Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει χαλασει η οθονη απο ενα φορητο και το κοστος επισκευής απο την εταιρεια ειναι ασύμφορο.

εχω βρει την οθονη στο e-bay σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν ξερω τι μπορει να σημαίνει το να την αλλαξω μονος μου.

εχει κανεις σχετικη εμπειρια ??

Δημοσ.

εχει χαλασει η οθονη απο ενα φορητο και το κοστος επισκευής απο την εταιρεια ειναι ασύμφορο.

εχω βρει την οθονη στο e-bay σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν ξερω τι μπορει να σημαίνει το να την αλλαξω μονος μου.

εχει κανεις σχετικη εμπειρια ??

για ποιό μοντελό είναι η οθόνη σου;;

δέν είναι κάτι δύσκολο να γίνει αλλαγή η οθόνη..προσοχή/βελούδινα χέρια/υπομονή..και προσοχή να μην έχει ρεύμα η μητρική όταν γίνεται η αλλαγή της.

Δημοσ.

Δεν ειναι κατι το τρομερο. Ψαξε και δες κανα βιντεακι στο youtube του μοντελου σου. Και γω αλλαξα την οθονη του λαπτοπ μου χωρις να εχω εμπειρια. Οποτε αν το κατεχεις λιγο το πραμα εισαι κομπλε πιστευω.

Δημοσ.

δεν ειναι κατι δυσκολο,, χωρις να το εχω ξανα κανει βλεπωντας βιντεακι αλλαξα οθονη στο λαπτοπ, απλα για καποιο λογο εμενα δεν λειτουργει η καμερα δεν την βλεπει καν :/

Δημοσ.

Η ιδια καλωδιοταινια που κουμπωνει στο panel συνεχιζει προς τα πανω και κουμπωνει στην καμερα.Δε θα τη συνδεσες καλα ή εκανες καμια ζημια στο pcb της webcam.

Δημοσ.

θέλει λεπτές χειρουργικές κινήσεις και να έχεις τα απαραίτητα εργαλεία π.χ. μικρά σταυροκατσάβιδα, μικρά torx, κανα μυτοτσίμπιδο....

Δημοσ.

Το ποιο βασικό... έχεις εμπειρία αποσυναρμολόγησης λαπτοπ;;;

Αν τον έχεις ξανανοίξει για να τον καθαρίσεις μην το φοβηθείς, δεν είναι κάτι δύσκολο απλά θέλει προσοχή και λεπτές κινήσεις..

Στα περισσότερα που έχω ανοίξει ήθελε επιπλέον προσοχή καθώς το κάδρο της οθόνης (το πλαστικό τριγύρο) ήτα κολλημένο και με κόλλα...

Το νού σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...