστά ότι δεν μπορεί ο ΟΤΕ να αλλάζει ζευγος όποτε κάποιος θέλει να πετύχει 10 kbps πιο πάνω!
marios24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα και απο μενα παιδια...γνωριζω οτι η συζητιση εδω εχει ανοιξει πριν πολυ καιρο...αλλα ηθελα να δειξω κατι το οποιο ειναι λιγο εως πολυ περιεργο και ακατορθωτο...σημερα εγινε στην κυψελη διακοπη ρευματος....οταν επανυλθε το ρευμα μπηκα απο περιεργεια να δω τα στατηστικα της γραμμης και εκπληκτος ειδα τα εξηςΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ FAST PATH αλλα απο οτι βλεπω αντι να χασω στο down δεν εχασα τιποτα και το snr στα 3.8 με το ρουτερ της χολ...που δε μπορω να πειραξω το snr https://photos.google.com/search/_tra_/photo/AF1QipP0EBAruMQojRSzZFyAXc7bWsKI0jx_ZWi1Js0X
m0i Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Εχω και εγω προβλημα, αν καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει θα το εκτιμουσα... http://www.insomnia.gr/topic/635563-adsl-wind-router/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα