sapiokilias11 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο πρόγραμμα για τον σχεδιασμό layout για android μιας και το eclipse στον σχεδιασμό δεν με βολεύει καθόλου. Φυσικά να μπορεί το Xml να εισαχθεί χωρίς κανένα πρόβλημα στο eclipse, αλλιώς κάποιο πρόγραμμα που να παρέχει και ένα ικανοποιητικό περιβάλλον εργασίας. Ευχαριστώ...
nilosgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Υπαρχει το InelliJ το οποιο ειναι IDE, σαν το eclipse, δεν θα χασεις κατι αν του ριξεις μια ματια Συμβολη μου: Ισως ειναι καλυτερα να φτιαχνεις το xml layout στον text editor και τον Graphical layout editor να τον χρησημοποιεις μονο για να βλεπεις το mockup
Directx Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Γνώμη μου, πράγματι δεν πρόκειται για το καλύτερο εργαλείο αλλά από την άλλη πλευρά όσο περισσότερο ασχολείσαι μαζί του τόσο περισσότερο θα μαθαίνεις τις ιδιοτροπίες του - επίσης δώσε μεγάλη σημασία στα Layout του λειτουργικού, την δυνατότητα σύνθεσης τους και στα properties κάθε UI control. Σταδιακά θα το συνηθίσεις και θα κάνεις την δουλειά σου μαζί του ακόμα και αν τώρα σου φαίνεται για πέταμα. Καλή συνέχεια!!
sapiokilias11 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι πως γράφω τον κωδικά και μετά τακτοποιώ το layout, αν βάλω το ένα αντικείμενο που βρισκόταν σε μια θέση σε μια άλλη πετάει σφάλμα....Εκεί τρελαίνομαι... :-P
nilosgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Τι σφαλμα;; "Κανονικα" ο κωδικας δεν πρεπει να βασιζεται στη δομη του xml. Εφ οσον δεν αλλαξεις τα IDτων Views και να παιρνεις ClassCastException, δεν μου εχρεται καποιο αλλο σφαλμα...
sapiokilias11 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δεν μου βγάζει στον κωδικά σφάλμα αλλά στο layout to xml δηλαδή. Δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω τι έγραφε, ωστόσο μπορώ να σου πω πως μόλις έκανα Ctrl+Z και το έκανα compile αμέσως έτρεχε κανονικά... Το πρόβλημα είναι ότι μου παίρνει πολύ χρόνο ο σχεδιασμός κυρίως λόγο του κόμπλεξ της eclipse και μετά χάνω χρόνο από τον κώδικα.
warlock9_0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 εγώ προτείνω να συνηθίσεις να γράφεις το xml κατευθείαν 1
sapiokilias11 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Έτσι θα κάνω γιατί δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο για τον σχεδιασμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα