Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να του βαλω για πρωτο δισκο εναν ssd νομιζω πως 128 ειναι καλα τι λετε;; (θα αφησω μεσα τον 500) και μνημη να του βαλω 8gb αλλα πιο μετα.. ποιον δισκο προτεινετε και ποιες μνημες;; (με link αν δεν σας ειναι δυσκολο) :) ευχαριστω !!!

Δημοσ.

Για ssd παίζουν αυτό τον καιρό διάφορες προσφορές. Ρίχνε μια ματιά στο υπο-φόρουμ των προσφορών.

Για να κρατήσεις και τον άλλο θα χρειαστείς κάποιο caddy σωστά;

Δημοσ.

Για δίσκους κοίταξε τους Samsung 840 η 840 pro ανάλογα τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις κ την εγγύηση που σε καλύπτει.

Μνήμες δες εδώ > http://www.crucial.com/uk/apple/

α ωραια, πιστευεις πως ειναι καλος ο samsung για mac και δεν θα εχει θεμα ε; επισης τα 128 ειναι οκ αν κρατησω και τον 500αρι;

Για ssd παίζουν αυτό τον καιρό διάφορες προσφορές. Ρίχνε μια ματιά στο υπο-φόρουμ των προσφορών.

Για να κρατήσεις και τον άλλο θα χρειαστείς κάποιο caddy σωστά;

αν εχεις προχειρο το λινκ στειλτο να δουμε, λογικα ναι χρειαστει.. εχεις να προτεινεις τιποτα;

Δημοσ.

Πηραμε για μια αναβάθμιση μακμπουκ από σκρουτζ kingston 240 GB με 159 ευρώ. Για ρίξε μια ματιά. 

Για να κρατήσεις και τον 500άρη θες optibay. 

Δημοσ.

α ωραια, πιστευεις πως ειναι καλος ο samsung για mac και δεν θα εχει θεμα ε; επισης τα 128 ειναι οκ αν κρατησω και τον 500αρι;

αν εχεις προχειρο το λινκ στειλτο να δουμε, λογικα ναι χρειαστει.. εχεις να προτεινεις τιποτα;

Ανάλογα τι βάζεις πάνω .. αν βάλεις κανένα logic με όλα τα plug ins και άπειρα αρχεία η κάνεις μονταζακι θα χρειαστείς μεγαλύτερο,αν και όπως είπαν τα παιδιά υπάρχει και η λύση optibay δες εδω > http://www.insomnia.gr/topic/399699-macbook-pro-ssd-in-superdrive-out/

Δημοσ.

Ανάλογα τι βάζεις πάνω .. αν βάλεις κανένα logic με όλα τα plug ins και άπειρα αρχεία η κάνεις μονταζακι θα χρειαστείς μεγαλύτερο,αν και όπως είπαν τα παιδιά υπάρχει και η λύση optibay δες εδω > http://www.insomnia.gr/topic/399699-macbook-pro-ssd-in-superdrive-out/

τον ssd τον θελω απλα για τα βασικα.. θα εχω το os και τπτ το τρελο..

Πηραμε για μια αναβάθμιση μακμπουκ από σκρουτζ kingston 240 GB με 159 ευρώ. Για ρίξε μια ματιά. 

Για να κρατήσεις και τον 500άρη θες optibay. 

α ωραια θα το κοιταξω ! ποσο εχει το optibay;

Δημοσ.

τον ssd τον θελω απλα για τα βασικα.. θα εχω το os και τπτ το τρελο..

α ωραια θα το κοιταξω ! ποσο εχει το optibay;

Noμίζω κανα 50άρικο. Αλλά αν πάρεις πρόσεξε, θα βάλεις στη θέση του σκληρού τον SSD και στο optibay τον τωρινό δίσκο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βαλω 16 ram ναι.. Ρε παιδια δεν εχω παρει ποτε απο ebay.. Ελλαδα το εχει κανεις;;; Τελεια θα παρω τον samsung τοτε !!

Επεξ/σία από fanboy
Δημοσ.

Θα βαλω 16 ram ναι.. Ρε παιδια δεν εχω παρει ποτε απο ebay.. Ελλαδα το εχει κανεις;;; Τελεια θα πρω τον samsung τοτε !!

Καλα το πας αλλα αυτα που πραγματικα χρειαζεσαι ειναι 8 μνημη και 64αρη δισκο αφου θα κρατησεις κ τον δευτερο δεν εχεις λογο να δωσεις παραπανω χρηματα για να εχεις ενα τουμπανο παρκαρισμενο ομως.. Αν κανεις video editing τοτε θα σου ελεγα παρε 16 ram και 256 ssd.Βρες το ισοζύγιο σου συμφωνα με την χρηση που κανεις και πραξε ανάλογα.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ σε mid 2012 έβαλα έναν 256GB Crucial m4 και όλα μία χαρά με το τελευταίο firmware. Τον άνοιξα μόνος και ήθελα να βάλω caddy αντι του superdrive αλλά τελικά έφαγα την βίδα και δεν έβγαινε. Προσπάθησα να κάνω εσοχή βαρώντας το κατσαβίδι με ένα σφυρί αλλα τελικά ράγισα το macbook σε ένα σημείο οπότε θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις αν δεν είσαι 100% σίγουρος. Τώρα αρκέστηκα μόνο στον SSD και απλά λέω στον εαυτό μου ότι δεν με ενδιαφέρει για την βίδα :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...